monia_l
Wrześniowe mamy'07
tak wózek wkońcu zakupiony z czego D się bardzo cieszy bo juz mu nie będę truć glowyMonia, to w koncu wozek zakupiony? juz problem z glowy
ja szukam jakichs weekendow w SPA dla mojej mamy. postanowilismy zrobic jej taki prezent na dzien Matki i 60-urodziny. tylko ze wiekszosc ofert jest nad morzem, a my chcemy gdzies blizej, zeby bylo latwiej z dowozem.
poza tym nie pochwaliam sie jaka wczoraj mielismy mila niespodzioanke. P odbieral szczepionke odczulajaca, ktora miala koszotwac 180zl. zamowil ja w styczniu. mialo to trwac 1-2 m-ce a przecignelo sie do 4, bo zmeiniali opakowanaia i takie tam. w zwiazku z tym jego recepta ulegla przedawnieniu nie z winy pacjenta. dlatego tez firma farmaceutyczna, zeby sie wywiazac ze zobowiazania "sprzedala" nam te szczepionke za........... 1 gr czujecie? chyba tak tylko symbolicznie, zeby mozna bylo na kase nabic.
tylko ze P wczesniej kupil aerator/kultywator, wiec te zaoszczedzone 180zl poszly w niepamiec
super tania ta szczepionka:-)ja za moją zawsze place ok 120-160zl ale 1 gr to super cena
a co to jest aerator/kultywator???