justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas taka kaszana na dworze,a Agulka dupę smaży... achhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
t
Mateusz był dziś tak łaskawy dla babci,ż epuszczał jej oczko. Babcia zanim zaskoczyła o co chodzi to wnukowi pół oka by wydłubała,bo myślał,że coś mu wpadlo
Czecs Babony
Ja nie wiem co sie dzieje z tym moim malym szczesciem - obudzil sie po 23o i tak wrzeszczal ( nie plakal, nie zawodzil) - normalnie furia Nie wiecie co to moze byc? jakies odreagowanie energii czy co? No i rano powtorka. Ladnie mnie budzi i wola a potem jak go przewijam i daje mleko to rzuca poduszkami, kopie mnie i wyrzuca butelke itd A przeciez robie to co rano i "spelniam" jego zyczernie dajac mleczko ( bo jak wychodze to wypija je z rozkosza)...moze on chce cos innego...sama nie wiem...
chyba nigdy nie odgadniemy powodow furii naszych maluchow:-baffled:
I dzis od rana nakopalam sobie do tylka!!!! KM dostane te robote chocby nie wiem co, naucze sie sama tych zabiegow bo musi mi sie udac. W koncu w wieku 23 lat sama pojechalam do Wilna i sama przeprowadzilam pokaz-szkolenie dla 50 litewskich kosmetyczek ( z tlumaczem!) wiec teraz ja stara dupa sie lekam? Norlamnie wciry mi sie naleza!!!
w koncu cos madrego napisalas:-)
Nie wiem,czy tak macie,ala jak czasami położę się spać to same nasuwają mi się różne sytuacje,ale takie niebezpieczne dla Mateusza. Tak jakbym podświadomie obmyślała jak ustrzec go przed wypadkami. A pózniej tak się zdenerwuję,że nie mogę zasnąć.
mnie sie nasuwaja niebezpieczne dla P. moze dlatego, ze on jezdzi do pracy, a niunia jest ze mna, wiec bezpieczna
Wkurza mnie sytuacja u S w pracy
biorac pod uwage sytuacje na rynku pracy, to lepiej nie bedzie
Wczoraj wyczytałam,że dzieci mają swoje metody samowyciszające, takie jak wyrywanie włosów, walenie głową o ścianę
niunka czasem tak jeszcze robi
A co do pozyczki od rodzicow to chyba bede skladac podanie...ale nie lubie prosic o kase nawet rodzicow ( choc jestem jedynaczka).
kurde dziewczyny lapek mi się psuje
Witam się wreszcie z pracy:-) od rana zamieszanie no i szefostwo na głowie a mi koleżanka przywiozła całą reklamówkę szczawiu i chciałam to obrobić w pracy a w domu tylko do zamrażalnika wrzucić
jak za komuny! wszystko w pracy mozna zrobic
a że coś się wczoraj męczyła z zasypianiem to jeszcze na nią nakrzyczał aż się popłakała bidulka rozumię zmęczenie zmęczeniem ale nawtykam mu dzisiaj nieźle bo co mu mała winna
a ja go obronie, bo tez nieraz trace nerwy przy dlugim usypianiu malej.
Dziś w nocy, w szpitalu, umarła moja babcia. Przepraszam, ale nie mam siły więcej pisać i nic poczytać.
Witam.
Przepraszam, że nie odpisuje ale nie dałam rady nawet nadrobić co popisałyście. Jestem wymęczona totalnie.
a z tym że jak za komuny to żebyś wiedziała ja w pracy na upartego to i obiad bym zrobiła;-) szczaw obrobiony w planach miałam jeszcze pokroić pierś z kurczaka na sałatkę bo zobowiązałam się zrobić mamie na imieniny taty i koleżance na jutrzejszego grila