z kołem takAgulka a jak Maja umie pływać???
reklama
nie mialam aparatu:-no:a Ola umi plywa w kóleczku
ej narobilyście mi smaka na piwko lece zapytać D do garażu czy nie ma tam jakiego piwka
z kołem tak
Dziewczyny, ale tepa jestem!!! Myślałam, że Ola pływała w kółeczku tzn dookoła czegoś
w bagażniku albo kole zapasowymzapytać D do garażu czy nie ma tam jakiego piwka
monia_l
Wrześniowe mamy'07
to właśnie tak jak Olaz kołem tak
no i nie napije sie z wami:---(a taką mi narobilyście ochotę
monia_l
Wrześniowe mamy'07
w spiżarcew bagażniku albo kole zapasowym
witam kobietki!!
mam wrazenie, ze nadal nie czytacie moich postow, bo zadane pytania pozostaja bez odpowiedzi. smutne to, ale coz, moze tak beznadziejnie pisze?:-(
Donkat ja mam wrażenie że jestem bardzo często olewana:--( Z tym, że winę mam nadzieje ponosi moja niesystematyczność w pojawianiu się na BB i brak elokwencji. Ale nic w życiu nie jest idealne
Dziewczyny co za pomysł ja czytam każdy post jaki się pojawia często jest tak że czytam w pracy ale nie bardzo mam czas żeby odpisać a jak wracam do domku to już nie pamiętam co komu chciałam napisać i dlatego czasami niektórym z Was nic nie dopisuje bo już nie pamiętam czy odpowiadałam na pytanie czy nie .
Dlatego tak ważne jest żebyście pisały bo nawet jak nie odpisuję Wam to jesteście mi bliskie bo wiem co u was słychać tyle ode mnie:-) no i duża buźka dla Was że jesteście .
Dzisiaj w pracy też Was podczytywałam i wiem że dużo chciałam napisać a teraz juz nie pamiętam co komu i tyle co zapamiętałam:
Justyna co Cię gryzie? "gadaj" Ty nam tutaj bo tak podkręciłaś sytuację że wszystkie czekamy???
Hrudzia szkoda że ta praca nie jest bliżej bo choć pieniążki żadne to na początek byś się wkręciła w biznes i później podwyżka albo zmiana na lepszą pracę a tak to będzie ciężko znaleźć coś za większą kasę bynajmiej na początek. Z tym że faktycznie jak masz tak daleko dojeżdżać to lipa . Może jeszcze wypali Ci ten własny interesik czego Ci życzę z całego serca.
Atru martwię się o Tymusia :-(biedny tak w tym szpitalu dużo siły dla Ciebie życzę i DUZO ZDRÓWKA dla Synka.
Doti "komin przeczyszczony ";-)
Majandra masz teraz avatarek który kojarzy mi się z Harsh ale nie nie czepiam się tylko tak pomyślałam jak zobaczyłam te pyszności
Gagulec jak teść??? Ty pracujesz na cały etat czy połowę ? A jak idziesz do pracy to z kim mały zostaje ? Wiem że już kiedyś pytałam nie pamiętam czy odpisałaś
Carioca humorek już mam lepszy :-) więc nie ma co rozpamiętywać wczorajszego dnia
Anetasa jeszcze 27 minut i do domku:-)
A tu jakaś imprezka? No wiadomo imprezka to mnie przyciagnęło bo jak to by mogło być że taka imprezka beze mnie;-) piwko pijecie oj ja to bym się napiła winka ale w poście nie piję więc obejdę się smakiem
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie, no, baby są okropne Nie dogodzisz. Nie chce mi się szukać nowegoMajandra masz teraz avatarek który kojarzy mi się z Harsh ale nie nie czepiam się tylko tak pomyślałam jak zobaczyłam te pyszności
reklama
Podziel się: