reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

i oto jest pytanie???????????? Na które ja nie znam odpowiedzi:rofl2::-)
Rozejrzę się za czymś ale jak nic ciekawego nie będzie to pójdę w tej samej sukience co we wrześniu byłam na weselu, tu już jest inny skład więc w razie czego będzie ok

Inne dodatki i będzie całkiem inaczej :tak:

reklama
a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

NO to Mateuszek dzielny facet :tak::tak::tak: maszynką sobie pozwolił super :tak:Kuba dostałby ze dwa razy ataku szału

autko super:tak::tak::tak:

Adas też pozwala maszynka obciąć włoski, przed wyjazdem go opindoliłam, mówi wtedy: DZI

NO to Mateuszek dzielny facet :tak::tak::tak: maszynką sobie pozwolił super :tak:Kuba dostałby ze dwa razy ataku szału
też bylam w szoku:szok:bo to bylo jego pierwsze spotkanie z maszynką widac bylo że byl wystraszony mial minke do placzu ale sie powstrzymywal a ja go zagadywalam:tak:

witam i Ja :-)
znów mnie troche nie było i ponownie mam zaległości
wiem ze Kasia dostała prace-suuuuuuuuper
ale nie wiem co z rozterkami Hrudzi??
Agula Tobie bagaż zginął tak?? mam nadzieje że się znajdzie
Monia i co spotykamy się w Kołobrzegu??

u mnie już nowiutkie okna wstawione teraz musze je tylko spłacić:-)
jako pracownik Castoramy mam możliwość wzięcia towaru na 10 bez odsetkowych rat więc okna kupiłam u siebie w firmie, już myślę co kolejne kupie jak je spłace :-D

reklama
dyiewcyznz ratunku! piotrus ymniejsyzl mi cycianke na bb do takich roymiarow, ye nie moge nic pryecyztac!!!p a na NK tak 5ja5 ywieksyzl, ye strona nie miesci sie na monitorye!

Do góry