donkat
Fanka BB :)
witam!!
jednak zmolestowalam Julitke na spanie, bo w nocy sie budzila,,a teraz pogoda deszczowa, wiec spanko jej sie przyda, a mnie jeszcze bardziej
kurcze, deszcz mial byc po poludniu. zrobialm 2 prania i co? beda sie kisic na tej wilgoci
obiadek gotowy, prawie posprztane, czekam na P i slonko
czyli trzeba zrobic dzieciom osobne pokoje;-)
sama nie robilam, to jest numer popisowy mojej mamy;-)
oj, Julitka wczoraj sie wywrocila wiecej razy niz w calym tygodniuaz mi bidulki szkoda bylo:-(i to nie zawsze przez swoja glupotke, tylko jakos niefortunnie sie zawadzala:-(
tak ma niunka na podworku:-)tylko nie pozwalam jej wchodzic w kwaitki, ale i tak sobie guzik z tego robi i na zlosc wchodzi. poza tym biega bez ograniczen- oczywiscie w miare mozliwosci;-)
oj, moze sie w koncu naucza troche rozumu
trzymam, trzymam:-)
ja tez wole z rana wszystko zrobic, bo Julitka mniej marudzi
ladnej poogdy i udanej ipmrezy!!
jakies zdjecia tez by sie przydaly
Julitka w sumie nie oglada, bo nie mamy tv
jest za to tv u babki w pokoju i jak jest tesciu, to niunka biegnie do nich i cos tam podglada. najbardziej lubi "jaka to melodia"
puszczamy jej tez "reksia" na komputerze.
wszystkiego uzbiera sie dzienjnie ze 20min, albo czasem i wcale
trzymaj sie kochana dzielnie:---(
jednak zmolestowalam Julitke na spanie, bo w nocy sie budzila,,a teraz pogoda deszczowa, wiec spanko jej sie przyda, a mnie jeszcze bardziej
kurcze, deszcz mial byc po poludniu. zrobialm 2 prania i co? beda sie kisic na tej wilgoci
obiadek gotowy, prawie posprztane, czekam na P i slonko
witam my dziś wstaliśmy o 9.00:-)
Ola wczoraj zostala na noc u babci więc MAti mial spokój w pokoju i dlatego tak dlugo spal
czyli trzeba zrobic dzieciom osobne pokoje;-)
dziś łazanki
sama nie robilam, to jest numer popisowy mojej mamy;-)
Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!!
oj, Julitka wczoraj sie wywrocila wiecej razy niz w calym tygodniuaz mi bidulki szkoda bylo:-(i to nie zawsze przez swoja glupotke, tylko jakos niefortunnie sie zawadzala:-(
Gdzie bedzie mogl swobodnie pohasac bez ciaglego: zejdz, uwazaj, nie wolno i takie tam
tak ma niunka na podworku:-)tylko nie pozwalam jej wchodzic w kwaitki, ale i tak sobie guzik z tego robi i na zlosc wchodzi. poza tym biega bez ograniczen- oczywiscie w miare mozliwosci;-)
No i bezmyślność zgarnęła swoje żniwo Szymek ma zapalenie gardła i migdałów i musi brać antybiotyk
oj, moze sie w koncu naucza troche rozumu
Trzymać kciuki.
.
trzymam, trzymam:-)
Dziś o 7 Maciuś mnie obudził, więc raz dwa wstałam i zrobiłam. Moje dziecko rano w miarę się samo bawi, więc muszę to wykorzystywać :-);-)
ja tez wole z rana wszystko zrobic, bo Julitka mniej marudzi
U nas pogoda niewyraźna ale MUSI być ładnie, w końcu dzisiaj wielkia motocyklowa impreza.
ladnej poogdy i udanej ipmrezy!!
jakies zdjecia tez by sie przydaly
A propos tv: Maciuś chyba za dużo ogląda Ile Wasze dzieci oglądają bajek? Maciuś praktycznie zawsze jak siedzi na nocniku. Nie zliczyłam ile minut dziennie, ale na pewno dużo. Doti, podziwiam za niepozwalanie oglądania tv:-) U mnie to jedyna chwila, bym mogła odpocząć
Julitka w sumie nie oglada, bo nie mamy tv
jest za to tv u babki w pokoju i jak jest tesciu, to niunka biegnie do nich i cos tam podglada. najbardziej lubi "jaka to melodia"
puszczamy jej tez "reksia" na komputerze.
wszystkiego uzbiera sie dzienjnie ze 20min, albo czasem i wcale
witam i ja. Nie mam totalnie nastroju do czegokolwiek- widok umierającego człowieka jest nie do opisania.
trzymaj sie kochana dzielnie:---(