a ja na chwilkę, S pojechał po wypłatę i zatankować,bo w nocy wyjeżdża na Łotwę. Przynajmniej spokoju ciut będzie. Rozmawialiśmy wczoraj o pracy. No...jego W październiku kończy nam się 1 kredyt,a w styczniu 2. Pewnego czasu w Krzesinach przyjmowali cywilów do pracy, np. jako kierowca. Ok. 2500 miesięcznie, codziennie w domu, raz w roku mundurówka. I ja byłabym za tym,bo mam dość obecnej pracy S, widzę jaki jest zmęczony i jaki wpływ na nasze małżeństwo ma wieczna rozłąka. Ale zobaczymy co to będzie w styczniu.
No a mój M taką pracę właśnie zaczyna i boje się, że nie zdamy egzaminy i nie wytrzymamy ze sobą już długo
Jedziemy dzisiaj na ogródek do cioci, Mam nadzieje poopalać się trochę,bo świecę jak księżyc w nocy
Acha i link na aukcję
SEXI CZARNA!! ZOBACZ KONIECZNIE!! (624815877) - Aukcje internetowe Allegro
Mam pytanie. 14 jadę na podpis i mają powiedzieć mi co i jak z tym kursem w czerwcu. Będzie on trwał 3 tygodnie, jak nie 4,a na tak długo nie mam z kim młodego zostawić
No i muszę zrezygnować. Taki kurs jest traktowany jak oferta pracy. Co mi zrobią jak odmówię. Ile razy można odmówić? Raz? Kiedy ś bylo chyba 3 razy,ale nie jestem pewna