reklama
Justyna - ja smarowałam Stasia wielokrotnie Pulmex Baby, na noc oczywiście. Czemu lekarka mówiła że nie można? Kopałam działkę, jak chcesz tylko jednoroczne kwiatki posiać to ewentualnie można wzruszyć dziabką, ale przekopać lepiej, bo substancje mineralne z głebszej części przenoszą się na wierzch. Jak tylko przedziabiesz, to kwiatkom w pewnym momencie dobrze zrobiłaby jakaś odżywka, w sklepach tego pełno.
Agulka - dobrze, że będzie spał z Wami. Oj współczuję choroby maluszka. Donkat dobrze pisze, warto oklepywać.
Monia - mój ogląda mecz z piwem w ręku, do tego te jego wąsy, normalnie Fredzio Kiepski
Życzę miłego wieczorku Bebonki, dobranoc
ŻARTOWNISIA
A co do smarowania ja też smaruję Igorka Pulmex Baby na noc choć słyszałam że się nie powinno bo to maść rozgrzewająca która powoduje nasilanie się kaszlu przez co dzieciaczki nie mogą spać
Agulko dużo zdrówka dla maluchów bo cos ostatnio ich często choroba bierze wrrr dobrze że już wiosna
Kochane BB-onki przeczytałam wszystko ale oczki mi padają ściskam gorąco i dobrej nocki życzę
W biedronce koc z mikrofobi 130x170 kosztuje 23 zł i tez może byc jako narzuta Wiosenne odliczanie
Nuska tak to jest przy dwójce, jak jedno zachoruje to drugie zaraz podłapie, Monia i inne "dwudzieciowe" mateczki wiedzą jak to jest a na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała
donkat
Fanka BB :)
wszystko ladne i tanie, ale male.
albo wezme koc na allegro, albo pomysle nad uszyciem samej. Justyna, natchnelas mnie!:-) firanki wsyzstkie sama poszylam, to z narzuta nie dam rady? JA????
tylko zorientuje sie w materialach. nawet ot jest lepsze rozwiazanie, bo ajkos nie moglam sobie wzoru z tych gotowych wybrac.
te paski jedynie mi sie podobaly
albo wezme koc na allegro, albo pomysle nad uszyciem samej. Justyna, natchnelas mnie!:-) firanki wsyzstkie sama poszylam, to z narzuta nie dam rady? JA????
tylko zorientuje sie w materialach. nawet ot jest lepsze rozwiazanie, bo ajkos nie moglam sobie wzoru z tych gotowych wybrac.
te paski jedynie mi sie podobaly
kup dwie, tzy i zszyjwszystko ladne i tanie, ale male.
donkat
Fanka BB :)
na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI
Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała
o cholera!!!traz cala rodzinke czeka odrobaczanie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mi też bardzo podobają się patchworki Jeśłi chodzi o tą narzutę z linka to chyba kolorowane płócienko. Myślałam,że masz na myśli coś takiego ciężkiego. A jeśli z takich prostszych to nie opyla się szyć. Te są też fajne NARZUTY EKSTRA NARZUTA 220/240 + 2 POSZEWKI ODZPOL (598380503) - Aukcje internetowe Allegro.
Agulka oklepuje, oklepuj jak zacznie kaszleć
Agulka oklepuje, oklepuj jak zacznie kaszleć
monia_l
Wrześniowe mamy'07
może z 2 tygodnie temucarioca, widze ze przystojnieje ci maz
a jak twoje studia? zarzucilas je przez ciaze?
a ja niekiedy ostatnio? tylko pewnie byly male a ja potrzebuje min. 180x200
oj Agulka wspólczuję bo wiem cos o tym jak jedno chore to zaraz i drugieoby to jednak nie byly owsikiidzcie i zróbcie badaniaNuska tak to jest przy dwójce, jak jedno zachoruje to drugie zaraz podłapie, Monia i inne "dwudzieciowe" mateczki wiedzą jak to jest a na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała
reklama
Podziel się: