reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja wieczorową porą ale na chwilkę bo padam na pysk:baffled: Tuśka dała mi popalić ale nie ze swojej winy:no: znów poszła spać ok 21:30 ale co z tego że ładnie zasnęła jak po 20 minutach obudził ją czubek z naprzeciwka:wściekła/y: huk był taki jakby kilofem w ściany napażał:wściekła/y::wściekła/y::angry: i przy tym przekleństwa a M zasnął jak zabity i nic mu nie przeszkadzało:confused: jak zasnęła ponownie weszłam do kuchni i odpaliłam fajkę i co znów powtórka i obudził mała:wściekła/y: znów ją ululałam i weszłam spowrotem do kuchni z zamiarem zadzwonienia po policję ale nie zdążyłąm bo znó zaczął naparzać:wściekła/y: i pobudka ponownie:wściekła/y: po trzecim razie się uspokoił ale to już 3 noc z rzędu tyle że jego krzyki nie budzą małej:no: ale dziś ten huk zrobił swoje i jutro chyba zadzwonię na policję i poproszę o jakieś nocne patrole zbyt często się to zdaża i ile można z wariatem za ścianą żyć:wściekła/y::confused: co do wysypki małej to nic nie zeszło:no::-( ale też nic nowego się nie pojawiło :tak: nie oczekuję mega szybkich efektów ale bacznie ją będę obserwować i jak do poniedziałku nie przejdzie to we wtorek lecę do lekarza spowrotem:tak:

Ale teraz bede rozwazac wszystko bardzo rozsadnie i spkojnie!
i o to chodzi,bo później za mocno przeżywasz niepowodzenie i dołujesz się

ciekawe, czy AsiaKC sie zjawi, bo daaawno jej nie bylo;-)
ja też często o Asi myślę, może ją ściągniemy,a może KTOŚ;-) da jej cynka,że tęsknimy:-)

Ale mi wieczór miło minął... Piwko... Geppert z krysztalowym głosem... I tak sunęłam sobie na żelazku :-D

Witam sie pierwsza o poranku z pracy:tak: coś się u nas dzisiaj chmurzy i obawiam się że wekend jednak do dupy będzie jak zapowiadali:dry: a od poniedziałku będę rypać już co drugi dzień bo jedna idzie na urlop:crazy: ale cóż za mnie też rypią jak ja się urlopuje. Miłego dnia BBonki

Donkat - szerokosci jak to mowia kierowcy...czekam na sms co z tym Molem!

Ale mi wieczór miło minął... Piwko... Geppert z krysztalowym głosem... I tak sunęłam sobie na żelazku :-D
:-D:-D:-D
A swoja droga co wy tak prasujecie:baffled:.? Kiedys prasowalm jak dzika ale teraz to tylko lniane ciuchy no i zaslony...a tak to przyznam bez bicia ze nie prasuje:zawstydzona/y:. Nie mam koszul a jakos wszyskie moje bluzki takie gladkie po praniu:sorry2::-)

Stas zrobil rozpirdziuche wyyspaujac po calym domu mini drewniane klocki:baffled::wściekła/y:

Rano oslabila mnie Tesciowa bo znow kase chce pozyczyc mimo ze dobrze wie ze ja zyje z pozyczek od mojej mamy:baffled:...a moj malz dalej szaleje:sorry2::dry: - np ze on nie jedzie ze mna na to wesele na Mazury za 2 tygodnie...kij mu w d...jade sama tzn z jego paczka samochodem:-p:sorry2:.
Ide sie szykowac bo dzis prawdziwy dzien wariata - te rozmowy itd

reklama
Witam dawne koleżanki :cool2: Blimka Tygrysku hejka!!!!!

Anetko :dry: no nie ciekawie z tym sąsiadem. Nie próbowałaś powalić po rurach???? Ja to tak zawsze u mamy robię jak jestem z Kubą na noc i ktosiowi się umyśli pohałasować :cool2:

Do góry