reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale wiecie co Hruda pracowałaby praktycznie za darmo :dry: po opłaceniu wszystkiego 130zł to jest smiech na sali :sorry2: a Justynę bardzo dobrze rozumiem dlaczego nie sprzeciwiła się mężowi jak ma się kwas w domu chce się omijać takie sytuacje, które sprzyjają kłótni. Sama tak mam i sama dobrze wiem w ilu sytuacjach muszę się ugryźć w język, stłumić swoje pragnienia jak np imie dla Kubusia, aby nie było spięcia

Koniec tematu! Własnie takiej sytuacji nie chciałam:no:

Przecież nic złego się nie dzieje miałaś prawo napisać co czujesz i to właśnie jest fajne że możemy sobie pogadać bez oporów co kto myśli :tak::tak:

I to właśnie w forum jest super bo wiem że jak zadam Wam pytanie to nie będziecie kombinowały jakby mnie nie urazić tylko napiszecie "prosto z mostu" co która myśli i nawet jeśli czasami boli to cenię sobie Wasze rady bo wiem że jesteście szczere (przynajmniej w to wierzę)

Ostatnia edycja:
Przecież nic złego się nie dzieje miałaś prawo napisać co czujesz i to właśnie jest fajne że możemy sobie pogadać bez oporów co kto myśli :tak::tak:

Jesteśmy na forum :-) jakby nie było. Ale ciesze się, że nie ma takich sytuacji kiedy jedna za wszelką cenę chce przekonać wszystkich do swoich pogladów.

To sprostuję lub napiszę jaśniej. S zaprotestował,a po rozmowie została podjęta taka,a nie inna decyzja,bo ja byłam za bardzo napalona żeby racjonalnie pomyśleć.

Kasia, już wiem dlaczego czasem trzeba odświeżyć stronę, bo jeśli ktoś nie napisze nowego posta w ciągu 5 minut od poprzedniego.

I to właśnie w forum jest super bo wiem że jak zadam Wam pytanie to nie będziecie kombinowały jakby mnie nie urazić tylko napiszecie "prosto z mostu" co która myśli i nawet jeśli czasami boli to cenię sobie Wasze rady bo wiem że jesteście szczere (przynajmniej w to wierzę)
Widzisz, a ja ostatnio gryzę się w język, bo jak jestem szczera to tu mnie coraz mniej osób lubi :sorry2::-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry