reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O Doti witaj!!!! Szkoda, że Cie tu wczoraj nie było bo Agulka miała z Nami wirtualnie seks uprawiać : ) alkohol lał się struminiami aż wyszło ponad 15 stron babskiego gadania : ) współczuje tym co spały bo będą miały niezła lekture.

A o czym tak bajka?????

reklama
A wiecie kto jest największą gadułą na forum?????:-) Majandra :-D później jest Agulka lub Hruda :dry::confused::-D sama nie wiem.
Od nie dawna TY:-p:-)

Dzien doberek

Jak tam Matki, Zony i Kochanki?:rofl2: U mnie punkt 2 i 3 ok:-p ale pierwszy cos szwankuje bo spac mi sie chce..obmyslam co by tu Staskowi dzis wymodzic za zajecie bo go nosi jak tak caly dzien "na chacie" siedzi:rofl2:

Ciekawe ile Polek? :-D Z naszgo forum by wychodziło że 100%. Czy któraś się wyłamuje? Ja się wkurzam że za duże. Ale całe szczęście że trafiłam gdzieś na stronkę z zasadami doboru biustonoszy bo teraz przynajmniej pod bluzką wyglądają ok. A P jest zadowolony.
daj namiary na tą stronkę;-)

Witajcie gaduly:-)
u nas nocka ok bo maly się w nocy nie budzil:no:a dzis od rana latam i sprzątam i obiecalam se że nie wlączę dziś kompa bo zaś nic nie zrobie ale zadzwonila koleżanka żebym jej napisala przepis na ciasto na gg no więc i tu zajżalam:tak::zawstydzona/y:

Kasia czego się wczoraj na tych korepetycjach z seksu nauczyłaś?:sorry2:;-):-D

Dzień dobry

Kuba lata z gołym tyłkiem i ogląda sobie siusiaka :-D

edukacja seksualna rozpoczęta ;-)

No właśnie... Wpadałam szukać jakiegoś przepisu na ciasto bo mam tłumy gości, i utknęłam na BB;-)

A co za imprezkę dzisiaj masz?

u nas nocka ok bo maly się w nocy nie budzil:no:a dzis od rana latam i sprzątam i obiecalam se że nie wlączę dziś kompa bo zaś nic nie zrobie ale zadzwonila koleżanka żebym jej napisala przepis na ciasto na gg no więc i tu zajżalam:tak::zawstydzona/y:

Widzę że Ci się "udało" :-D:-D:-D:-D

Jak tam Matki, Zony i Kochanki?:rofl2: U mnie punkt 2 i 3 ok:-p ale pierwszy cos szwankuje bo spac mi sie chce..obmyslam co by tu Staskowi dzis wymodzic za zajecie bo go nosi jak tak caly dzien "na chacie" siedzi:rofl2:

Jak najbardziej ok jednak nie spał tak mocno jakby się wydawało :-D:-D:-D

A co do matki to chyba;-) też ok mały właśnie zajada twarożek łyżeczką sam:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
daj namiary na tą stronkę;-)

Kasia czego się wczoraj na tych korepetycjach z seksu nauczyłaś?:sorry2:;-):-D

LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Nie zrażajcie się że to się nazywa "lobby biuściastych". Małobiuścaste też mają gdzieś swoje. Jest tam gdzieś link do zasad, o znalazłam Stanikowo poradnikowo

Dzień dobry

A co za imprezkę dzisiaj masz?

Nic specjalnego tylko wpadają dziś wieczorem znajomi i jutro na obiad inni znajomi z dzieckiem (oczywiście Natankiem)

Do góry