reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja już w sumie nie o poranku ale z kawką w dłoni:-) za oknem słoneczko i praktycznie bezwietrznie więc zaraz z mała lecimy pozałatwiać różne sprawy a potem trzeba brać się za obiadek:tak: dziś łazanki bo naszła mnie na nie ochota. Miłego dnia dziewczyny!

Witam :cool2:

Hrudzia to fajny system pracy :tak: praktycznie co kilka dni będziesz miała wolne :tak::happy2: i super, że J się cieszy pewnie nieźle mu zainponowałaś :cool2:

Agulka to spoko za ten hotel:tak:

Alusia Monia prosimy o piekne zdjęcia usmiechnietych mam i dzieci

Justynka no nieciekawie z tą chorobą, oby tylko Matuś od Ciebie nie załapał.

Wczoraj zapomniałam zabrać butelki na mleko i dziś rano był problem ze śniadaniem :wściekła/y: R ma kupić dodatkową butelkę, aby na przyszłość nie było takiego problemu.

Za oknem pogoda piekna!!!

:wściekła/y::wściekła/y: Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y: Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!! :wściekła/y::wściekła/y:
Energii ma nadmiar jak moj Stanislaw. Moja rada - jak najwiecej na dworze ale tak zeby sie wylatal - czyli karuzelki, slizgawki tudziez piaskownice. Gdzie bedzie mogl swobodnie pohasac bez ciaglego: zejdz, uwazaj, nie wolno i takie tam:baffled::wściekła/y:

Witam sie i ja w południe.:-)

Mały usypia. Gorączki od prawie 24 godzin BRAK,.............. z czego bardzo się cieszę:-D:-D:-D, ząb się jeszcze nie przebił......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Wczoraj w końcu odebralismy auto z naprawy i nie ma 400zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:............... i nie ma podłączenia gazu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo cos pierdyknęło. Dziś J pojechał to załatwić a jak sie nie uda to na paliwie jedziemy do W-wy. :-(
Jednak będziemy nocować w aucie.:tak:

Rano zawiozłam Maję do przedszkola potem do znajomych na kawkę, gdzie się dowiedziałam, że będą mieli na Boże Narodzenie dzidziusia:-):-):-). Mają już 7 latnią córkę. :tak:

Pogoda piekna, ale ja Adasia jeszcze przytrzymam w domciu, żeby nie było jak u Szymona Anety:blink:

Justyna jak gardełko dzisiaj???????

My już po spotkaniu z Alusią, bylo bardzo milo:-)
Alusia jest bardzo fajna a Wiktoria śliczna i bardzo dużo mówi:tak:dużo rozumie i odważna z niej dziewczynka:-)
Zdjęcia na zamkniętym;-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-) my też już wróciłyśmy. Monia też jesteś fajna dziewczyna :tak: a Mateusz zacznie mówić, wierz mi ja czasem mam dość tej mojej gaduły :tak::-) szkoda ze ja nie moge zobaczyc na zamknietym zdjec...:baffled::happy2::-( pozdrawiam

Agulka przemęcz się w domu dla dobra Adasia;-) nie warto ryzykować zwłaszcza że zaraz czekają Was wakacje:-)
U nas bezmyślności ciąg dalszy ponieważ Szymek nie miał już na wieczór i dziś rano temperatury babcia znów polazła z nim na dwór:wściekła/y: mówi że on jest taki niedobry że w domu nie może sobie dać z nim rady:confused: nagadałam już mojej siostrze bo nie wytrzymałam że jak tak będą postępować to w końcu w szpitalu wylądują:sorry2:

reklama
Hrudzia gratuluję wierzyłam w Ciebie nie mogło być inaczej:-):-)

ale tu dzisiaj tłumy są :szok:

no to sobie popisałam mama mama mamaaaaaaaaaa

Do góry