reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas jak nie urok to sraczka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Adaś rańcem ugryzł bułeczkę akurat dziąsełm, które ma napuchnięte i ząbek nie może się przebić. Płakał bardzo mocno, łzy mu po polikach strasznie leciały a po pół godzinie miał gorączkę niecałe 38 no i oczywiście sraczucha.............:angry::angry::angry:

Nie było mnie 2,5 godziny i prawie nic nie kupiłam, bo nowe towary w lumpach JUTRO....... :-(ale kupiłam Mai tunikę, Adasiowi dwie koszulki na lato z i bez rękawka a sobie spódniczkę-mini :szok:struksową ................ jutro ciąg dalszy........ :tak::tak::tak:
Do fryzjera nie ide , bo dziewczyna która miała mi robić odrosty pojechała na jakieś szkolenie, do jutra maja znaleźć następny termin ( do wyjazdu oczywiście):confused::confused::confused:

Hrudzia mój J jak zobaczył Twoją mamę w TVN krzyknął: czy to czasem nie jest mama tej Twojej Hradzi........:-D:-D:-D. a nie wiedział, że będzie:no::-D wypisz ,wymaluj jesteś odbiciem mamy

Witaj nowa mausiu

Ostatnia edycja:
reklama
Versephia witaj i opowiadaj co u Was :cool2::-D ile Szymuś waży, ile ma wzrostu, czy jest niejadkiem a może smakoszem :-) a Ty skąd jesteś jakie plany na lato????

Agulka :dry: toż to jakiś urok!!!! Kiedy ten Wasz wyjazd????

Donkat a z czego wymyślasz swoje firany??? I przede wszystkim jak je szyjesz tzn jak kombinujesz????

wiec napisze cos o nas.
Jestem a Katowic, synek urodził sie 27 wrzesnia 2007. waga 3650, 56cm. urodził sie przez cc.

*Kasia* wazy, hhmm chyba do 13 dobija:-) apetyt mu dopisuje ;)
z nowosci wlaczyl mu sie bunt 2 latka, o zgrozo dla moich nerwów, robi wszystko na "nie", prosze go zeby szedl tak gdzie ja to siada i ni rusz dalej itp cwiczy moje nerwy bardzo solidnie :D

ja siedze sobie narazie z symkiem w domku, mezus na nas haruje :D
do pracy planuje wrocic jak Szymem pojdzie do przedszkola czyli wrzesien 2010.
nie wiem czy sie tu wstawia fotki ale spróbuje cos pokombinowac z podpisiem itp ;)

dziewczyny wytłumaczcie naszej nowej koleżance jak się wkleja zdjęcie bo jak ja zaczne to pewnie nic z tego nie zrozumie:tak:;-)
jedyne co moge dodać to mamy kilkanaście wątków potworzonych o różnej tematyce żeby je zobaczyc to musisz kliknąć na górze "wrzesniowe mamy"

Agulka no to kicha ciągle coś:baffled::baffled::baffled:

Justyna mój P nie potrafi wysiedziec nawet pół dnia w domu ciągle gdzieś by jeżdził a kasy tez nie mamy Bóg wie ile :sorry2: ale tak 2 razy w roku jestesmy nad morzem i w górach.. ale wszytsko zasłógą takich kwater i premi lipcowej którą obydwoje dostajemy i dodatkowo dotacji na wakacje dla dziecka... generalnie praemia plus dotacja plus ekwiwalen za urlop to jakies 2200zl wiec mozan jechac...

asiek1000 dzieki za komplement w imieniu synka :-D

zaraz sie moje chłopaki ida kapać, wiec poźniej troche luzu bede miała i spróbuje troche poczytac Wasz temacik ;)

trudno mi tak pisac narazie bo nie wiem co byscie chciały o nas wiedziec, wiec jak macie pytania to śmiało- postaram sie odpowiedzieć:cool2:

Oj Agulka u Was to faktycznie jak nie urok to sraczka:wściekła/y: współczuję pozostaje mieć nadzieję że szybko mu przejdzie:tak:
A my czekamy na dziadzia bo ma nas odwiedzić:tak: M pojechał na bazę po pieniądze a Tuśka lata i ciągle tylko słyszę nie nie:wściekła/y: już mnie szlak trafia nasiliło jej się do tej pory nie nadużywała tego słowa a dziś tylko nie nie nie:wściekła/y: właśnie rozmawia z butem i nie wiem co ten jej zrobił ale też usłyszał że nie:baffled::huh:

Versephia moja mała właśnie mi wlazła na kolana i zobaczyła zdjęcie Szymka natychmiast stwierdziła że jest cacy po czym wylazła na biurko i dała mu całusa:-D chyba jej wpadał w oko:-D

Ostatnia edycja:
no i humorek mi sie poprawił bo od 3 dni siedze intensywnie na necie i szukam kwatery nad morzem na nasz urlopik i myślałam , że juz dostane cholery bo raz ze juz prawie nie ma miejsc a dwa ze ceny takie ze szok, najbardziej wkurza mnie to ze jak slysza ze Julcia ma 1,5 roku to proponuja pokój 2 osobywy ale za dziecko i tak chca opłatę:baffled:
i znalazłam w Kołobrzegu :-):-) 87zl za dobe (za wszystkich) dla ciekawskich link Wakacje nad morzem | Pokoje Gościnne "U Stacha" - KOŁOBRZEG - Pomorze środkowe | Noclegi nad morzem - pokoje, kwatery, pensjonaty, apartamenty, domki letniskowe.
juz zrobilam przed wpłate
nie moge sie doczekac lipca- oby była pogoda:confused:
Wery najs..! Ladny ogrodek...i i kochane morze za plotem:-p:-)
:-( Hruda a kim z zawodu jest Twoja mama???? Była w programie jako ekspert????
:cool2:
Ona jest po administracji i prawie a pracuje w Gdanksu nie Gdyni stad to zaproszenie od tvn - jest dyrektorem wydzalu w UM ktory m.in wydaje decyzje dot. zgromadzen ( tu -> manifestacji)

Witam serdecznie
właśie przeglądajac internet znalazlam Wasze forum. JEstem wrzesniowa mamą, mam syna Szymona.
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu jeszcze miejsce dla mnie;)

Pozdrawiam
Zapraszamy:-):tak:
hruda,a co z tym spotkaniem z psychologiem, o ktorym wspominalas? dojdzie do skutku?

fajnie, ze Stasiowi lepije:-)
Czekam na info od kolezanki. Mam dostac na dniach - milo ze pytasz:-)
nie znam programu:no:
Leci rano na TVN - nie ogladasz tv:-p:szok::shocked2:????

ja uwielbiam wymyslaxc firanki do domu. sama projekltuje i sama szyje;-)
No to teraz to mi zaimponowalas kolezanko:szok::tak::szok::tak:

U nas jak nie urok to sraczka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Adaś rańcem ugryzł bułeczkę akurat dziąsełm, które ma napuchnięte i ząbek nie może się przebić. Płakał bardzo mocno, łzy mu po polikach strasznie leciały a po pół godzinie miał gorączkę niecałe 38 no i oczywiście sraczucha.............:angry::angry::angry:
I jak zabek tzn dziaselko?
Widze ze bedziesz sie lansic w Tunezji - sztruksowa mini fiu fiu:-p:cool2:

A ja umieram z przejedzenia. Po podrozy zabralam mame do knajpy na rybke i tak sie objadlam ( sola w ciescie francuskim w sosie borowikowym) ze...ufffff:baffled::szok:

A Stas mnie martwi bo po chorobie znow sie niegrzeczny zrobil i piszczy strasznie...i -o zgrozo! - nie chce zasypiac - teraz wrzeszczy z pokoju. Az boje sie pomyslec co bedzie jak wyjmę kiedys szczebelki - bedzie boruta:wściekła/y:

reklama
Witam i ja.

Maciuś już słodko śpi. Zasnął w 3 minuty, taki był wymęczony, mimo że dziś spał 3 godziny :szok: Dzięki temu był dziś taki grzeczniutki i milusiński. :-)

Kupiłam mu dziś buty profilaktyczne. Nawet nie najbrzydsze :-p;-) Maciuś sam wybrał kolor :-D:tak:

Do góry