justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
uuuu to faktycznie mało,kaszana tylko szczują zwrotemchyba że cos źle policzylamale chyba nie bo my mamy maly ten podatek bo mojego jest 123zl a D 637zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuu to faktycznie mało,kaszana tylko szczują zwrotemchyba że cos źle policzylamale chyba nie bo my mamy maly ten podatek bo mojego jest 123zl a D 637zl
Anetasa - bardzo fajny wózek, faktycznie podobny do X-landera. Nie miałaś z nim problemow, nie odpadlo kolko albo cos w tym stylu?
a my wczoraj sie zastanawialismy dlaczego my jeszcze nie mamy a tu proszę dzis są, Ty podobnie jak my chyba składałaś , więc niedługo powinny być
Jutro mamy te 18-nastke. i co, myslicie ze 100zl wystarczy?
no chyba nikt nie robi imprezy w lokalu licząc,że zwróci się w prezentach A ile dałabyś na wesele?Donkat co do tej 18 to wedlug mnie zalezy to czy robi to np. w jakimś lokalu czy w domu. jesli w lokalu to ja bym dała wiecej, kolo 200zł mysle, a jesli w domu to spokojnie mozesz dać 100 :-)
Teściowa jednak ruszyła swoją zdolnośc kredytowa i złozyła wniosek o kredyt na remont domku wszystko zaczyna się układać!!!!
U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam
Monia - zapytam dla formalności - odhaczyłaś sobie ulgę z racji wychowywania dzieci, tylko podatek Wasz jest mniejszy niż ulga? Bo przy dwójce dzieci to o ile się nie mylę ulga jest liczona dwa razy?
I ja witam sie z rana :-) moje dziecko dziś pierwszy raz ujrzalo kominiarza, jakbyście widziały jej minę to chyba byście się uśmiały, była jak zaczarowana
Donkat co do tej 18 to wedlug mnie zalezy to czy robi to np. w jakimś lokalu czy w domu. jesli w lokalu to ja bym dała wiecej, kolo 200zł mysle, a jesli w domu to spokojnie mozesz dać 100 :-)
Chwalę się, bo mam czym. Moje młodsze dziecko zaczęło lapiej sypiać tzn przesypiać całe noce bez budzenia. Od dwóch tyg nic w nocy nie je , kilka razy tylko dostał popic wody.
Gratulacje.:-)Witam sie i ja.
Chwalę się, bo mam czym. Moje młodsze dziecko zaczęło lapiej sypiać tzn przesypiać całe noce bez budzenia. Od dwóch tyg nic w nocy nie je , kilka razy tylko dostał popic wody.
Oki lecę pranie powiesić i na spacerek
To ja juz nie wiem w jakiej ty kreacji idziesz A wloski zamiescilas na zamknietym? bo ide tam zerkanacJutro wesele,a ja opiero spódnicę przeprałąm, nie mam nic na szyję,bo ja nie przepadam za biżuterią i mam naprawdę pojedyncze egzemplarze, zimno jak cholera,a ja mam gorset i szal wszytsko przemawia za tym żeby nie iść
jjjjno chyba nikt nie robi imprezy w lokalu licząc,że zwróci się w prezentach A ile dałabyś na wesele?
no wlasnie ile dajecie, jesli mozna spytac? my mamy 2 wesela w tym roku. jedno w rodzinie, drugie u bardzo dobrej kolezanki. u nas teraz chodzi stawka: 350-400zl
Jutro wesele,a ja opiero spódnicę przeprałąm, nie mam nic na szyję,bo ja nie przepadam za biżuterią i mam naprawdę pojedyncze egzemplarze, zimno jak cholera,a ja mam gorset i szal wszytsko przemawia za tym żeby nie iść
ja tez zawsze mama problem z bizuteria, ale zlota i moja siostra mnie ratuje;-)
narzucisz do koscioal plaszczyk albo marynarke i juz. a potem na sali bedzie cieplo
idz, idz na pewno nbedzie fajowo