reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia - ja mam taki charakter, ze nawet jak jest wszystko ok, to znajdę sobie jakis powod do zmartwienia :-) A jak piszesz, o tym ze wybiegasz myslami w przyszlosc i jakby martwisz sie na zapas, to jakby moj maz przeczytal, to by pomyslal ze ja to napisalam :laugh2:
Nie za bardzo moge z domu wychodzic, bo nie moge za duzo chodzic :-(
:-D:-D:-D:-D

szkoda że tak musicie siedziec w domku:-(ale zostało Ci już mniej niż połowa więc głowa do góry będzie dobrze bo wkońcu chodzi o dzidzie:tak:

reklama
Donkat - dzięki za odpowiedź :happy: jeszcze mnie ciekawi w ilu pracują przy jednym ogrodzie? Czy klient jest lokalny czy bardziej spod Warszawy?
Moniu - ano wszystko dla tego maluszka zrobię, byleby zdrowa sie urodzila, to bedzie cala moja nagroda.

Zmykam spać, dobranoc!

tak sie teraz zastanowilam na d Twoja sytuacja Carioca i tego uziemienia to wspolczuje:-:)-(ja jetsem poluśnica i ciezko by mi bylo usiedziec ciagle w domu:shocked2:

Donkat - dzięki za odpowiedź :happy: jeszcze mnie ciekawi w ilu pracują przy jednym ogrodzie? Czy klient jest lokalny czy bardziej spod Warszawy?

ilosc pracownikow zalezy od wielkosci ogrodka, skomplikowania prac i nawet od dnia (co danego dnia robia), ale przewaznie 3 osoby. tylko ze oni sa juz dobrze zmechanizowani, wiec ludzi potrzebuja mniej.
klienci sa z Radomia i okolic, z Lipska, z Iłży. W W-wie jeszcze nic nie robili

Co ja robię tu?:szok:Zamiast iść spać bo jutro do pracy:crazy: to nałóg wygrywa;-) Tuśka w końcu padła a ja wreszcie dprowadziłam się do stanu użyteczności publicznej na jutro:-D szkoda że w tym czasie M zasnął:sorry:

Anetasa - tak cyztam, ze Twoja Tuśka to czesto do późnego wieczora potrafi buszować, co?

No niestety:sorry: już nie pamiętam kiedy ostatnio spała przed 22:sorry::eek::confused2: z drugiej strony pocieszam się tym że jak mam ochotę posiedzieć gdzieś dłużej to ona nie protestuje:no: a i żadko jest dzień że upierdliwi jak dzisaj tylko ładnie się sama bawi:tak: także generalnie rzecz biorąc mi to nie przeszkadza:-)

Moniu - ano wszystko dla tego maluszka zrobię, byleby zdrowa sie urodzila, to bedzie cala moja nagroda.

Zmykam spać, dobranoc!

I to są najpiękniejsze słowa:-) każda kobieta powinna być w stanie zrobić wszystko dla maleństwa które rośnie pod jej sercem:tak: z drugiej strony patrząc zastanawiam się czy mężczyzna byłby w stanie tyle wyrzeczeń ponieść aby mieć malucha:sorry:

Donkat dodałaś mi trochę otuchy pisząc ża Julitka tak późno padła chyba te nasze gwiazdy to bardzo podobne do siebie:tak:

Co ja robię tu?:szok:

Donkat dodałaś mi trochę otuchy pisząc ża Julitka tak późno padła chyba te nasze gwiazdy to bardzo podobne do siebie:tak:

oj ja tez sie zasiedzialam:szok::szok::szok:

ja juz na tyle rozgryzlam tego mojego wywrotowca, ze widzac ile spi w dzien, wiem kiedy pojdzie spac wieczorem. dzis spala 3 godz, wiec nie spodziewalam sie spana o 20:-D:-D
teraz jak jest cieplo, to i ja sie ztego ciesze, ze chodzi poznawo spac. dzis wrocilysmy z dworu dopiero o 21. na podworku zawsze sa pelne rece roboty, wiec szkoda by mi bylo wracac o 19:sorry:

spadam spac!!!

do juterka!

Witam w ten paskudny poranek:crazy: deszcz ciapie i pochmurno przynajmniej mi nie szkoda że muszę być w pracy:tak: trochę się obawiałam że mała może marudzi rano że wychodzę ale albo nie zakumała albo jedna moje dziecko jest już dorosłe i rozumieże mama musi do pracy. A moje obawy były powodowane głównie tym że przez ten tydzień tak się ode mnie uzależniła że w domu już nie słychać wołania tato jak coś się dzieje tylko ciągle mama:sorry: lecę wreszcie ponadrabiać zaległości;-) i życzę Wam miłego dnia:-)

witam i jak
dziewczynki 5 dni pracy bez wolnego i to na 2 zmianach wiec troszeczke Was zaniedbałam:sorry::eek:
ale jutro wolne i napewno na dłużej zawitam
mam nadzieje ze dzieciaczki zdrowe :-D
milego dzionka życzę

I ja tez witam..obzarlismy sie ze Staskiem na sniadanie okrutnie - i to niedozwolonym jadlem jakim sa parowki - po poltora na lebka, plus gigantyczny pomidor i ufff
Wieczor z dziewczynami byl super, zreszta jak zwykle...choc pekly 2,5 butelki wina.

Moj synalek ostatnio grzeczniejszy i ze spaniem i jedzeniem jest bez zarzutu:-)...choc moze to na razie:eek:

No i nie bede soba gdy muzyczki nie zapodam
Ostatnio moj hymn dnia...ogromnie dodaje mi sil!:tak::tak::tak:
Wrzuta.pl - Lipali - Upadam

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja też sie melduję
dzisiaj już lepiej - nie boli nie pulsuje tylko jest opuchnięte. jak się zobaczyłam w lustrze z mokrą głową to się nie poznałam! :szok:

Oskarek już załatwił dzisiaj dwie koszulki - jedną śniadankiem a drugą moim fioletowym szamponem. To się chyba nie spierze. :confused2: On uwielbia się zamykać w prysznicu i bawić kosmetykami :shocked2::sorry:

Do góry