reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie :-)
Jakos ostatnio przez ten brak spania w ciągu dnia nie mam weny do pisania:no:
Dziś mnie czeka mycie okien i wieszanie nowych firanek:-) więc zmykam, jak się wyrobię to wrócę :tak: życzę miłego dnia

Witam sie :-)
Jakos ostatnio przez ten brak spania w ciągu dnia nie mam weny do pisania:no:
Dziś mnie czeka mycie okien i wieszanie nowych firanek:-) więc zmykam, jak się wyrobię to wrócę :tak: życzę miłego dnia

koniecznie musisz wkleić zdjęcie nowych firanek:-D
ja właśnie szukam jakiś dla siebie na allegro i zastanawiam się nad "makaronem"

witam sie z rana dzis znów do pracy i ponownie leń gigant :baffled:

Witam się i ja:-) pogoda do bani i jeszcze łeb mi pęka:crazy: a tzreba iść na zakupy po coś na obiadek:tak: mam nadzieję że wypije kawkę i przejdzie:sorry: miłego dnia BB-ony:-)

Dzieńdoberek :-)

Asiek - nie jestem przekonana do tych ekranów, obawiam się że w rzeczywistości będą gorzej wyglądać bo brzegi będą się falować.

Padł rekord, już skończyłam :tak::szok: ale Wiki mi tak dzielnie pomagała, że mama o mało z drabinki nie spadła:tak::nerd:
Asiek ja myślę że Carioca ma rację, też nie jestem przekonana co do tych "ekranów". ale nie wiem, bo nie mam niestety. fajnie to wygląda, nie powiem. z zewnatrz ale wewnatrz to nie wiem:rofl2: może jeśli się je poprasuje to będą fajne, bo te nowoczesne firanki trza niestety prasować:baffled:

Monia byłaś u mojej cioci w snacku??:-) szkoda że nie wcześniej bo byłam dziś w odwiedzinach z małą u mamy chrzestnej Wiki, a ona jest córką mojej cioci :rofl2: ale to napisałam heheh. i byłam tam właśnie i tak tam pachniało, że szok:szok: ale silna wola się odezwała i powiedziała :"NIE" :-p:rofl2::no:
a jeszcze wieczorem potem takiego smaka mi narobiłyście że myślałam że mi się zachce :-p:rofl2::laugh2:

Witam i ja.

Pogada wygląda tak: słońce, wiatr, deszcz, słońce , ulewa...... itd, itp.....

W końcu mały po 20 min męczarni usnał bez smoka, tego obciętego nie pozwolił wyrzucicć ( tzn sam wyrzucił ale zaraz zabrał z powrotem) i trzyma go przy sobie......
Około 5 nad ranem obudził się , dałam mu trochę wody i na śpioku nowego dyducha, pocmokał minutke i mu zabrałam a rano jak się obudził ( dziś o 7) to przy nim leżał obcięty....... tylko lamentował : didi be,....:sorry:

Maja dzis w domciu, bo żal mi było ją o 6 budzić, J musiał wcześniej do roboty jechać......

Asiek firanki ładne , ale myslę jak dziewczyny......

reklama
dzięki dziewczyny też mam mieszane uczucia z tymi firankami niby mi sie pobodaja ale nie do końca wiem jak się sprawdzą. no to szukam dalej:-)

Do góry