reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
przypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umie:baffled: a jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie:laugh2: a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....

kiedy sie ta brzydka pogoda skonczy? ciagle leje na przemian ze sloncem, zimno, bbbrrr!

niunka dzis sie opierala przed drzemka, a w koncu spala 3 godz:szok::szok:z mala przerwa:szok::szok:

przed 22 na pewno nie zasnie:no:

przypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umie:baffled: a jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie:laugh2: a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....

kiedy sie ta brzydka pogoda skonczy? ciagle leje na przemian ze sloncem, zimno, bbbrrr!

niunka dzis sie opierala przed drzemka, a w koncu spala 3 godz:szok::szok:z mala przerwa:szok::szok:

przed 22 na pewno nie zasnie:no:
ja już Adasia nie położyłam po tej porannej drzemce i dzieci juz spały o 19:30 - bo Maja też wymęczona dzisiejszym dniem i z rana musiała wcześnie wstać

Co do masażu to J robi rewelacyjny:tak::tak::tak:

Też bym tak zrobiła:-p:tak::-)

Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: "ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje":-p;-):laugh2:

:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: No i przez takich ludzi poczta ma taką opinie jaką ma :-p:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::rofl2:

Dzień mam do dupy!!!!!!! Tłumik się zepsuł w samochodzie i prawie urwał jakąś tam rure mechanik naprawi to dopiero w środę. Mały dzięki temu nie dostał prezentu bo nie było czym po niego jechać, a autobusem nie miałam zamiaru wlec tego samochodu. Zdenerwowałam się na Kube i przez moje ogólne zmeczenie całym dniem w biegu niepotrzebnie na niego nakrzyczałam i zlałam :crazy: Kuba chodzi teraz i mówi mama be i ma racje. Chyba zaczynają szwankować mi nerwy przed jutrzejszym dniem. Mam popołudniową zmianę na 14 do 20.

Co więcej mały przestał mi jeść :wściekła/y: jestem tym tak wkurwiona jak nie wiem. Tak ładnie jadał i serki i obiady a teraz jedna wielka dupa!!!! Jedyne co zje to mleko rano i wieczorem, a w między czasie .... najlepiej nic. Mam takiego doła i to teraz kiedy część kontroli nad dzieckiem przejmie ta krowa!!!! Oj Nuśka jestem cięta jestem, ale zdaje sobie sprawę ile kasy zaoszczędzimy kiedy to ona będzie się zajmować Kubusiem bo nie musimy szukać niani.

Chce mi się ryczeć!!!! Mam takie nerwy, że nawet wkurza mnie fakt, że nie mogę szybciej pisać!!!!

Myślałam, że poprawie sobie humor zakupami kupiłam elegancką białą bluzeczke z krótkimi rękawkami specjalnie do pracy i spodnie na kancik.

Moniu bardzo chętnie spędziłabym swoje życie w taki sposób jaki opisałaś.

Hruda a ja kocham wszystkie żyjące istotki tj kotki, pieski, chomiki, świnki morskie :laugh2: choć zwierzyńca nie mogłabym prowadzić bo ryczałabym za każdym razem patrząc na te biedne samotne oczy.

reklama
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: No i przez takich ludzi poczta ma taką opinie jaką ma :-p:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::rofl2:

to sie nazywa lojalnosc wobec pracodawcy;-)

Dzień mam do dupy!!!!!!! Tłumik się zepsuł w samochodzie i prawie urwał jakąś tam rure mechanik naprawi to dopiero w środę. Mały dzięki temu nie dostał prezentu bo nie było czym po niego jechać, a autobusem nie miałam zamiaru wlec tego samochodu.

to nie problem, bo kuba i tak nie kuma, ze dzis mial go dostac

. Chyba zaczynają szwankować mi nerwy przed jutrzejszym dniem. Mam popołudniową zmianę na 14 do 20.

Kasiu, nie stresuj sie, przeciez wiesz jaka praca, znasz ludzi, to nie ejst pierwszy raz:happy:

Co więcej mały przestał mi jeść :wściekła/y: jestem tym tak wkurwiona jak nie wiem. Tak ładnie jadał i serki i obiady a teraz jedna wielka dupa!!!!

a moze to chwilowe, nie trzeba panikowac

Chce mi się ryczeć!!!! Mam takie nerwy, że nawet wkurza mnie fakt, że nie mogę szybciej pisać!!!!

znam to uczucie. wyladuj sie ( na kalwiaturze, nie rodzinie:no:), wyplacz i minie:tak:

Myślałam, że poprawie sobie humor zakupami kupiłam elegancką białą bluzeczke z krótkimi rękawkami specjalnie do pracy i spodnie na kancik.

no i sie nie poprawil?:-(

Julitka dzis jest bardzo grzeczniutka. chyba z okzaji swojego swieta:-)
nie placze, nie histeryzuje, nie buntuje sie:-)az milo z nia przebywac:tak:

teraz sie myja z P i musialam isc do lazlienki zobaczyc, ze niunka ZNOW sika do wanny przed mycem:-D mnie sie nigdy to nie zdarzalo, a jak P ja myje, to ona zaraz sika:-D:szok:

Do góry