Aneta już mam:-) znalazłam na Chomiku. Monia dzięki!
Miłego słuchania:-)
pomóc
Anetasa- super to łóżeczko dla Małej.
Zastanawiam się tylko czy jej również się spodoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aneta już mam:-) znalazłam na Chomiku. Monia dzięki!
pomóc
Anetasa- super to łóżeczko dla Małej.
już się rozmarzyłam ta jest mi szczególnie bliskaMiłego słuchania:-)
Może z tej drugiej mniej leci, ona jest taka "opuszczona" więc może nie nabiera już tyle, co tamta.Ponadto on uznaje tylko jedna pierś- jak mu podstawiam drugą to jest wrzask że aż głowa boli i ręka zaraz grzebie za "swoją"
No, wiesz, wstydź sięa kiedy babka nabiła na kasę wyszło 39,99 ale tym razem nie odezwałam sie;-):-);-);-);-)
no co , ja tych kodów nie wpisywałam i nie oszukałam bo nic nie mówiłamNo, wiesz, wstydź się
U nas ostatnio jest mega wrzask jak chcę posadzić małego na nocnik:-( lepiej zsikać się na podłogę
Teraz siedzi na łóżku i wcina pieczywo chrupkie. Bez bajki
Dziewuszki pomozcie.
Mala wysmarowala sobie usta moim bordowym lakierem do paznokci.Czy moge jej to zmyc zmywaczem z acetonem ? bo nie mam innego.A moze znacie cos jeszcze?
Swoją drogą mała dostaje przechodnie trofeum na pomysł dnia.
Wczoraj musielismy uspic naszego kiciusia.Mial wypadek i zosal sparalizowany w tylnej czesci tulowia.Cierpial strasznie.Tak mi ciezko jest a musze jeszcze usunac jego zdjecie z naszej a nie mam na to sily.
My już po obiedzie, mieliśmy wyjść na dwór, ale co chwila się chmurzy i pada, zaraz słońce wychodzi i znów pada Chyba założę małemu kalosze i wyjdziemy, bo nie lubię się kisić w domu z dzieckiem.
Aneta, dotrzymuję Ci towarzystwa, a Ciebie nie ma
Anetasa pokazałam J ta kanapę i powiedział jak chcesz to kupuj................. kurcze za bardzo kasy nie ma a ochotę mam ogromną......
Kupilismy dziś nowego grilla, bo tamtem wołał o pomstę do nieba. W gazetce promocyjnej była cena 59,99 ( cena bez promocji 79) a kiedy babka nabiła na kasę wyszło 39,99 ale tym razem nie odezwałam sie;-):-);-);-);-)