reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj aż za gęste ma te włoski. Przy ospie był problem z szukaniem chrostek. Poza tym nie lubi płukać włosów (nie ma czasu:baffled:) i boję się żeby ciemieniuch mu się teraz nie zrobiła,bo nie wyobrażam sobie likwidowania jej. Gdybym nie chciała obciąć go ładnie na wesele (irokeza chcę mu zrobić) to już dawno obcięłabym go już 4 raz. Za teściową ma takie ładne włoski.

reklama
Luandzia - od początku biorę duphaston tak jak Ty - trzy razy dziennie. Teraz juz gin kazal mi zmniejszyc dawke do dwa razy dziennie. Moim kolezankom, jesli tylko bylo podejzenie, ze ciaza moze byc klopotliwa to na dzien dobry dawano duphaston. Jestem pewna, ze jest bezpieczny. Mam nadzieje, ze wyniki bety Cie uspokoja. Jesli czujesz sie podminowana, to mozna sie napic meliski.
Justyna - a codziennie myjesz mu wloski? Bo ja to Stasiowi juz co drugi dzien, bo w sumie teraz w domu to sie tak nie brudzi i nie poci jak latem.

Masakra jak u nas wieje-wracając z pracy myślałam, ze mi głowę urwie:crazy: Chcieliśmy jechać dzisiaj na ogród bo śliczne słonce ale taki wiatr odstrasza.
AAAAAAAAAAA o nie jeszcze jakieś wiercenie odchodzi w bloku-i mały się z tego obudził-:crazy::crazy::crazy:

Hrudzia
, dawaj szybciutko znać jak poszła rozmowa.

U nas też wieje bardzo mocno. W zasadzie ja nawet codziennie go nie kąpie. Jak zaczął chorować to kąpałam 1 na tydzień z myciem włosków. A teraz kąpię 2 razy w tygodniu,a tak buzia, rączki, dupka, nóżki i ząbki przy zlewie. Tak jest szybciej,a przecież nie poci się tak żebym musiała go codziennie kąpać.

wyniki już są bo W dzwonił do laboratorium ale oczywiście nie chcieli mu powiedzieć jakie ja nie dam rady odebrać bo kiepsko sie czuję więc będę wiedzieć co i jak za ok 3 godziny bo W wraca z Łodzi

Luandzia - no nic, pozostaje czekać :baffled: Ale wierzę, że jest ok :tak:

Atru napisała, że wykluczono sepsę u Tymka, ale jest to jakiś wirus, do tego sporo bakterii w moczu. wygląda więc na to że przykiblują trochę w tym szpitalu :-( Ale najwazniejsze, że sobie radzą ze stanem Tymka.

reklama
Do góry