reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie próbowalam jeszczeMonia próbowałaś już dodać do Chomika swoje pliki?
Donkat my Ciebie olewać ależ skąd przecież w zeszly weekend to wszystkie się martwilyśmy czemu Ciebie nie ma nawet na mamach z Radomia Cie szukano:-)
Atru strasznie mi Was żal. Biedny Tymus ile on się musi nacierpieć aż plakać mi się chce jak o Was myślę a myślę często. Niech te choróbska idą od was precz....
Anetasa miejmy nadzięje że te przykurcze rączek wraz z podawaniem wapnia będą ustępować
Justyna dowiemy się wkońcu co Cię gryzlo lub nadal gryzie?
ja skorzystalam dziś że D byl w domu i wybralam się z Olą na 19 na basen:-)mala się naplywala w kóleczku ,popluskala miala ogromną radochę i juz pytalakiedy znów pojedziemyfajnie tak bylo zrelaksować się w basenie
Znam ten bólOjej dziewczyny dopiero łyknełam cztery łyki a mój pecherz już się odezwał. Jeden problem teść siedzi na tronie : /
do nocnika Kubalki a delektuję się własną wiśnióweczkąOjej dziewczyny dopiero łyknełam cztery łyki a mój pecherz już się odezwał. Jeden problem teść siedzi na tronie : /
ja skorzystalam dziś że D byl w domu i wybralam się z Olą na 19 na basen:-)mala się naplywala w kóleczku ,popluskala miala ogromną radochę i juz pytalakiedy znów pojedziemyfajnie tak bylo zrelaksować się w basenie
A miałaś aparat przy sobie??? Ola potrafi pływać??
do nocnika Kubalki a delektuję się własną wiśnióweczką
Agulka obawiam się, że by się przelało ;-) Wisnióweczka mmmmm pycha!!!!!
Gagulec oj jak się cieszę, że wiesz jak teraz cierpie
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie mialam aparatu:-no:a Ola umi plywa w kóleczkuA miałaś aparat przy sobie??? Ola potrafi pływać??
ej narobilyście mi smaka na piwko lece zapytać D do garażu czy nie ma tam jakiego piwka
Podziel się: