reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam i Ja :-)
znów mnie troche nie było i ponownie mam zaległości
wiem ze Kasia dostała prace-suuuuuuuuper
ale nie wiem co z rozterkami Hrudzi??
Agula Tobie bagaż zginął tak?? mam nadzieje że się znajdzie
Monia i co spotykamy się w Kołobrzegu??

u mnie już nowiutkie okna wstawione teraz musze je tylko spłacić:-)
jako pracownik Castoramy mam możliwość wzięcia towaru na 10 bez odsetkowych rat więc okna kupiłam u siebie w firmie, już myślę co kolejne kupie jak je spłace :-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super masz że możesz brac w pracy na raty bez odsetek:tak:my teraz kupując lapka to mielśmy duże problemy z wzięciem czegoś na raty a w Media Markt za lapka kosztującego 2000zl musieli byśmy zaplacic prawie 3000zl:szok::wściekła/y:rata oprocentowana 1,3%miesięcznie :crazy:no ale wkońcu teście się zlitowali i wzieliśmy raty na nich i to wlaśnie 0% w jakiś Mixie Agd:-)

Ale my dziś mieliśmy poranek spaliśmy aż do 8.30:-)i trochę zdziwieni że dzieci się tak grzecznie bawią postanowiliśmy do nich zajrzec i wiecie jaki widok zastaliśmy...dzieci cale wysmarowane PENATENEM:szok:buzie, glowy nawet w uszach mieli ten krem oczywiście nogi i ręce też byly biale lóżeczko ,ściany i pościel również:szok:niewiedzialalam czy kzyczec na nich czy się śmiac z tego z tych ich dziwnych pomyslów:sorry::eek:

reklama
Monia nie zazdroszcze widoku:no: też bym nie wiedziała czy się śmiać czy krzyczeć a swoją drogą pomysły naszych są czasem zaskakujace:szok::-D
:szok:Szok położyłam młodą i przyszłam tu zajrzeć patrze a ona już śpi:szok: chyba ta pogoda na nią też dział nasennie:eek::-D

Ostatnia edycja:
Witam.
U nas ładnie tylko wiekszy, ale ciepły wiart wieje.:tak:
My juz po spacerku ( przy okazji zakupow) i Adaś juz lula. Teściowa ze szwagrem mają dzis na noc przyjechać ( poraz pierwszy:szok::szok::szok::szok: ) ...... on tylko po to by pozyczyc nawigację a ona na jutrzejszy występ wnuczki.:tak: Ciotki mają też jutro dojechać.:tak::tak::tak:

Asiek tak to mi zaginął bagaż, do końca tyg niby ma do nas dotrzec. Gratuluję nowych okien i rat bez odsetek.

Monia doskonalę wiem jakie dziwne i nie do pojęcia pomysły mają te nasze szkraby.

No pochwalę się, ze Stasiu chyba przebił pomysłowością. jak byłam w szpitalu, to nauczył się rozbierać w łózeczku przed uśnięciem - do golaska, łącznie z pieluszką. Raz mąż wchodzi go przykryć, a ten oczywiście rozebrany, zerżnął się, wysmarował kupą siebie, łóżeczko, sciany, parapet, okno... Mam wciąż żal do męża, że nie pomyślał zeby porobić zdjęcia :-D

No pochwalę się, ze Stasiu chyba przebił pomysłowością. jak byłam w szpitalu, to nauczył się rozbierać w łózeczku przed uśnięciem - do golaska, łącznie z pieluszką. Raz mąż wchodzi go przykryć, a ten oczywiście rozebrany, zerżnął się, wysmarował kupą siebie, łóżeczko, sciany, parapet, okno... Mam wciąż żal do męża, że nie pomyślał zeby porobić zdjęcia :-D
:-D:-D:-D:-D dobre kochana, jak na razie to ja daję Stasiowi I miejsce jeśli chodzi o pomysły:tak::tak::tak::tak: a tak na marginesie byłabym wk*****:tak::wściekła/y:

Ciarocia taką sytuacje z kupą to my tez już mieliśmy:-Dmati nie mial wtedy jeszcze roku mial chyba 10 miesięcy i też zrobil kupe nad ranem do pampka zdjol go i caly się wysmarowal oczywiście ściany i luzeczko też wtedy bylo z kupy:-Da ja sobie smacznie spalam no a zdjęc niestety z tamtego incydentu nie mam bo wtedy jakos nie pomyślalam żeby zrobic zdjęcie:zawstydzona/y::-(

no i zamiast krokietów zrobiłam naleśniki z pieczarkami polane keczupem a wszystko dzięki mojej córeczce która jak wstała o 7 rano to jeszcze nie poszła spać i już raczej nie pójdzie bo z rególy zasypia koło 11-12
jest marudna lazi za mną krok w krok i juz po woli mam dość:wściekła/y:

A moje dziecko właśnie się obudziło:-) i teraz pompuje koła w swoim wózku:szok::-D chałupka ogarnięta, poprasowane, rosołek na jutro dochodzi i mięsko zamarynowane:tak: musiałam już dziś wszystko przygotować bo jutro muszę jechać na 11 do pracy:crazy: nasza pokojowa pojechała na wesele do rodzinki a my z kierowniczką musimy za nią posprzątać pokoje :crazy: dobrze chociaż że szef wziął to pod uwagę i wpadła dodatkowa 100 premii;-):-)

za 100 to ja tez moge posprzątać :tak::tak:

mala właśnie padła i właściwie teraz powinnam porobić coś w chacie ale nie mam sil:-(
dziewczyny co wasze dzieci robia jak wy prasujecie, gotujecie, itp (monia ty nie musisz odp widzialam na zdjeciach )
bo ja jak Julce nie wlacze bajki to lazi caly czas za mna:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
za 100 to ja tez moge posprzątać :tak::tak:

mala właśnie padła i właściwie teraz powinnam porobić coś w chacie ale nie mam sil:-(
dziewczyny co wasze dzieci robia jak wy prasujecie, gotujecie, itp (monia ty nie musisz odp widzialam na zdjeciach )
bo ja jak Julce nie wlacze bajki to lazi caly czas za mna:wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-Doni tak rozrabiają jak my jeszcze smacznie śpimy:-D:-D:-Da ja prasuje sprzątam jak oni spią, lub oglądają bajki albo są zajęci zabawą:tak:tylko przy nich jest takie glupie sprzątanie że ja posprzątam a za jakiś czas wygląda tak samo jak przed sprzątaniem:wściekła/y:

Do góry