reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wpadłam się pożegnać bo zbieram sie do domku:-)
Nuśka Monia pisała że najpierw przyjadą na nasz zlot czarownic a potem odrazu nad morze:tak: także nie panikuje kilka nas z pewnością bedzie więc chyba warto:sorry2:

reklama
Dzien dobry
Ja tylko po krotce napisze ze ten moj sasiad ( sasiadka?) gral te sama piosenke w kolko i bez konca do 0:30:szok::szok::szok::wściekła/y::angry:A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz:baffled:) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest:nerd:
To tyle z zottego radiwozu BB:-pDla BB-fakty - Hrudzia:-p

Dzien dobry
Ja tylko po krotce napisze ze ten moj sasiad ( sasiadka?) gral te sama piosenke w kolko i bez konca do 0:30:szok::szok::szok::wściekła/y::angry:A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz:baffled:) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest:nerd:
To tyle z zottego radiwozu BB:-pDla BB-fakty - Hrudzia:-p

Hruda raczej to pierwsze depresja :tak: no moż lekkie załamanie. Pamietam jak ja po zerwaniu z facetem, na którym mi bardzo zależało w kółko słuchałam "naszej" piosenki :sorry2:

Nuśka ja też to zauważyłam :tak: Hruda nam wróciła taka jaką znam pełna życia i planów na przyszłość!!!

Hruda co do facetów masz racje :tak: to takie proste zwierzeta z tych facetów, że jak im króliczek ucieka to podejmują walke o niego a jak za bardzo wpycha się w ramiona odrzucają bo to takie nudne.

R mi wczoraj zrobił niespodzianke i pod koniec dnia powiedział, że jutro ma wolne :cool2: teraz siedzi przed tv i zaś ogląda Queen tym razem koncert w Budapeszcie :sorry2: za jakąś godzinke no może dwie jedziemy do US muszę mamie odebrać zwolnienie z opłat za mieszkanie.

Pogoda zapowiada się wspaniała. Wczoraj zrobiliśmy rodzinne grillowanie i prażonkowanie :happy2: było bardzo sympatycznie. Młody się wychasał i padł zaraz po 21 spał do 8.00

Babony co z wami???Na dworze/polu jestescie?:-p:-)

Ja nie chce km znowu krakac ale ta nasza niania to chyba nie wypali. Po pierwsze tylko 2 znalalzm (a mialo byc 10 - ogloszenia nieaktualne) - lat 49 i 23 wiec srednio:baffled:...jutro i pojutrze mam spotkania. Po drugie najnizej iile zazadaja to 800zika ( a najnizej wcale nie znaczy dobrze) srednio 1400 a i moga spokojnie 2200. Wstyd mi ale po tych moich postach radosci i walki o te posade bedzie chyba post ze rezygnuje z niej i jakiejkolwiek poki Stas nie pojdzie do przedszkola lub sensownego zlobka.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Szczegolnie teraz kiedy J nie zarabia na tyle zeby mi/nam pomoc jeszzce ma dlugi w zwiazku z podatkiem...:baffled:wrrrr

Witam i ja!My już po porannej rundce na placu zabaw:-) moje dziecko na szczęście się opamiętało i nie robi już cyrku kiedy trzeba iść do domu:tak: teraz zasnęła a ja się biorę za sprzątanie i obiad;-) ale i do jednego i do drugiego chęci brak:zawstydzona/y: miłego dnia BB-onki kochane:-)

czesc dziewczyny. przepraszam, ze nie czytam i nie odpisuje tylko od razu wale prywate ale mam teraz takie urwanie glowy, ze szok! potrzebuje waszej pomocy. nie moge sie zdecydowac ktory baner bedzie lepszy i ewentualnie co w nim jeszcze zmienic. moze cos doradzicie?

Załączniki

• baner 2x1 m.jpg
    baner 2x1 m.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Wiesz co przemawia do mnie ten tata z dzieckiem na ręku, że to coś naprawdę ważnego i takiego bliskiemu Nam. Pewnie tak piszę bo jestem jako mama stronnicza : )

Do góry