reklama
Dzien dobry
Ja tylko po krotce napisze ze ten moj sasiad ( sasiadka?) gral te sama piosenke w kolko i bez konca do 0:30A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest
To tyle z zottego radiwozu BBDla BB-fakty - Hrudzia
Ja tylko po krotce napisze ze ten moj sasiad ( sasiadka?) gral te sama piosenke w kolko i bez konca do 0:30A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest
Dzien dobry
Hruda raczej to pierwsze depresja no moż lekkie załamanie. Pamietam jak ja po zerwaniu z facetem, na którym mi bardzo zależało w kółko słuchałam "naszej" piosenki
Nuśka ja też to zauważyłam Hruda nam wróciła taka jaką znam pełna życia i planów na przyszłość!!!
Hruda co do facetów masz racje to takie proste zwierzeta z tych facetów, że jak im króliczek ucieka to podejmują walke o niego a jak za bardzo wpycha się w ramiona odrzucają bo to takie nudne.
R mi wczoraj zrobił niespodzianke i pod koniec dnia powiedział, że jutro ma wolne teraz siedzi przed tv i zaś ogląda Queen tym razem koncert w Budapeszcie za jakąś godzinke no może dwie jedziemy do US muszę mamie odebrać zwolnienie z opłat za mieszkanie.
Pogoda zapowiada się wspaniała. Wczoraj zrobiliśmy rodzinne grillowanie i prażonkowanie było bardzo sympatycznie. Młody się wychasał i padł zaraz po 21 spał do 8.00
Babony co z wami???Na dworze/polu jestescie?:-)
Ja nie chce km znowu krakac ale ta nasza niania to chyba nie wypali. Po pierwsze tylko 2 znalalzm (a mialo byc 10 - ogloszenia nieaktualne) - lat 49 i 23 wiec srednio...jutro i pojutrze mam spotkania. Po drugie najnizej iile zazadaja to 800zika ( a najnizej wcale nie znaczy dobrze) srednio 1400 a i moga spokojnie 2200. Wstyd mi ale po tych moich postach radosci i walki o te posade bedzie chyba post ze rezygnuje z niej i jakiejkolwiek poki Stas nie pojdzie do przedszkola lub sensownego zlobka.Szczegolnie teraz kiedy J nie zarabia na tyle zeby mi/nam pomoc jeszzce ma dlugi w zwiazku z podatkiem...wrrrr
Ja nie chce km znowu krakac ale ta nasza niania to chyba nie wypali. Po pierwsze tylko 2 znalalzm (a mialo byc 10 - ogloszenia nieaktualne) - lat 49 i 23 wiec srednio...jutro i pojutrze mam spotkania. Po drugie najnizej iile zazadaja to 800zika ( a najnizej wcale nie znaczy dobrze) srednio 1400 a i moga spokojnie 2200. Wstyd mi ale po tych moich postach radosci i walki o te posade bedzie chyba post ze rezygnuje z niej i jakiejkolwiek poki Stas nie pojdzie do przedszkola lub sensownego zlobka.Szczegolnie teraz kiedy J nie zarabia na tyle zeby mi/nam pomoc jeszzce ma dlugi w zwiazku z podatkiem...wrrrr
Witam i ja!My już po porannej rundce na placu zabaw:-) moje dziecko na szczęście się opamiętało i nie robi już cyrku kiedy trzeba iść do domu teraz zasnęła a ja się biorę za sprzątanie i obiad;-) ale i do jednego i do drugiego chęci brak miłego dnia BB-onki kochane:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Podczytuję,ale nie mam nic ciekawego do napisania
izabela352
Fanka BB :)
czesc dziewczyny. przepraszam, ze nie czytam i nie odpisuje tylko od razu wale prywate ale mam teraz takie urwanie glowy, ze szok! potrzebuje waszej pomocy. nie moge sie zdecydowac ktory baner bedzie lepszy i ewentualnie co w nim jeszcze zmienic. moze cos doradzicie?
Załączniki
izabela352
Fanka BB :)
a nie uwazasz, ze za malo rzuca sie w oczy?
reklama
Podziel się: