reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się wieczorową porą :sorry2:

Majandra bardzo mi przykro :sad::sad::sad: wiem co czujesz i wiem jakie to straszne uczucie stracić kogoś tak bliskiego, moja babcia odeszła 8 miesięcy temu, a nadal patrząc na jej zdjęcia czuje jakby dalej była z Nami.

Hruda i oto chodzi nie biadolić tylko wziąść się z życiem za bary!!!! A Twoja mama lub teściowa nie mogłby zająć się Stasiem miedzy tą 17 a 21????

U Nas również przeszła burza Kuba z przylepionym nosem do szyby obserwował całe zjawisko i co chwila krzyczał "BAM BAM". Teraz moje kochnie przewala się na wyrku obserwując śpiącą rybkę z mini mini :sorry2:

Anetko to Ty miałabyś czas, aby oporzadzić szczaw w pracy??? :szok: WOW!!!

R ściagnoł koncert Queen na Wembley coś wspaniałego!!!! Ja oglądałam z kiślem w majtkach, a R miał oczy pełne łez :cool2: apropo Queen mój szwagier tzn R szwagier mąż siostry Roberta jest wypisz wymaluj Freddy :tak: tyle, że w wersji ciemny blond.

Justyna padłam po przeczytaniu o tym oczku :-) Ty pewnie zwijałaś się ze śmiechu patrząc na nich.

reklama
Coś ostatnio kończe spotkania na BB :sorry2: wczoraj również mój post był jako ostatni.

Kubas obudził mnie okropnym płaczem :wściekła/y: ok rozumiem, że można mieć zły humor, ale tak od razu z samego rana po przebudzeniu :confused:

dzien doberek
Kasia - a ja akurat Queen'ow nie znosze. wiem wie ze to legenda ale...

A co do pobudek Kuby - to chyba nasze bąble moga sobie rece( raczki) podac:baffled::dry: - oj żywe srebra nam sie trafily:-p

Znajac weeeknd pustki beda tu okrutne:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja!U nas dziś chłodno ale bezdeszczowo i mam nadzieję że tak zostanie bo popołudniu jedziemy do koleżanki na urodzinowego grila jej córci:-) rano poleciałyśmy na zakupy z Tuśką i po powrocie mała padła;-) kupiłam sobie bluzeczkę i mamie w prezencie również i śliczny koszyczek z kwiatuszkami co by wnusia miała co wręczyć:-) więc jak tylko wstanie i zje moja gwiazdeczka lecimy do babci z życzeniami a potem na urodziny Niki:-) także trzymajcie kciukasy aby pogoda się nie zchrzaniła;-)

Kasiu co do mojej pracy to nie oszukujmy się przede wszystkim wygląda jak za czasów komuny czy się stoi czy się leży 1500 się należy:-D dlatego mam czas tam na różne sprawy kiedyś nawet robiłam sałatkę jarzynową:-D

Hrudzia mam podobny stosunek do queen jak Ty:sorry2: choć też uważam ich za legendę ale ja raczej w klimaty U2 uderzam i tyle:-p

Ale NUDY!!!!!!

Po prostu umier z nudów!!!! R spi, Kuba patrzy się jak ciotka szyje na maszynie, babcia teściowa podnieca się jak to Kuba się patrzy, chyba w nocy jak nie może widzieć Kubusia masturbuje się pod kołdrą :sorry2: dziadek w gołebniku a ja się nudzę!!!!! Pogoda pod psem i w ogóle się czuje wypruta z sił .... Majandra to nie przez ćwiczenia ;-)

Anetko to taka trochę nieabsorbująca ta praca :tak: także tylko pozazdrościć.

Chyba zwleke się z fotela i cosik poczytam :cool2: ok to miłego weekendu.

witam!!

niunka padla, wiec wpadlam:-D:-D

u nas dzis pogoda do duuupy! na przemian slonce i ulewy, a zimno i wieje jak wsciekle!!:angry:
a julitka oczywiscie by siedziala na dworze i ciagle zabiegala w ubloconych kaloszach do domu:szok::szok:

czekam na P, choc pewnie pozno wroci i jedziemy do mamy;-)

także trzymajcie kciukasy aby pogoda się nie zchrzaniła;-)

Kasiu co do mojej pracy to nie oszukujmy się przede wszystkim wygląda jak za czasów komuny czy się stoi czy się leży 1500 się należy:-D dlatego mam czas tam na różne sprawy kiedyś nawet robiłam sałatkę jarzynową:-D

trzymamy kciuki, trzymamy:tak:

czyli ta kuchnia by wam sie przydala jak nic:-D:-Dmoglybyscie sie bardziej realizowac i obiadki do domu robic w miedzyczasie:-D:-D:-D:cool2:

reklama
witam się i ja:-) moja dzidzia też już śpi, katarek jakby już przeszedł, ja byłam dziś po sukienkę na to wesele:cool2: kupilam białą, z czarnymi kwiatkami, taką za kolana+bolerko. raczej taka koronka to jest :tak: podobala mi się chyba tylko ta, bo wszystko jakoś tak na stare baby albo na 15-tki:dry: dobra lece, bo kuchnia troszke zapuszczona i trzeba pomyc. miłego weekendu Wam życzę.

Do góry