reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny
:rofl2: co za pomysł ja czytam każdy post jaki się pojawia często jest tak że czytam w pracy ale nie bardzo mam czas żeby odpisać a jak wracam do domku to już nie pamiętam co komu chciałam napisać
Tez tak mam;-)

Gagulec jak teść??? Ty pracujesz na cały etat czy połowę ? A jak idziesz do pracy to z kim mały zostaje ? Wiem że już kiedyś pytałam nie pamiętam czy odpisałaś
Nuśka, pracuje niestety(a może stety)? na pół etatu. Gdy jestem w pracy mały rozrabia teściowej chyba, że M szybko wróci z pracy to babcia nie dostaje mocno w kość bo tylko jakieś 2,5 godzinki:blink:
Teść bez rewelacji- nadal pewne rzeczy symuluje mimo, że kilkakrotnie został przyłapany na "gorącym uczynku".Ale najkrócej mówiąc- jest w poczekalni:sorry2:;chyba, że zmieni swoje podejscie do życia.

reklama
Czy Wy też nie musicie odswieżać strony, aby zobaczyć kolejny nowy post????
Ja nie muszę

Szkoda tylk że nie tak jak bym chciała:-( tzn znam ale tylko wirtualnie:zawstydzona/y:
Też nad tym ubolewam bo musze przyznać że często w Twoich postach widze swoją odpowiedź tzn odpowiadasz podobnie jak ja myślę no nie zawsze ale zdarza się :-)

Dziewczyny, ale tepa jestem!!! Myślałam, że Ola pływała w kółeczku tzn dookoła czegoś :sorry2:
Kasia ajlowjuuuu:-D:-D

Rozumiem że nie chcesz wygrzebywać więc ok nie pytam więcej napisz tylko proszę czy To tutaj na forum coś nie "halo" czy prywatnie???
a no WY!! moje siostry!! uczyniłyście mi tą przykrość:-p
oglądacie 2??

na imprezkę to ja się nie piszę bo chwilowo jestem niepijąca ;-)
Atru mam nadzieję że Tymuś szybko wyzdrowieje i że w końcu lekarzom uda się postawić prawidłową diagnozę bo chyba najgorsze jest takie czekanie i niepewność
Donkat (i pozostałe dziewczyny) ja staram się regularnie czytać co u was słychać i choć nie zawsze mam czas odpisać zdarza się też tak że po prostu nie wiem co mam napisać zwłaszcza w trudnych momentach bo wydaje mi się że cokolwiek bym nie napisała to zabrzmi to banalnie ale zawsze myślę co tam u was

Ja się powoli żegnam bo czas do domku to piwko otworzyć:-p mam nadzieję że M nie okupuje konsoli i jeszcze tu dzisiaj zajrzę.:tak: ale na wszelki wypadek dobrej nocy wszystkim życzę!

reklama
Do góry