Ja juz pisałam na zamkniętym że dzwoniłam tam i z noclegami pewnie nie będzie problemu tylko recepcjonistka mi powiedziała że z malymi dziećmi to może być kłopot bo tam w soboty są wesela i będzie bardzo głośno w nocy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha! A moja mama bedzie jutro w DDTVN ale nie wiem o ktorej godzinie - bedzie cos mowic o strajakch i manifestacjach zaplanowanych na 4 czerwca w Gdansku.
Miłego dnia życzę. Dzis lecę na lumpy bez małego ogona...... może w końcu cos upoluję
dziendoberek :-)
my tez juz na nogach ja ma dzis wolne wiec jeszcze pewnie tu zaglądnę
natrafiałam na ten artykuł Genialna dwulatka- Onet.pl - Wiadomości -07.05.2009
i od razu pomyślałam o naszej Zuzi- pewnie też by sie nadała![]()
Hrudzia ledwo zdążyłam zobaczyć Twoją mamę bo jak wstałam poszłam zrobić śniadanie a jak włączyłam TV to załapałam się na ostatnie 5 minutale muszę Ci powiedzieć że moim zdaniem jesteś bardzo podobna do mamy
![]()