reklama
I jak zabek tzn dziaselko?
Widze ze bedziesz sie lansic w Tunezji - sztruksowa mini fiu fiu
kurcze jeszcze tak źle nie było przy ząbkowaniu............... Adaś pokazuje że ucho, policzek i gardło go boli.....
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to fajnie macie z tą dodatkową kaską. U S w pracy nie ma nic. Umowy mają na najniższą krajową, okrojone wszystko co się da,a reszta w kopercieJustyna mój P nie potrafi wysiedziec nawet pół dnia w domu ciągle gdzieś by jeżdził a kasy tez nie mamy Bóg wie ile ale tak 2 razy w roku jestesmy nad morzem i w górach.. ale wszytsko zasłógą takich kwater i premi lipcowej którą obydwoje dostajemy i dodatkowo dotacji na wakacje dla dziecka... generalnie praemia plus dotacja plus ekwiwalen za urlop to jakies 2200zl wiec mozan jechac...
pytań to pewnie dużo by było,ale one przyjdą same, w czasie naszych pogaduch;-)asiek1000 dzieki za komplement w imieniu synka
zaraz sie moje chłopaki ida kapać, wiec poźniej troche luzu bede miała i spróbuje troche poczytac Wasz temacik
trudno mi tak pisac narazie bo nie wiem co byscie chciały o nas wiedziec, wiec jak macie pytania to śmiało- postaram sie odpowiedzieć
ale mi Was żal:-( Uroki i sraczki razem wzięte. Mam nadzieję,że uda Wam się wygrzebać z tego przed wakacjami,bo należą się Wamkurcze jeszcze tak źle nie było przy ząbkowaniu............... Adaś pokazuje że ucho, policzek i gardło go boli.....
A ja byłam w pracy i nie widziałam Hrudzi mamy:---( Hrudzia przyznaj się nagrałaś???? Plisssssss:-):-):-)
Cześć BB-onki ja robię zupkę na jutro jak skoncze to zajrzę
V-a witaj na forum:-):-):-) miło że grono BB-owiczek się powiększa bo "stare" bywalczynie coś zaniedbują ostatnio forum . Szymuś ładny chłopczyk . Ile masz lat???
Cześć BB-onki ja robię zupkę na jutro jak skoncze to zajrzę
V-a witaj na forum:-):-):-) miło że grono BB-owiczek się powiększa bo "stare" bywalczynie coś zaniedbują ostatnio forum . Szymuś ładny chłopczyk . Ile masz lat???
Ostatnia edycja:
Mały ma 40 stopni gorączki, dzwoniłam do nowej Pni doktor i kazała dawać paracetamol i ibufen na przemian, i jak gorączka sie utrzyma to mamy rano przyjechac do niej do szpitala................ po telefonicznej diagnozie stawia na te cholerne zęby............. Dziąsło ma tak opuchnięte że szok, jeden wilki bąbel......
Nuska - specjalnie dla ciebie Kontrowersje wokół obchodów 4 czerwca - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Agulka - tak mi zal Adasia
Mały ma 40 stopni gorączki, dzwoniłam do nowej Pni doktor i kazała dawać paracetamol i ibufen na przemian, i jak gorączka sie utrzyma to mamy rano przyjechac do niej do szpitala................ po telefonicznej diagnozie stawia na te cholerne zęby............. Dziąsło ma tak opuchnięte że szok, jeden wilki bąbel......
Biedny Adaś kurcze 40 stopni przy ząbkach ???? To chyba troszkę duzo? Napisz czy chociaż spada mu ta gorączka po podaniu leków????
Nuska - specjalnie dla ciebie Kontrowersje wokół obchodów 4 czerwca - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Kochana Hrudzia wiedziałam że gdzieś to musi być a mamusia super urodzona do pracy przed kamerą widać że była na "luzie" i ze swobodą odpowiadała na pytania super no i oczywiście perfekcyjny makijaż zero zmarszczek jak wy to robicie????? Czy to Ty dbasz o mamę????
Dbam:-) - co tydzien masaz, ampulka i maska peptydowa z zurawina. Ale poza tym to geny - moja babcia ma lat 85 a wyglada na 65. Licze ze gdzies i te geny we mnie kraza:-)Kochana Hrudzia wiedziałam że gdzieś to musi być a mamusia super urodzona do pracy przed kamerą widać że była na "luzie" i ze swobodą odpowiadała na pytania super no i oczywiście perfekcyjny makijaż zero zmarszczek jak wy to robicie????? Czy to Ty dbasz o mamę????
...kucze jutro napisze do Carioci...napisalabym teraz ale to chyba zupelnie nierozsadny pomysl
spadał do 38 i teraz śpi z zimnym okładem na czole........... dzis nocka z namiBiedny Adaś kurcze 40 stopni przy ząbkach ???? To chyba troszkę duzo? Napisz czy chociaż spada mu ta gorączka po podaniu leków????
Adaś ma całkiem inne ząbki niz Maja, ona ma takie maleńkie perełki a on duże i grube, ciekawe które z nich będzie miało silniejsze i mniej będą sie psuły
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusza niektóre zęby rozwaliły na łopatki.
Podziel się: