reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka u nas też leje brrr
Justyna kalafior pycha jak nie masz ochoty to rzuć go do mnie
wczoraj dostałam opieprz od W że jestem złą synową potem mu przeszło ale z kolei ja się wkurzyłam bo przez 10 lat jak jesteśmy razem nasłuchałam się tyle głupot od jego matki że szok i nigdy nic nie powiedziałam dla dobra ogółu a tu teraz słyszę że mam złe nastawienie ... no że jeżdżę do jego rodziców jak za karę ... nie będę w ogóle jeździć i po sprawie
a ja ostatnio usłyszałam,że po co jeżdżę do moich rodziców na kilka dni jak jego nie ma,czy nie mam w domu co robić:sorry2:

reklama
U nas W raczej zawsze był po mojej stronie jeżeli chodzi o kontakty z rodzicami więc nie wiem co mu wczoraj odbiło ...
ja kiedyś przy kolacji gdzie byli między innymi moi rodzice usłyszałam od mojej teściowej że jeszcze tylko W napisze moją pracę w sensie magisterska i będzie spokój czy coś w tym stylu popatrzyłyśmy na siebie z moją mamą ale nic nie powiedziałam ale wkurzyłam się strasznie bo nie wiem skąd jej to przyszło do głowy potem W po paru dniach z nią rozmawiał to powiedziała mu że sama nie wie dlaczego tak powiedziała tak jej się chlapło :sorry2: ale przepraszam nigdy nie usłyszałam a mojej teściowej tak coś chłapnąć zdarza się dość często

Z zębami lepiej nie czekać aż zaczną boleć,bo wtedy już masakra może być. Kumpela sobie taki ropień wyhodowała nad górną 2,że całość kosztowała ją 2000:szok:,bo trzeba wyło dużo wypełnić,bo policzek miałaby zapadnięty wzdłuż nosa aż pod okiem, musiałą sobie tą 2 wstawić, która zamocowana jest na kapach na 1 i 3. Straszyć jak zabieg się odbył??

reklama
Do góry