W nocy nawet go specjalnie rozłościłam by trochę nos puścił , bo widomo jak sie płacze to leci z nosa............ on bardzo mało płacze, chyba na siłę dziś na złośc będę mu robiła aby popłakał sobie , by trochę tej wydzieliny zeszło....
reklama
no chyba dobrze rozumuję: ) dobre
Teaz juz za bardzo nie mogę mu zakraplac bo przez tydzień dostawał Nasivin a nawet Xylometazolin dla dzieci te leki tylko odtykaja nos ale przez nie wydzielina nie spływa, mozna je dawać 5 dni a ja i tak dawałam 7 ........ narazie latam z tym roztworem wody morskiej i inhalacjami
U nas właśnie nasivin przy ostatniej chorobie nie pomagał a lekarka kazała podać otrivin i po 2 zakropieniach już była poprawa po dwóch dniach po katarze może jednak spróbuj tym.
:----( apteka do 13U nas właśnie nasivin przy ostatniej chorobie nie pomagał a lekarka kazała podać otrivin i po 2 zakropieniach już była poprawa po dwóch dniach po katarze może jednak spróbuj tym.
no chyba dobrze rozumuję
Wydaje mi się że bardzo dobrze zawsze coś tam wyleci;-) czasem takie niekonwencjonalne metody są najlepsze
doti80
Wrześniowe mamy'07
Nie czytam narazie wszystkiego bo nie nadrobię. Sprzątam i myję okna. już padam.
Agulka, a może masz neomycynę albo detreomycynę w maści w domu (np. taka do oczu) - tym możesz smarować dziurkę do noska. Mi to lekarz poradził.
Agulka, a może masz neomycynę albo detreomycynę w maści w domu (np. taka do oczu) - tym możesz smarować dziurkę do noska. Mi to lekarz poradził.
donkat
Fanka BB :)
witam sie po cichutku, bo przyszlam odkurzac,a nie siedziec na BB
lub dicortineff, jakakolwiek miekka masc do oczu. ja tez mialam zalecana na katar dla malej i dzialala. choc oczywiscie to nie odetka dziurki jakos szybko, ale powoli minimalizuje. poza tym u nas bardzo sie sprawdzala woda moeska, wiec skoro nia p[sikasz,,to moze w koncu zadziala:-(
lub dicortineff, jakakolwiek miekka masc do oczu. ja tez mialam zalecana na katar dla malej i dzialala. choc oczywiscie to nie odetka dziurki jakos szybko, ale powoli minimalizuje. poza tym u nas bardzo sie sprawdzala woda moeska, wiec skoro nia p[sikasz,,to moze w koncu zadziala:-(
Witam sie i ja
Przyznaje sie bez bicia ze nie sprzatam. Okna myte byly 3 tyg temu i w miare czyste. A wieczorem jade z mama na jakiejs dyskysje filozoficzne Areopagu:-).
Agulka - wybacz ze nie doczytalam. moze to tez dajesz a jesli nie to moze pomoze. Stasiowi kilka razy pomoglo na takie gluty.
Euphorbium krople do nosa aerozol - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).
Przyznaje sie bez bicia ze nie sprzatam. Okna myte byly 3 tyg temu i w miare czyste. A wieczorem jade z mama na jakiejs dyskysje filozoficzne Areopagu:-).
Agulka - wybacz ze nie doczytalam. moze to tez dajesz a jesli nie to moze pomoze. Stasiowi kilka razy pomoglo na takie gluty.
Euphorbium krople do nosa aerozol - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).
reklama
Podziel się: