reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam. Wpadam na chwilkę.
Majandra to był żart z tym pojawieniem się dopiero latem??? Wziełam go na serio biorąc pod uwagę pisanie pracy mgr :-D:-)
Po części niestety nie był to żart. Jestem w polu z pracą, na dodatek mam egz w niedzielę, na który nic nie umiem (jeszcze) i 2 prace do napisania. Wczoraj oczywiście się obijałam i zdjęcia Maciusia do wydrukowania wybierałam. Zawsze sobie jakieś inne zajęcie znajdę byle się nie uczyć. Ależ jestem leń:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Witam i ja o poranku!Pięknym słonecznym więc zaraz lecimy na spacerek:tak: wczoraj nawet się nie pożegnałam:zawstydzona/y: bo na skeypyie z kuzynką gadałam a jak się ocknęłam że już prawie 22 to latałam jak wściekła żeby ze wszystkim zdążyć:zawstydzona/y: a jak dojechałam do domu to M kwitł przy kompku więc poszłam spać.
Agulka jak tam nocka?Jak Adaś?

A my dzisiaj od 8 na nogach. Młody się obudził na mleczko,a ja jakoś zmobilizowałam się. Rosołek się gotuje, pozamiatane, gary pomyte. Dzisiaj chyba wezmę się jednak za te okna,bo jak będę myła w przyszłym tygodniu to mnie wsiowe baby obgadają,że wielki tydzień:szok: Wogóle ne mam jeszcze nic posprzątane:zawstydzona/y:

Tak sobie właśnie pomyślałam,że "nasze" 4-latki dostaną w tym roku od Zajączka bajki. Tylko nie wiem co ściągnąć dla 4letniej dziewczynki. Jakieś Barbiowe różowe bajki,czy takie normalne?

Justynka te Barbiobe bajki są urocze :tak: ostatnio na Mini Mini leciała bajka z tej serii i :szok: nie mogłam oczu oderwać od telewizora :eek: tak więc stawiam na taką :tak: a jeszcze dla dziewczynki, łooo będzie szczęśliwa!!!!

Co do okien to masz racje w przyszłym tygodniu już Wielki Tydzień :rofl2: też muszę się sprężyć w tym tygodniu.

Kuba teraz śpi, ale jak wstanie znów wyruszamy na spacer.

Justynka te Barbiobe bajki są urocze :tak: ostatnio na Mini Mini leciała bajka z tej serii i :szok: nie mogłam oczu oderwać od telewizora :eek: tak więc stawiam na taką :tak: a jeszcze dla dziewczynki, łooo będzie szczęśliwa!!!!
.
my też mamy Mini Mini a nie wiem co to jest?:sorry: o której lecą? Adaś szalej za Nody'm , Magiczna karulelą i Poko.:tak:

A witam prawie w południe.
Noc cięzka, mały miał gorączkę i na 12 idziemy do tego "nie" lekarza, chcę chociaż aby osłuchał płucka na inne rewelacje z jego strony nie liczę:no::crazy::crazy::crazy:

pa do później bo marudny, drugie dziecko w przedszkolu. uffffffffffffff:sorry::tak:

Agulka Barbiowe :laugh2: takie nowe słowo wymyśliłam :-p to był film animowany "Barbie jako księżniczka wyspy" z 2007 roku leciał w sobotę o 18.00 :tak: baaardzo fajny.

No to trzymam kciukasy, aby płucka i oskrzela były czyste.

My zbieramy się na działkę. Muszę skończyć truskawki, posadzę iryski,bo gladiole mi zmarzły i zgniły:wściekła/y: I tak pomyślałm,że wykopię ze 4 cebulki narcyzów i wsadzę w doniczkę. Może do świąt zakwitną. Działki kopać nie muszę:-) S przyjeżdża dzisiaj do domu i wyjeżdża w niedzielę

Dzien dobry Paniom!!!
Tak sobie właśnie pomyślałam,że "nasze" 4-latki dostaną w tym roku od Zajączka bajki. Tylko nie wiem co ściągnąć dla 4letniej dziewczynki. Jakieś Barbiowe różowe bajki,czy takie normalne?
Ja tam wole sie spytac...bo moja przyjaciolka raczej unika Barbie gdzie sie da. I kiedy raz mialam takowa ksiazeczke (grajaca) w reku dla jej coreczki to spojrzeie weza jaj matki kazalo mi ja odlozyc i siegnelam po Andresena:sorry:

Agulka - zajebisty awatar:laugh2:Czy ta zaba...puszcza gazy?:laugh2::rofl2:
A co do uszek Staska - gdy jest zimno ubieram kaptur lub czapke wiazana. Ogolnie nie mam jazdy na temat zakrywania uszyk, Naogladalam sie w UK golych glowek i troche spuscilam pasa:sorry:

A my dzis jedziemy do lasu na spacer...kleszcze chyba jeszcze sie nie obudzily, co?:eek::szok:

reklama
Do góry