reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ta wiedziałam że ja przyjdę a wszystkie pouciekają:-p o dziwo moje dziecko już spało jak przyjechałam:-) ale pies nie:wściekła/y: i obowiązek wzywał przymusowy spacerek ale dobrze robi przed spaniem:tak: no i musiałam jeszcze wysłuchać żalów M bo mu sie dziś moja siostra z mamą i małym na głowę popołudniu zwaliła:baffled: i miał ich dość mói że czuły się totalnie jak u siebie no i najbardziej się zdenerwował że rządziły w kuchni nie pytając go o nic w efekcie szafka ze smakołykami opróżniona:wściekła/y: i żeby to chociaż dzieci zjadły to niech już będzie ale to one :wściekła/y: swoją drogą to z M taka dupa wołowa że się nie odezwał:wściekła/y: ale nie chcę mu dokładać do pieca to komentując:no: bo i tak biedak dziś wymęczony

Nie wiem, co lepsze, bo Maciuś chodzi spać ok. 19:30, ale wstaje 5/6.:sorry::-:)eek:

Ja to chyba wolę opcję u mnie:baffled: w sumie jak jest ciepełko to nawet cieszyłam się że młoda tak późno chodzi spać bo i na grilu u znajomych można było posiedzieć i na piwku pod parasolką również;-) a młoda jak się wyszaleła na dworze do późna to potrafiła pospać do 9:tak: nie wiem jak bym przeżyła gdyby znów zaczęła wstawać koło 6:eek:

widzę że nikt nie mial ochoty na hot-doga :eek::baffled:więc zjadlam sama pychotka:tak:wiem że pora nie ten tego ale co se będę żalowac raz się żyje:-p:-D

Monia ja bym zjadła:tak: ale jednak o tej porze podziękuję mimo wszystko:zawstydzona/y: za to mam browarki:-D która chętna? A tak na poważnie to już mnie M goni bo mu się pliki nie ściągają:wściekła/y: jakbym wiedziała że tak będzie to w życiu bym nie podpisała tej umowy z dialogiem tylko męczyła się dalej z tym mulącym osiedlowym łączem:-p

Monia ja bym zjadła:tak: ale jednak o tej porze podziękuję mimo wszystko:zawstydzona/y: za to mam browarki:-D która chętna? A tak na poważnie to już mnie M goni bo mu się pliki nie ściągają:wściekła/y: jakbym wiedziała że tak będzie to w życiu bym nie podpisała tej umowy z dialogiem tylko męczyła się dalej z tym mulącym osiedlowym łączem:-p
ja podziękuję już mi D proponowal ale jakoś nie mam dzis ochoty na piwko:no:

a co ja tutaj robię?!:-D;-)

Ja piwko już wypiłam szkoda tylko że P w pracy... Jakoś mam po piwie zawsze wenę :-D

Oskarek śpi podobnie jak u Agulki - od 19.30-20 do 6-6.30. Chociaż... dzisiaj do 7.20:szok: a ja i tak nie umiałam się zwlec z łóżka.

Dobranoc laseczki zmykam

reklama
Do góry