reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A propos tv: Maciuś chyba za dużo ogląda Ile Wasze dzieci oglądają bajek? Maciuś praktycznie zawsze jak siedzi na nocniku. Nie zliczyłam ile minut dziennie, ale na pewno dużo. Doti, podziwiam za niepozwalanie oglądania tv:-) U mnie to jedyna chwila, bym mogła odpocząć
Majandra u nas tv leci praktycznie cały dzień ale mała ogląda tylko reklamy albo czołówki seriali i wtedy tańczy często w ciągu dnia przełanczam jej na bajki ale żadko się nimi zainteresuje jakby podsumowała czas w którym jest skupiona na tv i można uznać że ogląda to nie wiem czy by wyszło 45 minut łącznie w ciągu dnia jak siedzi na nocniku to woli oglądać swoje książeczki;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wczoraj jakaś padnięta byłam,a jak położyłam młodego to ugotowałam obiad na dzisiaj, upiekłam ciastka i poprasowałam ukrytą hałdę. Jednak przyjazd męża motywuje U nas też brzydko. Rano pojechałam do ośrodka,ale tak jak myślałam zamknięty na 3 spusty
Hrudzia nie ma jak radość żony z powrotu męża Nie powiedziałaś jak J na Twoją pracę zareagował??
Hrudzia nie ma jak radość żony z powrotu męża Nie powiedziałaś jak J na Twoją pracę zareagował??
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W Biedronce fajne wywrotki Wadera są Oferta Tygodniowa Mateusz ma tą ze spychem.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A Maciuś ma wóz strażacki :-)
idziemy dzis na ślub a pogoda taka do dupy
na dodatek mała ma od wczoraj biegunkę i nie wiem co mam jej podac - kupiłam marchawiankę hippa i lactoral ale nie wiem czy to pomoże
najgorsze ze chciałam ją zabrac ze soba na wesele a tam bedzie tyle jedzenia i ona pewnie bedzie chciała wszystkiego spróbować wiec chyba zostanie w domu:--(
chociaz po jej zachowaniu nie widac zeby sie zle czuła...
na dodatek mała ma od wczoraj biegunkę i nie wiem co mam jej podac - kupiłam marchawiankę hippa i lactoral ale nie wiem czy to pomoże
najgorsze ze chciałam ją zabrac ze soba na wesele a tam bedzie tyle jedzenia i ona pewnie bedzie chciała wszystkiego spróbować wiec chyba zostanie w domu:--(
chociaz po jej zachowaniu nie widac zeby sie zle czuła...
witam i ja. Nie mam totalnie nastroju do czegokolwiek- widok umierającego człowieka jest nie do opisania. W nocy zaczęło się teściowi pogarszać totalnie; o 2:30 przyjechała karetka ale dziadek nie zgodził się na szpital i wszyscy w domu nie śpimy od 23 wczorajszego dnia i czuwamy:-( Najgorsze, że już nie wiadomo co robić:-(
Chwast ma oczywiście w dupie, ze ojciec się męczy i poszedł w rejs-wróci nachlany jak świnia A mój M w Niemczech i nie ma jak nawet zjechać.
Odechciewa się wszystkiego.
Chwast ma oczywiście w dupie, ze ojciec się męczy i poszedł w rejs-wróci nachlany jak świnia A mój M w Niemczech i nie ma jak nawet zjechać.
Odechciewa się wszystkiego.
reklama
dokładnie, a kysz........ lepszego samopoczucia u mojego synusia ciąg dalszy kurcze tylko mamy nowy problem, mały nauczył /przyzwyczaił się z nami spać ale nauka ponownego spania całą noc u siebie dopiero po wczasach, bo tam i tak jesteśmy skazani na wspólne spanie:-sorry2:Agulka wszelkim gorączkom i chorobom mówię a kysz i niech już nie wracają!
oj kochana będziesz słodko spała jak my odwiedzimy W-wę, jednak jedziemy nocą........ no ale jak chcesz;-);-);-) to będziemy około 5 ranoAgulka, kiedy będziecie w Wawie i na jak długo?
Kciukasy na egzaminie, bez piątki sie nie melduj na forum, hihihih żartuję
Doti ślub musi byc ekstra w takich warunkach, miłej zabawy w dżinsach
Asia miłej zabawy, daj małej smectę
Ostatnia edycja:
Podziel się: