reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jak po bieganiu, śmianiu to typowo wykrztuśny. Nam lekarz kazał specjanie męczyć młodego i wyglupiać się z nim żeby mobilizować do odkaszliwania
taki słychać że ma flegmę w środku:tak:

Agulka, moze oklepuj malemu plecki, to ta flrgma bedzie sie odrywac
na noc nie chciałm go "walic" bo był juz padnięty, rozgrzał go Wick i jak kaszle to troche jakby mu sie odrywało, boję się żeby sie nie zakrztusił. Chyba na pewno, będzie z nami spał:tak::tak: będę miała kontrolę blisko ucha:-D:tak:

Biedny Adaś:-(oby mu się ten kaszel nie pogorszyl:no:
a ja mam mega wnerwa na D:wściekła/y:jak zwykle śpi na kanapie,nie dość że calymi dniami jestem sama z dziećmi to jeszcze wieczorem jestem skazana na samotność:-:)wściekła/y:

taki słychać że ma flegmę w środku:tak:

na noc nie chciałm go "walic" bo był juz padnięty, rozgrzał go Wick i jak kaszle to troche jakby mu sie odrywało, boję się żeby sie nie zakrztusił. Chyba na pewno, będzie z nami spał:tak::tak: będę miała kontrolę blisko ucha:-D:tak:
i słusznie,bo dzieci nie smaruje się rozgrzewającymi maściami na noc. Lekarka w szpitalu mnie zbombała

musze kupic narzute na nasze lozko. tylko czemu one ksoztuja tyle pieniedzy?:szok::-( moze wybiore duzy koc z mikrofibry, przynajmniej sie przyda w razie potzreby

reklama
Do góry