reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat - to dość dobra cena. W Jysk są za 50 ziko z czytej bawełny, w kolorze naturalnym. A podobają Ci się patchworki? mnie bardzo, ale dużo dziubaniny.

reklama
Justyna - ja smarowałam Stasia wielokrotnie Pulmex Baby, na noc oczywiście. Czemu lekarka mówiła że nie można? Kopałam działkę, jak chcesz tylko jednoroczne kwiatki posiać to ewentualnie można wzruszyć dziabką, ale przekopać lepiej, bo substancje mineralne z głebszej części przenoszą się na wierzch. Jak tylko przedziabiesz, to kwiatkom w pewnym momencie dobrze zrobiłaby jakaś odżywka, w sklepach tego pełno.
Agulka - dobrze, że będzie spał z Wami. Oj współczuję choroby maluszka. Donkat dobrze pisze, warto oklepywać.
Monia - mój ogląda mecz z piwem w ręku, do tego te jego wąsy, normalnie Fredzio Kiepski :crazy:

Życzę miłego wieczorku Bebonki, dobranoc :happy:

:-D:-D:-D:-D:-DŻARTOWNISIA

A co do smarowania ja też smaruję Igorka Pulmex Baby na noc choć słyszałam że się nie powinno bo to maść rozgrzewająca która powoduje nasilanie się kaszlu przez co dzieciaczki nie mogą spać
Agulko
dużo zdrówka dla maluchów bo cos ostatnio ich często choroba bierze wrrr dobrze że już wiosna

Kochane BB-onki przeczytałam wszystko ale oczki mi padają ściskam gorąco i dobrej nocki życzę

Nuska tak to jest przy dwójce, jak jedno zachoruje to drugie zaraz podłapie, Monia i inne "dwudzieciowe" mateczki wiedzą jak to jest a na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wszystko ladne i tanie, ale male.:-D:-D

albo wezme koc na allegro, albo pomysle nad uszyciem samej. Justyna, natchnelas mnie!:tak::-) firanki wsyzstkie sama poszylam, to z narzuta nie dam rady? JA????
tylko zorientuje sie w materialach. nawet ot jest lepsze rozwiazanie, bo ajkos nie moglam sobie wzoru z tych gotowych wybrac.
te paski jedynie mi sie podobaly:tak:

carioca, widze ze przystojnieje ci maz:-D:-D:-D:rofl2:

a jak twoje studia? zarzucilas je przez ciaze?

a ja nie:crazy:kiedy ostatnio? tylko pewnie byly male a ja potrzebuje min. 180x200
może z 2 tygodnie temu:sorry:
Nuska tak to jest przy dwójce, jak jedno zachoruje to drugie zaraz podłapie, Monia i inne "dwudzieciowe" mateczki wiedzą jak to jest a na dodatek chyba Maja przyniosła z przedszkola OWSIKI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wcczoraj bardzo ja pupa swędziała a nie była zaczerwieniona, i w ncoy spac nie mogła tylko sie drapał i tarzała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj Agulka wspólczuję bo wiem cos o tym jak jedno chore to zaraz i drugie:wściekła/y:oby to jednak nie byly owsiki:no:idzcie i zróbcie badania

reklama
tak, te wszystkie juz oblukalam. moze i ladne, ale nie pasuja do mojego pokoju. one bardziej pasuja do typowej stylowej sypialni, sa takie "ciezkie" w wygladzie, a my mamy raczej "lekki" pokoj:-D

Do góry