Wiedziałaś jak liczyć;-)Ja @ przeszłam w tym m-cu bezobjawowo ( no wiecie jeden objaw był;-)), dostałam w dzień przyjazdu z Tunezji, wieczorem. Ale sobie wyliczyłam
![]()

Podziękowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedziałaś jak liczyć;-)Ja @ przeszłam w tym m-cu bezobjawowo ( no wiecie jeden objaw był;-)), dostałam w dzień przyjazdu z Tunezji, wieczorem. Ale sobie wyliczyłam
![]()
i od 1,5 roku zanoszę do wywołaniai oczywiście dojść nie mogę
Znam to.
Wypoczywaj kobieto ile tylko dasz radę, należy Ci sięCześć dziewczyny dawno mnie nie było ale prawie 2 tygodnie byłam u rodziców/teściów bo W cały czas był w rozjazdach i często nie było go na noc
strasznie nudzi mi się w domu ale do pracy już nie wrócę zwłaszcza po ostatnich sensacjach które przekazała mi koleżanka z pracy... ale strasznie mnie nosi od dawna mam pewne plany powiedzmy że zawodowe ale jestem strasznym tchórzem i pewnie skończy się na niczym
a ja wczoraj wieczorem jak kładłam sie spac o Tobie myslałamCześć dziewczyny dawno mnie nie było ale prawie 2 tygodnie byłam u rodziców/teściów bo W cały czas był w rozjazdach i często nie było go na noc
a mnie za bardzo nie uśmiechało się siedzieć samej z Zuzią w tym ogromnym domu
nie wiecie może że czy Carioca wie już co będzie miała ? bo nam prawdopodobnie kroi się kolejna córka ;-) ale brzucha jak nie miałam tak nie mam ...
strasznie nudzi mi się w domu ale do pracy już nie wrócę zwłaszcza po ostatnich sensacjach które przekazała mi koleżanka z pracy... ale strasznie mnie nosi od dawna mam pewne plany powiedzmy że zawodowe ale jestem strasznym tchórzem i pewnie skończy się na niczym
Witam po przerwie :-) jak się czujesz??Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale prawie 2 tygodnie byłam u rodziców/teściów bo W cały czas był w rozjazdach i często nie było go na noc
a mnie za bardzo nie uśmiechało się siedzieć samej z Zuzią w tym ogromnym domu
nie wiecie może że czy Carioca wie już co będzie miała ? bo nam prawdopodobnie kroi się kolejna córka ;-) ale brzucha jak nie miałam tak nie mam ...
no wieszJustyna,mój mąż pracuje w fabryce na trzy zmiany, często ma nocki bo lubi![]()
ja osobiście wolę bardziej tradycyjne. Ale na okno balkonowe krótka+długa napewno wygląda fajniedziewczyny co sądzicie o tych firanach ??
FIRANKA - EKRAN, ODMIEŃ SWOJE OKNO 60x120 (4613) (646793052) - Aukcje internetowe Allegro
ja kiedyś próbowałam wywołać w Rosmanie,ale nie wyszło,bo coś tam z rozdzielczością nie tak. Ja mam taki osobny folder ze zdjęciami do wywołania i jak na razie tylko do niego dodajęnie próbowałam, ale na pewn będą piekne. Wstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknie![]()
dziewczyny co sądzicie o tych firanach ??
FIRANKA - EKRAN, ODMIEŃ SWOJE OKNO 60x120 (4613) (646793052) - Aukcje internetowe Allegro
nie próbowałam, ale na pewn będą piekne. Wstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknie![]()