a mnie dziś wzięło na wspomnienia z młodości bo w sobotę jest u nas koncert naszej kłodzkiej kapeli SHOUT i kupiłam sobie wczoraj ich płytę i teraz słucham ach jak to było pięknie jak miałam 17 lat
ile fajnych wspomnień z tymi piosenkami mam:-) Miłego dnia BB onki kochane i zaglądajcie tu do mnie od czasu do czasu chociaż;-)
Oj dla mnie tez wspomnienia z moja pierwsza miloscia - bylismy razem 8 lat!
Lece szukac na chomiku tego Shouta:-)
Wczoraj musielismy uspic naszego kiciusia.Mial wypadek i zosal sparalizowany w tylnej czesci tulowia.Cierpial strasznie.Tak mi ciezko jest a musze jeszcze usunac jego zdjecie z naszej a nie mam na to sily.
Bardzo mi przykro Gabids:-
-
-(
witam wszystkie BBony!
zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar
ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!
ciekawe gdzie taki egzemplarz wyszperałaś;-)
niestety żeby chłop zrobił coś ze sobą to potrzebuje bardzo silnej motywacji. Przeważnie działają tylko względy zdrowotne. No i kochanka
U mojego przewazyly kwestie zdrowotne. Wysoki cholesterol, trojglicerydy itp i diametralnie zmienil diete: nie slodzi nawet kawy, pije wode, je czarne pieczywo - i jeszcze mi uwage zwraca
normalnie, wyhodowalam potwora na wlasnej piersi
a kiedy wy czytacie dzieciom? przed snem? my bardzo malo czytamy Julitce, bo ona najzwyczajniej nie chce. woli jak jej sie opowiada obrazki
a jak chce w trkacie zabawy mowic jakies rymowanki, to od razu mi przerywa: NIE!
nie mam pojecia czemu?
Ja czytam Stasiowi co wieczor, przed zasnieciem krociutka bajke, mimo ze nie bardzo chyba Stas ma na to ochote...ale tak postanowialam zeby wpajac mu nasz jezyk ( i przyspeiszyc/ulatwic mu mowienie)
Dziewczyny czy kupowałyście coś przez BonPrix???? Ja swego czasu zamawiałam tam od nich kilka rzeczy, ale to było dawno. Co o tym sądzicie czy te rzeczy czasem o niebo droższe od sklepowych czy bazarowych ubrań są lepsze np gatunkowo???
Moja mama zamawia ale wylacznie z wygody. Jak dla mnie to jakosc bazarowa a czasem 3 krotnie przebitka cenowa
Nuska - zdrowka dla Igorka. Byleby duzo pil i lekko go teraz odzywiaj: marchwianka i kleik
A w Holandii bylo super choc umieralismy ze zmeczenia ( podroza
) Ludzie po prostu zajebisci:-):-). I faceci i ich zony. Wszystko w dobrym tonie a wysmialam sie po wsze czasy. Hotele i cala organizacja byla rewelacyja. No po prostu firma sie pokazala jak z najlepszej strony. Teraz tylkoe J musi zdac egzaminy a ja podjac decyzje co z nami...ale powoli nie zapeszajac juz sie sklaniam na te Holandie...
Stas jakby odmieniony przez te 4 dni - chyba potrzebna mi byla ta rozlaka bo mimo ze pokazuje koziolki to jakby mniej mnie ruszaja.
Gratuluje BaBonom odpieluszkowania, odsmokowywania:-)
. Ja poki co zaprzestane mleko dawac rano bo Stas buczy jak mu daje butle. Poza tym chyba zazs na zdjecie szczebelek z lozeczka.