reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja. dziś pierwsza z rana :-)
U nas wczoraj pogoda straszna lało, i brrr zimno. Po południu mieliśmy gości, ojciec chrzestny małej był i dostała piaskownicę :laugh2: tylko ze teraz po dwa worki piasku trzeba jechać bo nie ma skąd wziąć :sorry:
Hruda to życzę miłej integracji i tak samo jak ty mam kota na punkcie kotów :-D
Monia hahahahaha :rofl2: ale się uśmiałam z tego, dobre, skąd to wytrzasnęłaś?? :-p
Agulka fajne zdjęcie, ach zazdroszczę, musiało być super...:tak:

reklama
Justyna jak dziś mały się czuje?? lepiej już??
Donkat chyba tak dobrze się bawiła że jeszcze wczoraj byli na poprawce :-p
ciekawe gdzie się podziewa??

Życie od tyłu: Wyobraź sobie jakie piękne byłoby życie, gdyby przebiegało odwrotnie niż dotychczas. Zaczyna się od tego, ze kilku eleganckich gości przynosi cię w skrzyneczce i od razu trafiasz na imprezę. Żyjesz sobie spokojnie jako staruszka w domku. Stajesz się coraz młodsza. Pewnego dnia dostajesz odprawę w postaci grubszej gotówki i idziesz do pracy. He! Pracujesz jakieś 40 lat i poznajesz uroki życia. Zaczynasz pić coraz więcej alkoholu, coraz częściej chodzisz na imprezy, coraz częściej uprawiasz seks. Jak już masz to opanowane, jesteś gotowa trafić na studia. Potem idziesz do szkoły. Coraz mniej od Ciebie wymagają, masz coraz więcej czasu na zabawę. Robisz się coraz mniejsza, aż trafiasz do hmmm, gdzie pływasz sobie w cieple przez 9 miesięcy wsłu****ąc się w uspokajający rytm bicia serca. A potem naglę BĘC i Twoje życie kończy się orgazmem. I czy tak nie byłoby lepiej i przyjemniej?……………
:-D:-D:-D Ja tak chce:tak::-D:-D
Anetasa - ja przed kocurami mialam bokserka i bardzo lubie pieski tez:-p...ale to dwa inne swiaty. Ale moje kotki polubilabys od razu. Nie smierdza, nie drapia Cie ( ani razu mnie nie zadrapay), reaguja na swoje imiona i przychodza wolane i uwielbiaja sie przytulac...nawet do (obcych) gosci - hyc i na kolanka:-p:tak:
Justyna - moze to i uczulenie bo ja tez smarkam na zielono od tygodnia i nic poza tym - i chyba jakies uczulenie... na trawy?

Witam się i ja o poranku:-) u nas tfu tfu jakby się przejaśnia trochę więc może w końcu ta pogoda się trochę odmieni bo ile można się kisić w domu czając się na jakiś przesmyk między jedną chmura a drugą żeby wyskoczyć choć na chwilę z małą na dwór:baffled:

Anetasa mąż dotarł z Tym piwkiem???
A i jeszcze jedno nie lubisz kotów :-( jak możesz ;-);-):-D:-D:-D:-D Pozdrawiam
My na chcemy kupić Igorkowi coś takiego Hammer ale najpierw chcemy zobaczyć na "zywo" i wtedy zadecydujemy czy tak czy nie

Dotarł dotarł:-) dlatego ja już spowrotem na BB nie dotarłam:zawstydzona/y::-) a co do kotów to jak przeczytałam że Ty je lubisz to odrazu wiedziałam że mi tego nie wybaczysz;-) a autko rewelacja ja myślę o czymś podobnym dla Szymka na urodziny w sierpniu:tak: tyle że nie sama tylko bym zrobiła zrzutę bacie i chrześni i taki jeden fajny a konkretny prezent by młody dostał:-)

Anetasa - ja przed kocurami mialam bokserka i bardzo lubie pieski tez:-p...ale to dwa inne swiaty. Ale moje kotki polubilabys od razu. Nie smierdza, nie drapia Cie ( ani razu mnie nie zadrapay), reaguja na swoje imiona i przychodza wolane i uwielbiaja sie przytulac...nawet do (obcych) gosci - hyc i na kolanka:-p:tak:

Mimo wszystko:zawstydzona/y: poprostu koty nie leżą w mojej naturze:zawstydzona/y: mama twierdzi że to uraz z dzieciństwa bo jak byłam mała spałam w wózku na dworze u mojej babcie i dobrze że sąsiadka akurat przyszła bo kot postanowił się przespać wraz ze mną i nie wiele brkowało a by mnie udusił:szok:

Monia chyba każdy wolałaby takie życiu od tyłu;-):-)

Agulka super że wszystko się udało:tak: pewnie dumna jesteś z Majeczki:tak:

witajcie kobitki :-D
dziś dzien dziecka więc życzę życzę wszystkim naszym maluszkom samych powodów do radości, duuuuzo uśmiechu i dobrej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasza niunia nie dostanie nic od nas:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tzn dostała już tydzień temu fotelik do siedzenia ale już na zabawkę to nie starczyło pieniążków:-(
od matki chrzestnej dostała taki basenik BASEN RYBKI Z DASZKIEM SCIAGANYM 161cm INTEX 56471 (647755693) - Aukcje internetowe Allegro i dziś czekamy na reszte prezentów:-D

Asiek jak Ty pracujesz to kto jest z małą???

KAsiu to kiedy zaczynasz pracę ????
PS: oj "cięta" Ty jesteś na tą teściową :rofl2: Ty się ciesz że chce Ci pomagać i zajmuje się małym :sorry:

jak my jesteśmy w pracy to teściowa zajmuje sie Julą generalnie maiłam długo taki sam stosunek do niej co Kasia do swojej ale jakiś czas temu odpuściłam bo wiem że to najlepsze rozwiązanie dla Juli

swietny byl ten wasz dzien dziecka :-D:-D u nas z pracy bedzie ogranizowany festyn dla dzieci w następną niedziele, ma byc malowanie twarzy, mini dyskoteka, klauny, dmuchane place zabaw i paczki ( nie jest tak żle pracowac w markecie;-))

a autko suuuuuuuuuuuuuuper:tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D Ja tak chce:tak::-D:-D
Anetasa - ja przed kocurami mialam bokserka i bardzo lubie pieski tez:-p...ale to dwa inne swiaty. Ale moje kotki polubilabys od razu. Nie smierdza, nie drapia Cie ( ani razu mnie nie zadrapay), reaguja na swoje imiona i przychodza wolane i uwielbiaja sie przytulac...nawet do (obcych) gosci - hyc i na kolanka:-p

ja też mam kota ale ona jest okropna wszystkich drapie i nic się nie słucha:wściekła/y::crazy: myślę że to wina że nie jest ona wypuszczana....

reklama
Do góry