reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dobra, kończymy 100 pytań do Anety,bo za chwilę będzie nam tłumaczyć się za całą rodzinę. Stało się tak,a nie inaczej i teraz trzeba iść za ciosem i dopilnować Szymusia. Myślę,że siostra troszkę przejrzała;-)

Jakbym nie musiała za kierownicę siąść za godzinę to bym Ci polała piwka które stoi u mnie pod biurkiem za te słowa (i napiła się oczywiście z Tobą):rofl2:;-)

reklama
Dobra, kończymy 100 pytań do Anety,bo za chwilę będzie nam tłumaczyć się za całą rodzinę. Stało się tak,a nie inaczej i teraz trzeba iść za ciosem i dopilnować Szymusia. Myślę,że siostra troszkę przejrzała;-)
Dobrze gada, polać jej.:-D:-D
A Ty babo-jak samopoczucie- pomęczyłaś się już i przeszło?

Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

Wiecie co gdyby nie to że był dziś u mnie elektryk to bym pomyślała że nie potrzebnie tu dziś siedzę i nikt by nawet nie zauważył że mnie w pracy nie ma:eek: przez prawie 14 godzin ani razu nie zadzwonił telefon ani nikt nawet nie przyszedł zapytać o pokój a w pensjonacie też pósto:sorry2: Takiego dnia to chyba jeszcze nigdy nie miałam w pracy:no:

No i to się nazywa pozytywne zakonczenie tygodnia :tak::tak: oby do piątku .... nastepnego oczywiście :-D

A dziękujemy dziękujemy!!!! No to wyciągam zapasy z szafy :-p i piję z Wami :-)

No super a mi znowu wara musi wisieć ale odrobię po powrocie do domu:-) tulko nie wiem czy będę mogła do kompka usiąść bo M ostatnio się uwstecznia i gra na konsoli i podłączył ją sobie do monitora od kompka stąd te moje nieobecności wieczorem:wściekła/y:

Któraś tu leje piwko :sorry2:, więc ja na sępa szybciutko przybiegłam:tak: J kazał Was pozdrowic i poszedł spać:tak::-D:-D:-D
Mój też lula bo powiedział, ze nie będzie się wpatrywał w monitor jak ja:sorry2:
Ja już skończyłam piwko:(

Jednym słowem weekend już rozpoczęty:-)

reklama
Agulka co pijesz???? Ja mam warke w puszce :sorry2: troszke gorzkie, ale jakie zimne :-D

Anetasa no to Twoje zdrowie!!!

Moi panowie też już chrapią :tak:

Do góry