co do smoka, to różne są opinie na temat odcinania końcówek, ale u nas się ten sposób sprawdził. Nie miałam odwagi i sumienia na pozbawienie go tego przyjaciela z dnia na dzień. Jak odcięłam końcówkę, to brał go, ale mu nie smakował, po paru dniach sam odrzucił.
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!
melduje, ze zyje
jestem padnieta, jednka blad, ze dzis kawy nie wypilam
caly dzien spedzilysmy poza domem. pozalatwialam, co chcialam
niedawno wrocilysmy z Julitka z urodzinek starszej kolezanki. mala sie wyszalala i przywiozla do domu balonika:-);-)
podla siostra tescia zepsula nam znow humor ze tez takie typy chodza po tym swiecie
melduje, ze zyje
jestem padnieta, jednka blad, ze dzis kawy nie wypilam
caly dzien spedzilysmy poza domem. pozalatwialam, co chcialam
niedawno wrocilysmy z Julitka z urodzinek starszej kolezanki. mala sie wyszalala i przywiozla do domu balonika:-);-)
podla siostra tescia zepsula nam znow humor ze tez takie typy chodza po tym swiecie
Kciukasy oczywiście ściśnięte a piszę językiem;-)
Agulka gratuluję w odpieluszkowaniu uważam że jest już super jeszcze tydzień i zapomnisz o pieluchach w dzień (bo w nocy rozumiem że jeszcze zakładasz?)
Nuśka w nocy oczywiście i na dwór też , ale jak będzie ciplej to z tych na spacer też spróbujemy zrezygnowac. bo teraz jak tak wieje i leje to siusiaka mu nie wystawię.
U nas w nocy też był przeważnie smok, dzis dałam i po minucie zabrałam zobaczymy jak będzie dziś.........
bluzeczki dla małego na zamkniętymgratulacje dla Adasia postępów ze smoczkiem i z nocniczkiem:-)
bluzeczka musi byc super skoro oby dwie licytowalyściemoże sie pochwalcie co to za bluzeczkaa tak właściwie to kto wygrał licytację???
wcoraj kawałeczek odcięłam i dzis mały spróbował i trzymał zębami, więc odciachałam tak by nie złapał i NIE bierze, tylko czasmai spojrzy i potrzyma w rączceco do smoka, to różne są opinie na temat odcinania końcówek, ale u nas się ten sposób sprawdził. Nie miałam odwagi i sumienia na pozbawienie go tego przyjaciela z dnia na dzień. Jak odcięłam końcówkę, to brał go, ale mu nie smakował, po paru dniach sam odrzucił.
znów się wpierdziela???????/ Jak ja takich bab nie cierpię;-)
Nuśka zaciskam mocno kciuki żeby sie udalo;-):-)
Kciukasy oczywiście ściśnięte a piszę językiem;-)
DZIEWCZYNY Zadziałało dziękuję malutki śpi jak aniołek zasnął sam przy kołysankach w swoim łóżeczku aby tak już zostało co noc:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Gratulacje dla IgorkaDZIEWCZYNY Zadziałało dziękuję malutki śpi jak aniołek zasnął sam przy kołysankach w swoim łóżeczku aby tak już zostało co noc:-)
donkat
Fanka BB :)
znów się wpierdziela???????/ Jak ja takich bab nie cierpię
konkretnie nie do nas, ale do tescia,a ta dupa wolowa daje sobie srac na glowe i sie nie odezwie atesciowa z nerwow dostaje atakow woreczka zlociowego
to nie za wesołokonkretnie nie do nas, ale do tescia,a ta dupa wolowa daje sobie srac na glowe i sie nie odezwie atesciowa z nerwow dostaje atakow woreczka zlociowego
Tyle was świeci a żadnej nie ma. :-crazy:
reklama
Podziel się: