reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oki jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorkiem wrąbana.....

Szukam mebli do kuchni pod zabudowę, tzn wybieram jakie mi sie podobaja i znajomy ma zrobic taka jaka będę chciała, mam przedstwic mu projekt a on resztę....... ale za duzo tego jest:szok::szok::szok: od samego początku jedną mam w głowie:tak::tak::tak::tak:

Oki jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorkiem wrąbana.....

Szukam mebli do kuchni pod zabudowę, tzn wybieram jakie mi sie podobaja i znajomy ma zrobic taka jaka będę chciała, mam przedstwic mu projekt a on resztę....... ale za duzo tego jest:szok::szok::szok: od samego początku jedną mam w głowie:tak::tak::tak::tak:
A jaka?

Czesc Babony:-)
Mj glodomor dla odmiany podziekowal za sniadanie:szok::wściekła/y: a ze o 12 przychodzi do mnie klientka i licze na Staska ze bedzie grzeczny i nie glodny...no, zobaczymy:dry:

Anetasa - jestem ciekawa co lekarka powie...a jesli:tak::wściekła/y:to rob zadyme - slusznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::tak:

Na zachodzie cos pojasnialo...jakos mile stamtad i czule...:sorry2:

Agulka kuchnia bardzo ładna choć ja z kolei odmiennie od Hrudzi wolę bardziej nowoczesne style:-p ale to Twój tron;-)
Hrudzia wczoraj zadzwoniłam do tej naszej szamanki mówiąc jej że te chrostki przeszły w iście ospowe a ona co odrazu asekuracyjnie powiedziała że na początku to napewno nie była ospa:wściekła/y: być może teraz sie przyplątał:wściekła/y: no nic czekam do tej 16 jak na szpilkach M ma mi dać znać:tak: a w razie czego zadymy robić wielkiej nie będę tylko pójdę i podziękuję komentujać na całą poczekalnie że u szamanów co głupiej ospy rozpoznać nie potrafią leczyć dziecka ani siebie nie będę:wściekła/y:

Hrudzia ta biała tez jest sliczna, podobnie do Ciebie lubię klasyczne meble, nawet w pozostałych pomieszczeniach, nie trawię teraz tego nowoczesnego stylu, jak dla mnie to za zimny

:szok::szok::szok::szok:a czemu kurze do mnie zagląda , skoro Twój brat nie mam mnie w swoich znajomych:no::no::no::no:

Nie mam pojęcia, weź i zapytaj co taki aktywny;-)

Obudził nas sms od szawgierki przed 6 , dzis o 4:25 urodziła córcię Kornelię, 60 cm i 4420g:szok::szok::szok: maja pierwszego 2,5 letniego Jeremiaszka:tak::tak::tak::tak:
Ale bysior:szok:
pogoda znowu się zrąbałą,bo do wczorajszego wiatru doszedł jeszcze jakiś deszcz:baffled:
Aneta żeby konowały na ospie nie poznały się?? Mateusz np. nie miał gorączki

I tak jakoś nudno mi dzisiaj...

pogoda znowu się zrąbałą,bo do wczorajszego wiatru doszedł jeszcze jakiś deszcz:baffled:
Aneta żeby konowały na ospie nie poznały się?? Mateusz np. nie miał gorączki

No właśnie one się upierały przy tej gorączce:wściekła/y: przede wszystkim no ale nie wieszam jeszcze na nich psów bo może to jednak nie będzie ospa:baffled: ale jeśli nie to już nie wiem co:no: choć raz już tak było że obie mi Tuśkę leczyły i twierdziły że fszystko osłuchowo ok że to lekkie przeziębienie a mała mi glutami zwracała a ta lekarka co ma być dziś przyjechała osłuchała i już szło na oskrzela dała antybiotyk i po 3 dniach miałam zdrow dziecko a tamte jak mantre powtarzały eurespal i eurespal:wściekła/y: chyba siedzą w kieszeni tego koncernu farmaceutycznego:wściekła/y:

reklama
Justyna chyba tak zrobię;-):-D:-D:-D

Aneta bardzo dziwna ta niby ospa, mi sie wydaje, że to uczulenie na jakiś lek, albo na słońce...... nie wiem sama......... albo proszek- zmieniałas????

Do góry