reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie nad czym się zastanawiam co w tym jest, że Kuba jest taki aniołkowaty w blokach u mamy, a tutaj w domu jakby czasem diabeł w niego wchodził :sorry2: podejrzewam, że w dużej mierze winna jest temu teściowa bo skaka nad nim jak nad jajkiem stuknie się gdzieś nie zwraca na to uwagi, a ta już leci i chucha dmucha i ubolewa co się stało dziecku :dry: zwracałam jej uwagę, ale trafia jak w studnie. Tam u mamy jest totalny luz i pewnie wyczuwa mój nastrój, że tam się lepiej czuje.

Ooo! dobre kobiety poczekały za mną:-p
Ja dzisiaj częstuję Zielone dziewiątki - Nalewka - Produkcja - Stumbras -.
S powiedział,że faktycznie mąż w domu to mam brać się za lepsze zajęcia niż BB:-D
Harsh ma maturę,a ogólnie to chyba tak sobie. Na razie mieszka w niedoszłej teściowej.
Jutro jedziemy na grila do siostry mojej mamy więc nie wiem,czy zaglądnę do Was.
Prośba : może któraś kliknąć http://www.allegro.pl/item624815877_sexi_czarna_zobacz_koniecznie.html
Jak Ralph Fiennes - Wyszukiwarka Grafiki Google może grać Lorda Voldemorta?? Oglądam Pottera:cool2:

Ooo! dobre kobiety poczekały za mną:-p
Ja dzisiaj częstuję Zielone dziewiątki - Nalewka - Produkcja - Stumbras -.
S powiedział,że faktycznie mąż w domu to mam brać się za lepsze zajęcia niż BB:-D
Harsh ma maturę,a ogólnie to chyba tak sobie. Na razie mieszka w niedoszłej teściowej.
Jutro jedziemy na grila do siostry mojej mamy więc nie wiem,czy zaglądnę do Was.
Prośba : może któraś kliknąć http://www.allegro.pl/item624815877_sexi_czarna_zobacz_koniecznie.html
Jak Ralph Fiennes - Wyszukiwarka Grafiki Google może grać Lorda Voldemorta?? Oglądam Pottera:cool2:

Ja też :tak: on chyba grał w "angielskim pacjencie" rewelacyjny film!!!!

Justa wklej raz jeszcze ten link bo coś z nim jest nie tak.

reklama
Do góry