reklama
Donkat jestem na siebie tak wkrwiona nieuzasadnionym wybuchem na Kube, że aż siebie nie poznaje!!!! Mam ochotę lecieć gdzieś na pole i wrzeszczeć, aż bym ochrypła :-(
Zakupy troszku poprawiły, ale nie tak jakbym chciała.
Zakupy troszku poprawiły, ale nie tak jakbym chciała.
pa Kasiu, wyspij sie jutro będzie lepiejIdę spać pa BBony!!!!
donkat
Fanka BB :)
Idę spać pa BBony!!!!
wyspij sie, wypocznij i zrelaksuj:-)
trzymamy jutro kciuki!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze "ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje";-)
Też bym tak zrobiła:-)
Przyznalam sieja nie potrafię kłamac no ale D nic a nic się nie wściekal powiedzial że da się coś z tym zrobic:-)Monia nie przyznałas się chyba.
on stwarza pozory że z niego jest grzeczny chlopczyk ale swoje za uszami ma;-)ale Mateuszek p[sotnik
D może by mi zrobil masaż ale jak on tylko zaczyna to mnie wszystko łaskocze ja bym chyba do masażysty nie mogla chodzicprzypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umie a jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....
Agulka wyobrażam sobie jaka Maja byla szczęśliwa na wieśc że poleci samolotem,nie ma nic lepszego jak widziec szcześliwe dziecko:-)
Kasiu glowa do góry zobaczysz będzie dobrze wyśpij się zrelaksuj a jutro wieczorkiem napisz jak minoł dzień w pracy:-)
A i zapomnialam się pochwalic OLA NAUCZYLA SIĘ JEŹDZIĆ NA ROWERZE NA 2 KÓŁKACH(tzn. ja ją nauczylam):-):-):-)ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA
ja jestem dzis do bólukobietki where are you?
niunka sama poprosila o spanie! ona jest nieprzewidywalna
jak to zrobiłaś, proszę o przepis, bo moja pedałująć nie mysli o skrecaniuA i zapomnialam się pochwalic OLA NAUCZYLA SIĘ JEŹDZIĆ NA ROWERZE NA 2 KÓŁKACH(tzn. ja ją nauczylam):-):-):-)ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA
reklama
donkat
Fanka BB :)
A i zapomnialam się pochwalic OLA NAUCZYLA SIĘ JEŹDZIĆ NA ROWERZE NA 2 KÓŁKACH(tzn. ja ją nauczylam):-):-):-)ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA
super!
ja pamietam, jak uczylam mojego siostrzencato byla komedia, ale w koncu zalapal;-) on jest z tych "kolkowatych", co jak leci to na calego bez asekuracji
zapytam was o porade: mamy zamiar kupic mamie na urodziny jakas tv, albo cyfre+ albo polsat. moze macie ktoras z nich (Hrudzia cos wpominala) i mozeci polecic/odradzic?
Podziel się: