reklama
Oki jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorkiem wrąbana.....
Szukam mebli do kuchni pod zabudowę, tzn wybieram jakie mi sie podobaja i znajomy ma zrobic taka jaka będę chciała, mam przedstwic mu projekt a on resztę....... ale za duzo tego jest od samego początku jedną mam w głowie
Szukam mebli do kuchni pod zabudowę, tzn wybieram jakie mi sie podobaja i znajomy ma zrobic taka jaka będę chciała, mam przedstwic mu projekt a on resztę....... ale za duzo tego jest od samego początku jedną mam w głowie
A jaka?Oki jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorkiem wrąbana.....
Czesc Babony:-)
Mj glodomor dla odmiany podziekowal za sniadanie a ze o 12 przychodzi do mnie klientka i licze na Staska ze bedzie grzeczny i nie glodny...no, zobaczymy
Anetasa - jestem ciekawa co lekarka powie...a jeslito rob zadyme - slusznie
Na zachodzie cos pojasnialo...jakos mile stamtad i czule...
:-):-):-) u nas też trochę lepiejA jaka?
Na zachodzie cos pojasnialo...jakos mile stamtad i czule...
CAD PROJEKT K&A - programy do projektowania, wizualizacji i wyceny: Kuchni, łazienek i aranżacji wnętrz.
Agulka - bardzo ladna...ja w zasadzie wole takie tradycyjne i cieple projekty kuchni niz te nowe futurystyczne. Pokoje to co innego ale kuchnia to tradycja:-):-):-):-) u nas też trochę lepiej
CAD PROJEKT K&A - programy do projektowania, wizualizacji i wyceny: Kuchni, łazienek i aranżacji wnętrz.
http://www.everhot.co.uk/images/enlarge/150_1.jpg
http://www.arinohouse.pl/grafika/meble/stylizowane/york/big/york_1.jpg
co w ten desen:-)
Agulka kuchnia bardzo ładna choć ja z kolei odmiennie od Hrudzi wolę bardziej nowoczesne style ale to Twój tron;-)
Hrudzia wczoraj zadzwoniłam do tej naszej szamanki mówiąc jej że te chrostki przeszły w iście ospowe a ona co odrazu asekuracyjnie powiedziała że na początku to napewno nie była ospa być może teraz sie przyplątał no nic czekam do tej 16 jak na szpilkach M ma mi dać znać a w razie czego zadymy robić wielkiej nie będę tylko pójdę i podziękuję komentujać na całą poczekalnie że u szamanów co głupiej ospy rozpoznać nie potrafią leczyć dziecka ani siebie nie będę
Hrudzia wczoraj zadzwoniłam do tej naszej szamanki mówiąc jej że te chrostki przeszły w iście ospowe a ona co odrazu asekuracyjnie powiedziała że na początku to napewno nie była ospa być może teraz sie przyplątał no nic czekam do tej 16 jak na szpilkach M ma mi dać znać a w razie czego zadymy robić wielkiej nie będę tylko pójdę i podziękuję komentujać na całą poczekalnie że u szamanów co głupiej ospy rozpoznać nie potrafią leczyć dziecka ani siebie nie będę
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
pogoda znowu się zrąbałą,bo do wczorajszego wiatru doszedł jeszcze jakiś deszcza czemu kurze do mnie zagląda , skoro Twój brat nie mam mnie w swoich znajomych
Nie mam pojęcia, weź i zapytaj co taki aktywny;-)
Obudził nas sms od szawgierki przed 6 , dzis o 4:25 urodziła córcię Kornelię, 60 cm i 4420g maja pierwszego 2,5 letniego Jeremiaszka
Ale bysior
Aneta żeby konowały na ospie nie poznały się?? Mateusz np. nie miał gorączki
I tak jakoś nudno mi dzisiaj...
pogoda znowu się zrąbałą,bo do wczorajszego wiatru doszedł jeszcze jakiś deszcz
Aneta żeby konowały na ospie nie poznały się?? Mateusz np. nie miał gorączki
No właśnie one się upierały przy tej gorączce przede wszystkim no ale nie wieszam jeszcze na nich psów bo może to jednak nie będzie ospa ale jeśli nie to już nie wiem co choć raz już tak było że obie mi Tuśkę leczyły i twierdziły że fszystko osłuchowo ok że to lekkie przeziębienie a mała mi glutami zwracała a ta lekarka co ma być dziś przyjechała osłuchała i już szło na oskrzela dała antybiotyk i po 3 dniach miałam zdrow dziecko a tamte jak mantre powtarzały eurespal i eurespal chyba siedzą w kieszeni tego koncernu farmaceutycznego
reklama
Podziel się: