to fajnie:-)AKTUALNE AKTUALNE
Akumulatorek do aparatu juz się ładuje więc z fotkami nie będzie problemu;-)
reklama
Witam i ja już w sumie nie o poranku ale z kawką w dłoni:-) za oknem słoneczko i praktycznie bezwietrznie więc zaraz z mała lecimy pozałatwiać różne sprawy a potem trzeba brać się za obiadek dziś łazanki bo naszła mnie na nie ochota. Miłego dnia dziewczyny!
Witam
Hrudzia to fajny system pracy praktycznie co kilka dni będziesz miała wolne i super, że J się cieszy pewnie nieźle mu zainponowałaś
Agulka to spoko za ten hotel
Alusia Monia prosimy o piekne zdjęcia usmiechnietych mam i dzieci
Justynka no nieciekawie z tą chorobą, oby tylko Matuś od Ciebie nie załapał.
Wczoraj zapomniałam zabrać butelki na mleko i dziś rano był problem ze śniadaniem R ma kupić dodatkową butelkę, aby na przyszłość nie było takiego problemu.
Za oknem pogoda piekna!!!
Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!!
Hrudzia to fajny system pracy praktycznie co kilka dni będziesz miała wolne i super, że J się cieszy pewnie nieźle mu zainponowałaś
Agulka to spoko za ten hotel
Alusia Monia prosimy o piekne zdjęcia usmiechnietych mam i dzieci
Justynka no nieciekawie z tą chorobą, oby tylko Matuś od Ciebie nie załapał.
Wczoraj zapomniałam zabrać butelki na mleko i dziś rano był problem ze śniadaniem R ma kupić dodatkową butelkę, aby na przyszłość nie było takiego problemu.
Za oknem pogoda piekna!!!
Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!!
Energii ma nadmiar jak moj Stanislaw. Moja rada - jak najwiecej na dworze ale tak zeby sie wylatal - czyli karuzelki, slizgawki tudziez piaskownice. Gdzie bedzie mogl swobodnie pohasac bez ciaglego: zejdz, uwazaj, nie wolno i takie tamPrzed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!!
Witam sie i ja w południe.:-)
Mały usypia. Gorączki od prawie 24 godzin BRAK,.............. z czego bardzo się cieszę, ząb się jeszcze nie przebił.......
Wczoraj w końcu odebralismy auto z naprawy i nie ma 400zł............... i nie ma podłączenia gazu, bo cos pierdyknęło. Dziś J pojechał to załatwić a jak sie nie uda to na paliwie jedziemy do W-wy. :-(
Jednak będziemy nocować w aucie.
Rano zawiozłam Maję do przedszkola potem do znajomych na kawkę, gdzie się dowiedziałam, że będą mieli na Boże Narodzenie dzidziusia:-):-):-). Mają już 7 latnią córkę.
Pogoda piekna, ale ja Adasia jeszcze przytrzymam w domciu, żeby nie było jak u Szymona Anety
Justyna jak gardełko dzisiaj???????
Mały usypia. Gorączki od prawie 24 godzin BRAK,.............. z czego bardzo się cieszę, ząb się jeszcze nie przebił.......
Wczoraj w końcu odebralismy auto z naprawy i nie ma 400zł............... i nie ma podłączenia gazu, bo cos pierdyknęło. Dziś J pojechał to załatwić a jak sie nie uda to na paliwie jedziemy do W-wy. :-(
Jednak będziemy nocować w aucie.
Rano zawiozłam Maję do przedszkola potem do znajomych na kawkę, gdzie się dowiedziałam, że będą mieli na Boże Narodzenie dzidziusia:-):-):-). Mają już 7 latnią córkę.
Pogoda piekna, ale ja Adasia jeszcze przytrzymam w domciu, żeby nie było jak u Szymona Anety
Justyna jak gardełko dzisiaj???????
Agulka przemęcz się w domu dla dobra Adasia;-) nie warto ryzykować zwłaszcza że zaraz czekają Was wakacje:-)
U nas bezmyślności ciąg dalszy ponieważ Szymek nie miał już na wieczór i dziś rano temperatury babcia znów polazła z nim na dwór mówi że on jest taki niedobry że w domu nie może sobie dać z nim rady nagadałam już mojej siostrze bo nie wytrzymałam że jak tak będą postępować to w końcu w szpitalu wylądują
U nas bezmyślności ciąg dalszy ponieważ Szymek nie miał już na wieczór i dziś rano temperatury babcia znów polazła z nim na dwór mówi że on jest taki niedobry że w domu nie może sobie dać z nim rady nagadałam już mojej siostrze bo nie wytrzymałam że jak tak będą postępować to w końcu w szpitalu wylądują
reklama
Podziel się: