reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiedziałam, że któras zapyta :-D Justynko to jest okropnie niezdrowe, astronomicznie kaloryczne danie, które kocham nad życie!!! :-) To są ziemniaczki z kiełbaską, cebulką, czasem z buraczkami smażone - duszone latem w garnku na ogniu. Latem na dworze, zimą na gazie :-)
kiedyś o tym pisałaś

ja czytam cały czas i siedzę na allegro-nałóg:sorry2:

Anetasa zaraz po powrocie do nas wpadnij

Kasia z tym pływaniem w kółko:-D:-D:-D dzięki za przypomnienie o czasie

Dziewczyny, ale Donkat nie chodzi o to, że nie zawsze odpisujecie, tylko, że nie odpowiadacie na jej pytania :sorry2: Wczoraj np. pytała Hrudzię o J. i co? I bez odpowiedzi została.

Tak ale mi własnie o to chodzi że jak np w pracy przeczytam że mnie ktoś o coś pyta to jak dam radę to odpowiem a jak nie to później już w domku nie czytam wszystkiego od nowa i już nie wiem czy odpisałam czy tylko miałam taki zamiar :zawstydzona/y::tak: ale ok już się nie tłumaczę :sorry2::-)

reklama
Do góry