justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
telefonem go, telefonemchcialam zrobić zdjęcie jak spi z tym pilotem ale bateria w aparacie się rozladowala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
telefonem go, telefonemchcialam zrobić zdjęcie jak spi z tym pilotem ale bateria w aparacie się rozladowala
daj mu tamponyA mój leży w łóżku i ma w nosie chusteczki. Cyknęłabym fotkę, ale chyba by mnie zabił
niestety wyskakuje brak miejscaale bateria z aparatu juz się laduje:-)telefonem go, telefonem
tzn?hahahhatampony dobre Jystyna a jak tam twoj mąz?
o następna chuda sie odezwała z żarciem, najpierw Nuska teraz Ty kusisz
Nuska na allegro siedziałam ale czytałam
Znikam, bo słyszę nad uchem : juz niedługo to sex będziesz z koleżankami wirtualnie uprawiała i dodał na koniec obrażony: jutro nie ma komputera chciałby
Dobranocka
Co tam laski slychac tak jak ja pewnie spania nie macie??:-)
A co tu tyle Mariann sie pojawilo o tej porze?????????I to tak o suchym pysku????
wspólczuje tym co dziś wieczorem ich nie ma a jutro będą nadrabiać bo od godziny20 to już jest prawie 20 stron zapisanych
lecę ale tylko po to aby dalej sie kłócić, bo dzieci jakoś za cicho spią i trzeba towarzystwo z zaściany obudzić
Pa
Miałam prasować, umyć podłogę w pokoju i doprowadzić się do porządku,a siedzę... Ach nałóg
Któraś tu leje piwko , więc ja na sępa szybciutko przybiegłam J kazał Was pozdrowic i poszedł spać
na imprezkę to ja się nie piszę bo chwilowo jestem niepijąca ;-)
Atru mam nadzieję że Tymuś szybko wyzdrowieje i że w końcu lekarzom uda się postawić prawidłową diagnozę bo chyba najgorsze jest takie czekanie i niepewność
Donkat (i pozostałe dziewczyny) ja staram się regularnie czytać co u was słychać i choć nie zawsze mam czas odpisać zdarza się też tak że po prostu nie wiem co mam napisać zwłaszcza w trudnych momentach bo wydaje mi się że cokolwiek bym nie napisała to zabrzmi to banalnie ale zawsze myślę co tam u was
Jesteście zadowolone z wyglądu własnych piersi???? Właśnie oglądam Polsat Cafe ponoć 65% brytyjek jest niezadowolona z wygladu swojego biustu
Oj moj tez chyba czeka...
wspólczuje tym co dziś wieczorem ich nie ma a jutro będą nadrabiać bo od godziny20 to już jest prawie 20 stron zapisanych
A ja przez weekend nie zamierzam tu zajrzeć.