heheh poważnie, nawet nie wiedzialam ze to mi sprawi taka radocheAlusia, to niunka bedzie wygladac pieknie w tycgh ciuszkach:-)
reklama
taki słychać że ma flegmę w środkujak po bieganiu, śmianiu to typowo wykrztuśny. Nam lekarz kazał specjanie męczyć młodego i wyglupiać się z nim żeby mobilizować do odkaszliwania
na noc nie chciałm go "walic" bo był juz padnięty, rozgrzał go Wick i jak kaszle to troche jakby mu sie odrywało, boję się żeby sie nie zakrztusił. Chyba na pewno, będzie z nami spał będę miała kontrolę blisko uchaAgulka, moze oklepuj malemu plecki, to ta flrgma bedzie sie odrywac
donkat
Fanka BB :)
Chyba na pewno, będzie z nami spał będę miała kontrolę blisko ucha
a ja mam mega wnerwa na Djak zwykle śpi na kanapie,nie dość że calymi dniami jestem sama z dziećmi to jeszcze wieczorem jestem skazana na samotność:-wściekła/y:
oj, bidulka. on jest zmeczony, ty jestes zmeczona, jak to wszystko pogodzic?:-(
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
i słusznie,bo dzieci nie smaruje się rozgrzewającymi maściami na noc. Lekarka w szpitalu mnie zbombałataki słychać że ma flegmę w środku
na noc nie chciałm go "walic" bo był juz padnięty, rozgrzał go Wick i jak kaszle to troche jakby mu sie odrywało, boję się żeby sie nie zakrztusił. Chyba na pewno, będzie z nami spał będę miała kontrolę blisko ucha
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a nie uszyłabys sama albo nie znasz kogos z maszyną?musze kupic narzute na nasze lozko. tylko czemu one ksoztuja tyle pieniedzy?:-( moze wybiore duzy koc z mikrofibry, przynajmniej sie przyda w razie potzreby
no widzisz a jak Maja miała 2 latka to kazała i nawet podwójnie trzeba było dziecko ubrać by grzałoi słusznie,bo dzieci nie smaruje się rozgrzewającymi maściami na noc. Lekarka w szpitalu mnie zbombała
Widziałyscie wynik meczu, ja osobiście nie lubię ale podpatrzyłam w TV bo J ogląda 10:0 dla nas
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
widzisz co lekarz to teoria,ale biorąc na chłopski rozum to jje tłumaczenie jest rozsądneno widzisz a jak Maja miała 2 latka to kazała i nawet podwójnie trzeba było dziecko ubrać by grzało
Widziałyscie wynik meczu, ja osobiście nie lubię ale podpatrzyłam w TV bo J ogląda 10:0 dla nas
Podziel się: