a to cycuś tesciowa ma większe??????Tak, ale ja sama z Kubusiem bo R nie poszedłby za Nami czyt za mna niestety sam mi to powiedział wybrałby mieszkanie z mamusią.
reklama
a to cycuś tesciowa ma większe??????
Mniejsze, ale bardziej stojące :-)
a może do stanika wkłada deseczkę a Twoje sa młodsze, hihihihiMniejsze, ale bardziej stojące :-)
Wczoraj oglądając "Rozmowy w toku" drobnymi literkami u dołu ekranu leciało zawiadomienie "jeżeli masz dość życia z maminsynkiem..." zgłoś się do programu aż mnie ręka swędziała, aby zadzwonić jednak wiem, że to byłby koniec Naszego małżeństwa
a może do stanika wkłada deseczkę:-d:-d:-d a twoje sa młodsze, hihihihi
:-d:-d:-d:-d:-d
oj Kasiu nie zazdroszczę i bardzo współczuję.Wczoraj oglądając "Rozmowy w toku" drobnymi literkami u dołu ekranu leciało zawiadomienie "jeżeli masz dość życia z maminsynkiem..." zgłoś się do programu aż mnie ręka swędziała, aby zadzwonić jednak wiem, że to byłby koniec Naszego małżeństwa
Ja się żegnam, pa do juterka, jutro w końcu pójdziemy na dłużej na dwór, jeśli pogoda dopisze.:-)
Ta wszystkie uciekaja bo ja przyszłam:-szok: byli u nas znajomi i winko się lało a tak właśnie myślałam ostatnio czy wrócą stare dobra czasy i czy Nuśka na dobry początek cos poleje a DJ Hrudzia zapoda jakąś muzyczkę i widzę że to jeszcze możliwe:-) Przepraszam że ikomu nie odpisuję ale nastukałyście tu dziś tyle co przez ostatnie kilka dni także nadrobię może jutro a najdalej w niedzielę w pracy
reklama
To jestem i ja...w podlym nastroju bo mimo ze dzien przebiegl w miare znosnie z J (raptem tylko jeden moj placz rano!) przed chwila znow wielkie rozczarowanie...ze ja jeszcze funkcjonuje?...choc czasem mysle zeby...ale jest Stas!!! Zal mi siebie...tu chyba psychotropy sa niezbedne:-(
Aneta - nie chce wyjsc odreagowac, na impreze czy babskie wyluzowanie bo widze jak wszystkie wokolo sie usmiechaja, potrafia rozmawiac, zartowac, cieszyc po prostu...ja nie mam zadnego tematu procz mojego dola:-(I nawet tu was zameczam...:-zawstydzona/y:
Justyna - ten aktor to gral role swoje zycia w Wichrowych Wzgorzach - Heatcliffa:-)
Popilam 2 lampki wina bo byl szwagier z zona...i potem mialo byc milo...km- dupa! a nie milo:-dry:
Aneta - nie chce wyjsc odreagowac, na impreze czy babskie wyluzowanie bo widze jak wszystkie wokolo sie usmiechaja, potrafia rozmawiac, zartowac, cieszyc po prostu...ja nie mam zadnego tematu procz mojego dola:-(I nawet tu was zameczam...:-zawstydzona/y:
Justyna - ten aktor to gral role swoje zycia w Wichrowych Wzgorzach - Heatcliffa:-)
Popilam 2 lampki wina bo byl szwagier z zona...i potem mialo byc milo...km- dupa! a nie milo:-dry:
Podziel się: