reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja! Wczorajsze specyfiki zrobiły mi dobrze i czuję się lepiej nawet ogarnęłam już chałupkę ale dużo nie popiszę bo właśnie Tuśka jęczy:wściekła/y: wpadne jak ją położe spać.
Atru witaj spowrotem wszystkie tu bardzo się cieszymy z waszego powrotu do domku:tak:
Kasia dzięki że przypomniałaś mi o zmianie czasu bo kompletnie mi to wyleciało z głowy a przecież jutro do pracy:baffled:

reklama
u Justyny mieli pic i grac, wiec ma nas gdzies....:sorry2::cool2:
o Ty piczko jedna;-)
No popiliśmy,a szwagireka miała zbliżenie z kibelkiem:-D
S mnie wkurwia,ale chyba powinnam się przyzwyczaić,bo powtórka z tematu MAMUSIA:wściekła/y: Swoją drogą ona sama też mnie wkurzyła ostatnio,ale nic, nie psuję sobie ślicznego dnia.
Asia jak starania?
Atru a za co Ty płaciłaś? BO u nas nic się nie płaci, tzn. akurat w Strzelnie,bo w Gnieźnie chyba 10 za łóżko i tyle

Czesc Marianny:-)
Czy u was tez jest takie piken sloneczko? o 14 idziemy z kolezanka i dziecmi na spacer nad morze...i na kawke z ciachem!
Atru - home sweet home:-)...ale ta kasa za opieke nad dzieckiem :szok::wściekła/y: ze co - obiady im wyzeralas, czy prysznicowalas sie co godzine czy wode do 100 herbat dziennie zuzywalas??? szkoda slow...:angry::wściekła/y:
Monia - ja tez dzis mam slaski obiad...no prawie slaski bo bez modrej kapusty ale zrazy dochodza i kuski slaskie..i tez ide je kulac:-p

Witam i ja. My już po zakupach i spacerku. Maciuś śpi :-)
ta choroba udowodniła mi, jak słaba psychicznie w obliczu nieszczęścia jestem.
Oj, kochana, Ty i tak jesteś bardzo silna :-):tak:

Witam i ja! Wczorajsze specyfiki zrobiły mi dobrze i czuję się lepiej
No to super:-)

Czy u was tez jest takie piken sloneczko? o 14 idziemy z kolezanka i dziecmi na spacer nad morze...i na kawke z ciachem!
U nas też ładnie. Możemy się na ciacho przyłączyć?:-p;-):-D

Witam się ponownie!U nas też pogoda wyśmienita aż zal mi du** sciska że kisze małą w domu bo sama nie chcę wychodzić co by ta poprawa na chwilę tylko nie wystarczyła:zawstydzona/y: ale M obiecał że wcześniej dziś wróci to wypchnę go z Tuśką bo szkoda dziecko trzymać w domu jak tak słonko świeci:tak:

Ja na sekundke sie witam z wami.
Co d mojego powrotu do Polski to jest juz na stale.I nwet sie z niego ciesze,bo wkoncu bede z rodzina,a nie tylko rozmowy przez telefon czy skypa.Boje sie tylko tego ze trzeba bedzie poodwiedzac tych wszystkich ludzi,a ja jak tylko o tym pomysle to juz mnie glowa,nogi i ogolnie wszytsko boli.Zwlaszcza ze po ostatniej wizycie tescowej,nie rozstalismy sie w milych nastrojach,a ona bedzie chciala zeby najlepiej wszystkich odwiedzic w jeden dzien,bo przeciesz nikt nie wiedzial jeszcze dzieci i wszyscy tylko na to czekaja.:angry::angry::angry:I spewnoscia bedzie spiecie miedzy mna a nia,bo ja powie ze dzisiaj nigdzie nie jade bo jestem zmeczona,a ona bedzie niepocieszona.Dobrze ze u mnie sa tylko dwa domy do odwiedzenia-dziadkow i mamy siostra.Nie to co u meza.Oszalec mozna.Teraz jak to napisalam i przeczytalam to wydaje i sie ze to moze ja jakas dziwna jestem.

Mi jeszcze jak na zlosc Naomi sie rozchorowala,ma katar i kaszle.Podaje jej juz syrop,naszczescie chcenie go bierze,wiec nie mam z tym problemu.
Drinki byly pyszne,spalo m sie po nich cudwnie:-D:-D:-D
Mykam sie polozyc bo moj synus sie obudzil i zaczyna charce.

I ja się witam popołudniowo :tak: już po spacerku - zdjęcia wiadomo gdzie ;-)

Naomi witaj w kraju :tak: to się nazywa być naprawdę w domu :-D na teściową zalecam luz pełny luz ;-)

Atru no to się nazywa polska służba zdrowia :dry: wykonywałaś za nich prace i jeszcze musisz za nią zapłacić :sorry2: jeden plus tego, że jesteście już w domu i oby tak zostało!!!!

Hruda Monia i jak kluseczki???? Mnie zawsze sląskie wychodzą twardawe :dry:

Witam.

Naomi oby teraz szło ku lepszemu

Monia, Hrudzia mmmmmmmmmmniamm kluseczki

Jak ja Wam zazdroszczę tych spacerków, może jutro z Adasiem wyjdę a Maja zostanie z J.
Nie chciała się w nocy obudzic z tego koszmaru, po 15 minutach gadania do niej, i rozbudzania udało sie, otworzyła oczy zdziwiona, napiła sie i już do końca spała spokojnie, nad ranem miała wysoką gorączkę, dałam jej przeciwgorączkowy i spała prawie do 8. Rano nic nie pamiętała. Dzis już rozrabia.....

Kasia ładniutkie zdjęcie Kubusia.

Etka
my jedziemy jak co roku do Ośrodka Wypoczynkowego z pracy J- za darmo, więc Ci nie pomogę

Witam.

Naomi oby teraz szło ku lepszemu

Monia, Hrudzia mmmmmmmmmmniamm kluseczki

Jak ja Wam zazdroszczę tych spacerków, może jutro z Adasiem wyjdę a Maja zostanie z J.
Nie chciała się w nocy obudzic z tego koszmaru, po 15 minutach gadania do niej, i rozbudzania udało sie, otworzyła oczy zdziwiona, napiła sie i już do końca spała spokojnie, nad ranem miała wysoką gorączkę, dałam jej przeciwgorączkowy i spała prawie do 8. Rano nic nie pamiętała. Dzis już rozrabia.....

Kasia ładniutkie zdjęcie Kubusia.

Etka my jedziemy jak co roku do Ośrodka Wypoczynkowego z pracy J- za darmo, więc Ci nie pomogę

Dziekuje wczoraj kombinowałam na PhotoScape :-D:tak:

Oby jak najszybciej Majunia wróciła do siebie i mogła chasać po dworze bo pogoda robi się istnie wiosenna :-D

reklama
Jestem i ja!M poszedł z małą na spacerek przy okazji odwiedzą babcie;-) a mnie tak jakoś dziwnie:baffled: cicho i pusto w domu:confused: to chyba dopiero 3 raz od urodzenia Tuśki że zostałam sama w domu bez niej:sorry2: idę ogarnąć kuchnie po smażeniu placków ziemniaczanych. A i moje dziecko ustanowiło przynajmniej jak dla mnie rekord bo wciągnęła 4 placki:szok: a zawsze jak półtora zjadła to był sukces.

Do góry