reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas jak nie urok to sraczka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Adaś rańcem ugryzł bułeczkę akurat dziąsełm, które ma napuchnięte i ząbek nie może się przebić. Płakał bardzo mocno, łzy mu po polikach strasznie leciały a po pół godzinie miał gorączkę niecałe 38 no i oczywiście sraczucha.............:angry::angry::angry:

Nie było mnie 2,5 godziny i prawie nic nie kupiłam, bo nowe towary w lumpach JUTRO....... :-(ale kupiłam Mai tunikę, Adasiowi dwie koszulki na lato z i bez rękawka a sobie spódniczkę-mini :szok:struksową ................ jutro ciąg dalszy........ :tak::tak::tak:
Do fryzjera nie ide , bo dziewczyna która miała mi robić odrosty pojechała na jakieś szkolenie, do jutra maja znaleźć następny termin ( do wyjazdu oczywiście):confused::confused::confused:

Hrudzia mój J jak zobaczył Twoją mamę w TVN krzyknął: czy to czasem nie jest mama tej Twojej Hradzi........:-D:-D:-D. a nie wiedział, że będzie:no::-D wypisz ,wymaluj jesteś odbiciem mamy

Witaj nowa mausiu

Ostatnia edycja:
reklama
Versephia witaj i opowiadaj co u Was :cool2::-D ile Szymuś waży, ile ma wzrostu, czy jest niejadkiem a może smakoszem :-) a Ty skąd jesteś jakie plany na lato????

Agulka :dry: toż to jakiś urok!!!! Kiedy ten Wasz wyjazd????

Donkat a z czego wymyślasz swoje firany??? I przede wszystkim jak je szyjesz tzn jak kombinujesz????

wiec napisze cos o nas.
Jestem a Katowic, synek urodził sie 27 wrzesnia 2007. waga 3650, 56cm. urodził sie przez cc.

*Kasia* wazy, hhmm chyba do 13 dobija:-) apetyt mu dopisuje ;)
z nowosci wlaczyl mu sie bunt 2 latka, o zgrozo dla moich nerwów, robi wszystko na "nie", prosze go zeby szedl tak gdzie ja to siada i ni rusz dalej itp cwiczy moje nerwy bardzo solidnie :D

ja siedze sobie narazie z symkiem w domku, mezus na nas haruje :D
do pracy planuje wrocic jak Szymem pojdzie do przedszkola czyli wrzesien 2010.
nie wiem czy sie tu wstawia fotki ale spróbuje cos pokombinowac z podpisiem itp ;)

dziewczyny wytłumaczcie naszej nowej koleżance jak się wkleja zdjęcie bo jak ja zaczne to pewnie nic z tego nie zrozumie:tak:;-)
jedyne co moge dodać to mamy kilkanaście wątków potworzonych o różnej tematyce żeby je zobaczyc to musisz kliknąć na górze "wrzesniowe mamy"

Agulka no to kicha ciągle coś:baffled::baffled::baffled:

Justyna mój P nie potrafi wysiedziec nawet pół dnia w domu ciągle gdzieś by jeżdził a kasy tez nie mamy Bóg wie ile :sorry2: ale tak 2 razy w roku jestesmy nad morzem i w górach.. ale wszytsko zasłógą takich kwater i premi lipcowej którą obydwoje dostajemy i dodatkowo dotacji na wakacje dla dziecka... generalnie praemia plus dotacja plus ekwiwalen za urlop to jakies 2200zl wiec mozan jechac...

asiek1000 dzieki za komplement w imieniu synka :-D

zaraz sie moje chłopaki ida kapać, wiec poźniej troche luzu bede miała i spróbuje troche poczytac Wasz temacik ;)

trudno mi tak pisac narazie bo nie wiem co byscie chciały o nas wiedziec, wiec jak macie pytania to śmiało- postaram sie odpowiedzieć:cool2:

Oj Agulka u Was to faktycznie jak nie urok to sraczka:wściekła/y: współczuję pozostaje mieć nadzieję że szybko mu przejdzie:tak:
A my czekamy na dziadzia bo ma nas odwiedzić:tak: M pojechał na bazę po pieniądze a Tuśka lata i ciągle tylko słyszę nie nie:wściekła/y: już mnie szlak trafia nasiliło jej się do tej pory nie nadużywała tego słowa a dziś tylko nie nie nie:wściekła/y: właśnie rozmawia z butem i nie wiem co ten jej zrobił ale też usłyszał że nie:baffled::huh:

Versephia moja mała właśnie mi wlazła na kolana i zobaczyła zdjęcie Szymka natychmiast stwierdziła że jest cacy po czym wylazła na biurko i dała mu całusa:-D chyba jej wpadał w oko:-D

Ostatnia edycja:
no i humorek mi sie poprawił bo od 3 dni siedze intensywnie na necie i szukam kwatery nad morzem na nasz urlopik i myślałam , że juz dostane cholery bo raz ze juz prawie nie ma miejsc a dwa ze ceny takie ze szok, najbardziej wkurza mnie to ze jak slysza ze Julcia ma 1,5 roku to proponuja pokój 2 osobywy ale za dziecko i tak chca opłatę:baffled:
i znalazłam w Kołobrzegu :-):-) 87zl za dobe (za wszystkich) dla ciekawskich link Wakacje nad morzem | Pokoje Gościnne "U Stacha" - KOŁOBRZEG - Pomorze środkowe | Noclegi nad morzem - pokoje, kwatery, pensjonaty, apartamenty, domki letniskowe.
juz zrobilam przed wpłate
nie moge sie doczekac lipca- oby była pogoda:confused:
Wery najs..! Ladny ogrodek...i i kochane morze za plotem:-p:-)
:-( Hruda a kim z zawodu jest Twoja mama???? Była w programie jako ekspert????
:cool2:
Ona jest po administracji i prawie a pracuje w Gdanksu nie Gdyni stad to zaproszenie od tvn - jest dyrektorem wydzalu w UM ktory m.in wydaje decyzje dot. zgromadzen ( tu -> manifestacji)

Witam serdecznie
właśie przeglądajac internet znalazlam Wasze forum. JEstem wrzesniowa mamą, mam syna Szymona.
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu jeszcze miejsce dla mnie;)

Pozdrawiam
Zapraszamy:-):tak:
hruda,a co z tym spotkaniem z psychologiem, o ktorym wspominalas? dojdzie do skutku?

fajnie, ze Stasiowi lepije:-)
Czekam na info od kolezanki. Mam dostac na dniach - milo ze pytasz:-)
nie znam programu:no:
Leci rano na TVN - nie ogladasz tv:-p:szok::shocked2:????

ja uwielbiam wymyslaxc firanki do domu. sama projekltuje i sama szyje;-)
No to teraz to mi zaimponowalas kolezanko:szok::tak::szok::tak:

U nas jak nie urok to sraczka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Adaś rańcem ugryzł bułeczkę akurat dziąsełm, które ma napuchnięte i ząbek nie może się przebić. Płakał bardzo mocno, łzy mu po polikach strasznie leciały a po pół godzinie miał gorączkę niecałe 38 no i oczywiście sraczucha.............:angry::angry::angry:
I jak zabek tzn dziaselko?
Widze ze bedziesz sie lansic w Tunezji - sztruksowa mini fiu fiu:-p:cool2:

A ja umieram z przejedzenia. Po podrozy zabralam mame do knajpy na rybke i tak sie objadlam ( sola w ciescie francuskim w sosie borowikowym) ze...ufffff:baffled::szok:

A Stas mnie martwi bo po chorobie znow sie niegrzeczny zrobil i piszczy strasznie...i -o zgrozo! - nie chce zasypiac - teraz wrzeszczy z pokoju. Az boje sie pomyslec co bedzie jak wyjmę kiedys szczebelki - bedzie boruta:wściekła/y:

reklama
Witam i ja.

Maciuś już słodko śpi. Zasnął w 3 minuty, taki był wymęczony, mimo że dziś spał 3 godziny :szok: Dzięki temu był dziś taki grzeczniutki i milusiński. :-)

Kupiłam mu dziś buty profilaktyczne. Nawet nie najbrzydsze :-p;-) Maciuś sam wybrał kolor :-D:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry