reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja idę popkorn sobie zrobić i mam Gotowe na wszystko do obejżenia
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też, bo Maciuś na pewno nie da pospać dłużej jak do 5:30
Ta wiedziałam że ja przyjdę a wszystkie pouciekają o dziwo moje dziecko już spało jak przyjechałam:-) ale pies nie i obowiązek wzywał przymusowy spacerek ale dobrze robi przed spaniem no i musiałam jeszcze wysłuchać żalów M bo mu sie dziś moja siostra z mamą i małym na głowę popołudniu zwaliła i miał ich dość mói że czuły się totalnie jak u siebie no i najbardziej się zdenerwował że rządziły w kuchni nie pytając go o nic w efekcie szafka ze smakołykami opróżniona i żeby to chociaż dzieci zjadły to niech już będzie ale to one swoją drogą to z M taka dupa wołowa że się nie odezwał ale nie chcę mu dokładać do pieca to komentując bo i tak biedak dziś wymęczony
Ja to chyba wolę opcję u mnie w sumie jak jest ciepełko to nawet cieszyłam się że młoda tak późno chodzi spać bo i na grilu u znajomych można było posiedzieć i na piwku pod parasolką również;-) a młoda jak się wyszaleła na dworze do późna to potrafiła pospać do 9 nie wiem jak bym przeżyła gdyby znów zaczęła wstawać koło 6
Nie wiem, co lepsze, bo Maciuś chodzi spać ok. 19:30, ale wstaje 5/6.:-eek:
Ja to chyba wolę opcję u mnie w sumie jak jest ciepełko to nawet cieszyłam się że młoda tak późno chodzi spać bo i na grilu u znajomych można było posiedzieć i na piwku pod parasolką również;-) a młoda jak się wyszaleła na dworze do późna to potrafiła pospać do 9 nie wiem jak bym przeżyła gdyby znów zaczęła wstawać koło 6
Monia ja bym zjadła ale jednak o tej porze podziękuję mimo wszystko za to mam browarki która chętna? A tak na poważnie to już mnie M goni bo mu się pliki nie ściągają jakbym wiedziała że tak będzie to w życiu bym nie podpisała tej umowy z dialogiem tylko męczyła się dalej z tym mulącym osiedlowym łączem
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja podziękuję już mi D proponowal ale jakoś nie mam dzis ochoty na piwkoMonia ja bym zjadła ale jednak o tej porze podziękuję mimo wszystko za to mam browarki która chętna? A tak na poważnie to już mnie M goni bo mu się pliki nie ściągają jakbym wiedziała że tak będzie to w życiu bym nie podpisała tej umowy z dialogiem tylko męczyła się dalej z tym mulącym osiedlowym łączem
doti80
Wrześniowe mamy'07
a co ja tutaj robię?!;-)
Ja piwko już wypiłam szkoda tylko że P w pracy... Jakoś mam po piwie zawsze wenę
Oskarek śpi podobnie jak u Agulki - od 19.30-20 do 6-6.30. Chociaż... dzisiaj do 7.20 a ja i tak nie umiałam się zwlec z łóżka.
Dobranoc laseczki zmykam
Ja piwko już wypiłam szkoda tylko że P w pracy... Jakoś mam po piwie zawsze wenę
Oskarek śpi podobnie jak u Agulki - od 19.30-20 do 6-6.30. Chociaż... dzisiaj do 7.20 a ja i tak nie umiałam się zwlec z łóżka.
Dobranoc laseczki zmykam
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Doti,a co robi Twój mąż oprócz nauki na stoku? Bo on w takich dziwnych godzinach pracuje, tzn. często ma nocki
Podziel się: