reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja @ przeszłam w tym m-cu bezobjawowo ( no wiecie jeden objaw był:sorry:;-)), dostałam w dzień przyjazdu z Tunezji, wieczorem. Ale sobie wyliczyłam:-D:-D:-D:-D:tak:
Wiedziałaś jak liczyć;-) :laugh2: Ja mam pierwszy raz od porodu bolesna miesiączkę -dzisiaj ból podbrzusza aż mnie zbudził ale na szczęście już teraz został tylko ból pleców.A i minie on też.

Podziękowała:)

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale prawie 2 tygodnie byłam u rodziców/teściów bo W cały czas był w rozjazdach i często nie było go na noc
a mnie za bardzo nie uśmiechało się siedzieć samej z Zuzią w tym ogromnym domu
nie wiecie może że czy Carioca wie już co będzie miała ? bo nam prawdopodobnie kroi się kolejna córka ;-) ale brzucha jak nie miałam tak nie mam ...
strasznie nudzi mi się w domu ale do pracy już nie wrócę zwłaszcza po ostatnich sensacjach które przekazała mi koleżanka z pracy... ale strasznie mnie nosi od dawna mam pewne plany powiedzmy że zawodowe ale jestem strasznym tchórzem i pewnie skończy się na niczym

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale prawie 2 tygodnie byłam u rodziców/teściów bo W cały czas był w rozjazdach i często nie było go na noc
strasznie nudzi mi się w domu ale do pracy już nie wrócę zwłaszcza po ostatnich sensacjach które przekazała mi koleżanka z pracy... ale strasznie mnie nosi od dawna mam pewne plany powiedzmy że zawodowe ale jestem strasznym tchórzem i pewnie skończy się na niczym
Wypoczywaj kobieto ile tylko dasz radę, należy Ci się:tak:
Co do planów zawodowych- jeżeli masz szansę spełnienia zawodowego warto podjąć ryzyko (i pogonić tchórza) ;-)

nie wiecie może że czy Carioca wie już co będzie miała ? bo nam prawdopodobnie kroi się kolejna córka ;-) ale brzucha jak nie miałam tak nie mam ...
a ja wczoraj wieczorem jak kładłam sie spac o Tobie myslałam:tak::sorry:

Zdradź co to za plany:rofl2: Jeśli tchórzysz to my tutaj Cie podbudujemy i dodamy odwagi:tak::tak::tak::tak:

Grtuluję drugiej córkeczki w brzuszku:tak: U nie ciąże obydwie było dopiero widać w 5 m-cu:sorry::tak:

ja właśnie jakoś teraz zaczynam piąty miesiąc i ani śladu brzucha :sorry:
więc nie ma się czym pochwalić
co do planów to napiszę ale raczej na zamkniętym chociaż to nie nowa sprawa ale tak jak napisałam jakoś odwagi mi brak i nie ukrywam że wsparcia bo na W średnio mogę liczyć w tej kwestii

Witam po przerwie :-) jak się czujesz?? :happy: a jakie to plany zawodowe?? jakaś tajemnica, czy mozesz je ujawnić??

Justyna,mój mąż pracuje w fabryce na trzy zmiany, często ma nocki bo lubi :sorry:
no wiesz:szok:

ja osobiście wolę bardziej tradycyjne. Ale na okno balkonowe krótka+długa napewno wygląda fajnie

nie próbowałam, ale na pewn będą piekne. Wstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknie:sorry:
ja kiedyś próbowałam wywołać w Rosmanie,ale nie wyszło,bo coś tam z rozdzielczością nie tak. Ja mam taki osobny folder ze zdjęciami do wywołania i jak na razie tylko do niego dodaję:zawstydzona/y:
Luandzia to W będzie miał przegibane w domu, 3 siadary:-D

reklama

Takie firanki są ładne też mi się podobają ale ten wzór co pokazałaś to nie bardzo mi się podoba:sorry:

nie próbowałam, ale na pewn będą piekne. Wstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknie:sorry:

:tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Luandzia
jak brzucha nie widać to dobrze będzie mniej do zgubienia później;-) to Twój maż szczęściarz 3 babki w domu:-):-):-)

Do góry