reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam dawne koleżanki :cool2: Blimka Tygrysku hejka!!!!!

Anetko :dry: no nie ciekawie z tym sąsiadem. Nie próbowałaś powalić po rurach???? Ja to tak zawsze u mamy robię jak jestem z Kubą na noc i ktosiowi się umyśli pohałasować :cool2:

Kasiu to by nic nie dało:no: tylko sąsiedzi w tym samym pionie by mnie z kolei zwyzywali bo on mieszka na przeciwko nas:sorry2: i od rana siedzę i myślę czy zadzwonić na policję choć nie wiem czy zgodzą sie tak na czuja przyjechać bo co jeśli akurat tego dnia będzie siedział cicho:confused: chyba poprostu zaczekam jak jutro znów będzie darł morde to zadzwoni najwyżej M

reklama
Witam się i ja.

Adaś zrobił pobudke o 5, przez J ale to przemilczę............... nie o sex chodzi.
Wybralismy sie na spacerek , a po 100 m wrócilismy bo zaczął padać deszcz i to nie widomo skąd. Jak ja niecierpię..........Gargamela, hihihih...... takiej pogody....

Donkat szerkości ......... i pogody

Własnie mały się przebudził po pół godzinie grzemki i juz mysląm, że nie uśnie, ale na szczęście śpi.

Anetasa miłej pracy....

Hrudzia to ciul z J.... ważne że Ty się wybawisz.....

I znów sie przebudził..........

usnął.

A nie chwaliłam się, że moja córcia dorasta. Od kilku dni rusza jej się mleczna jedynka na dole a ona się cieszy, bo koleżanki już są szczerbate a ona nie, no i zębowa wróżka przyjdzie. oczywiście jeśli nie połknie zęba:-D:-D:-D

Tylko ie mówcie, że u WAs świeci słonko, bo żadna się nie świeci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Agulka ja jestem cały czas bo wiadomo w pracy:-( u nas pogoda jak u Ciebie co jakiś czas zaczyna padać nie wiadomo skąd:no: właśnie jak to zrobić i czy wogóle sie da:baffled: żeby mnie nie wylogowywało automatycznie jak przez jakiś czas nic na forum nie przeglądam.

Agulka ja jestem cały czas bo wiadomo w pracy:-( u nas pogoda jak u Ciebie co jakiś czas zaczyna padać nie wiadomo skąd:no: właśnie jak to zrobić i czy wogóle sie da:baffled: żeby mnie nie wylogowywało automatycznie jak przez jakiś czas nic na forum nie przeglądam.
a nie wystarczy przy logowaniu zaznaczyć ptaszkiem,: zapamietaj logowanie:sorry2:

U nas nawet jest słońce. Rano trochę popadało akurat jak białe miałam w pralce,ale na szczęście przejaśnilo się. Młody śpi. A ja nie mam koncepcji na obiad. Mam kalafiora,ale jakoś nie przemawia do mnie:baffled:

WITAMY
chyba ściągnęłam Cię tutaj myślami:-)
a wiesz ze chyba TAK:)

blimka,
ja tez ostatnio o Tobie myslalam. dlaczego nas opuscilas? co u was?
ah milo mi :-) u nas w porzadku a nie opuscialam was tylko jakos tak sie problemow nazbieralo i czasu malo

Blimka, witamy z powrotem. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz :confused::sorry2:
ja mam nadzieje ze nie znikne:p;-)

Blimka - czesc!!!!!!!!! Zagladaj czesciej a nie znowu znikasz:baffled:! Co zlychac?...no i jak tam irlandzki guiness hehe:-p:-)...napialbym sie:-p:cool2:
postaram sie byc czesciej, a guinness boski jak zawsze mniam mniam:D

Witam dawne koleżanki :cool2: Blimka Tygrysku hejka!!!!!
dzieki Kasia!

przepraszam ze tylko tak odpowiadam ale nie nadazam:(
w nocy sprobuje nadrobic:D

Hejka u nas też leje brrr
Justyna kalafior pycha jak nie masz ochoty to rzuć go do mnie
wczoraj dostałam opieprz od W że jestem złą synową potem mu przeszło ale z kolei ja się wkurzyłam bo przez 10 lat jak jesteśmy razem nasłuchałam się tyle głupot od jego matki że szok i nigdy nic nie powiedziałam dla dobra ogółu a tu teraz słyszę że mam złe nastawienie ... no że jeżdżę do jego rodziców jak za karę ... nie będę w ogóle jeździć i po sprawie

reklama
Do góry