reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia prosze idz jak najszybciej do lekarza, tak nie mozna zyc, zawalcz o siebie..

Kasiu jak bedziecie juz na swoim to bedzie duuuuuuuuuuuzo lepiej tylko przetrwaj

Agulka to sie Maja zdziwi :tak::tak:

a aj dzis ide do pracy na 9 godzin:-( a P pojechal w gory z kolegami na jeden dzien- takiemu to dobrze:dry:

reklama
To jestem i ja...w podlym nastroju bo mimo ze dzien przebiegl w miare znosnie z J (raptem tylko jeden moj placz rano!) przed chwila znow wielkie rozczarowanie...ze ja jeszcze funkcjonuje?...choc czasem mysle zeby...ale jest Stas!!! Zal mi siebie...tu chyba psychotropy sa niezbedne:baffled::-(
Oj kochaniutka mi też,żal,bo wiem jak toksyczne związki wypalają człowieka:sad:
Justyna - ten aktor to gral role swoje zycia w Wichrowych Wzgorzach - Heatcliffa:szok::tak::-) No dokładnie:-)
a ja na chwilkę, S pojechał po wypłatę i zatankować,bo w nocy wyjeżdża na Łotwę. Przynajmniej spokoju ciut będzie. Rozmawialiśmy wczoraj o pracy. No...jego W październiku kończy nam się 1 kredyt,a w styczniu 2. Pewnego czasu w Krzesinach przyjmowali cywilów do pracy, np. jako kierowca. Ok. 2500 miesięcznie, codziennie w domu, raz w roku mundurówka. I ja byłabym za tym,bo mam dość obecnej pracy S, widzę jaki jest zmęczony i jaki wpływ na nasze małżeństwo ma wieczna rozłąka. Ale zobaczymy co to będzie w styczniu.
Jedziemy dzisiaj na ogródek do cioci, Mam nadzieje poopalać się trochę,bo świecę jak księżyc w nocy:-p
Acha i link na aukcję SEXI CZARNA!! ZOBACZ KONIECZNIE!! (624815877) - Aukcje internetowe Allegro
Mam pytanie. 14 jadę na podpis i mają powiedzieć mi co i jak z tym kursem w czerwcu. Będzie on trwał 3 tygodnie, jak nie 4,a na tak długo nie mam z kim młodego zostawić:no: No i muszę zrezygnować. Taki kurs jest traktowany jak oferta pracy. Co mi zrobią jak odmówię. Ile razy można odmówić? Raz? Kiedy ś bylo chyba 3 razy,ale nie jestem pewna

Asiek gratulacje dla Was za wytrwałość dla córci za "dorosłość";-)

Hrudzia
:-( tak nie może być !!!! Kochana Ty szybko szukaj pomocy u "fachowca" bo czas tu wpływa tylko na niekorzyść DEPRESJA to poważna sprawa nie leczona prowadzi do ....... Tak nie może dalej być uwierz mi wiem co piszę moja mama miała ciężką depresję była w szpitalu i to coś okropnego co ona przeszła teraz jest dobrze była w takim stanie ponieważ życie dla niej nie było zbyt łaskawe najpierw dzieciństwo, później małżeństwo i jak już wszystko było poukłądane i mogła spokojnie żyć to wszystko wróciło ze zdwojona siłą tak właśnie działa nie leczona depresja myślę że u Ciebie nie jest aż tak źle ale trzeba coś zrobić by nie było za późno

Justyna już zrobione :-) tylko jak nie kupie to mi nie wystaw negatywa:-p;-):-) na razie nastawiła 30 zł jak coś to daj znać podbiję

Witam :-)
Hruda słuchaj według mnie powinnaś jak najszybciej iść do psychologa, ja już biore drugi miesiąc tabletki i jestem spokojniejsza :tak: leje na wszystko i mam wszystko w nosie. nie płacze. szkoda zdrowia na złość, a jeśli będziecie się mieli i tak rozejść to najlepiej zrobić to teraz zanim dziecko jeszcze nie rozumie tego tak bardzo. pozdrawiam i życzę powodzenia:tak:

Cześć dziewczyny.
Dzień należał nawet do udanych ale wszystko co piękne mój M musiał zrąbać i wieczór jest o kant dupy rozbić:crazy:

O
Jak Ralph Fiennes - Wyszukiwarka Grafiki Google może grać Lorda Voldemorta?? Oglądam Pottera:cool2:
Mi na widok tego gościa aż miękną kolana- UWIELBIAM GO:tak::tak::-D:-D:-D

To jestem i ja...w podlym nastroju bo mimo ze dzien przebiegl w miare znosnie z J (raptem tylko jeden moj placz rano!) przed chwila znow wielkie rozczarowanie...ze ja jeszcze funkcjonuje?...choc czasem mysle zeby...ale jest Stas!!! Zal mi siebie...tu chyba psychotropy sa niezbedne:baffled::-(
Aneta - nie chce wyjsc odreagowac, na impreze czy babskie wyluzowanie bo widze jak wszystkie wokolo sie usmiechaja, potrafia rozmawiac, zartowac, cieszyc po prostu...ja nie mam zadnego tematu procz mojego dola:zawstydzona/y::-(I nawet tu was zameczam...:-:)zawstydzona/y:
Justyna - ten aktor to gral role swoje zycia w Wichrowych Wzgorzach - Heatcliffa:szok::tak::-)

Popilam 2 lampki wina bo byl szwagier z zona...i potem mialo byc milo...km- dupa! a nie milo:wściekła/y::-:)dry:
Film-jak dla mnie cudo i oczywiście aktor też.
Hrudzia, udaj się po pomoc bo masz do kogo się uśmiechać :blink:i kogoś kto Cię bardzo potrzebuje.
Zamęczaj nas do woli;-)

a i kolejna noc bez smoka czyli podsumowując na 10 dni oduczania 2 noce z placzem moze sie uda:-)
asiek, gratulacje

a ja na chwilkę, S pojechał po wypłatę i zatankować,bo w nocy wyjeżdża na Łotwę. Przynajmniej spokoju ciut będzie. Rozmawialiśmy wczoraj o pracy. No...jego W październiku kończy nam się 1 kredyt,a w styczniu 2. Pewnego czasu w Krzesinach przyjmowali cywilów do pracy, np. jako kierowca. Ok. 2500 miesięcznie, codziennie w domu, raz w roku mundurówka. I ja byłabym za tym,bo mam dość obecnej pracy S, widzę jaki jest zmęczony i jaki wpływ na nasze małżeństwo ma wieczna rozłąka. Ale zobaczymy co to będzie w styczniu.

No a mój M taką pracę właśnie zaczyna:baffled: i boje się, że nie zdamy egzaminy i nie wytrzymamy ze sobą już długo:zawstydzona/y:
Jedziemy dzisiaj na ogródek do cioci, Mam nadzieje poopalać się trochę,bo świecę jak księżyc w nocy:-p
Acha i link na aukcję SEXI CZARNA!! ZOBACZ KONIECZNIE!! (624815877) - Aukcje internetowe Allegro
Mam pytanie. 14 jadę na podpis i mają powiedzieć mi co i jak z tym kursem w czerwcu. Będzie on trwał 3 tygodnie, jak nie 4,a na tak długo nie mam z kim młodego zostawić:no: No i muszę zrezygnować. Taki kurs jest traktowany jak oferta pracy. Co mi zrobią jak odmówię. Ile razy można odmówić? Raz? Kiedy ś bylo chyba 3 razy,ale nie jestem pewna
Justa ja nie mam pojęcia:sorry2:

Wszystkie panny dziewanny grilują. Aśka się świeci,ale pewnie na allegro siedzi:-D No to ja melduje,że wróciliśmy ok.19, nie opaliłam się nic,bo wiał zimny wiatr. Jutro jedziemy do mojej mamy i wrócimy w poniedziałek. A teraz lecę uszykować S kanapki, pod prysznic i spełnić małżeński obowiązek:cool2:

reklama
Do góry