reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia no to życzę powodzenia na jutrzejszej rozmowie i dużo zdrówka dla Stasia:tak: szkoda że biedactwo tak się musi męczyć niech już sobie to chole***idzie w siną dal:wściekła/y:

Dziewczyny a co się dzieje z naszym Tygryskiem?Dawno tu do nas nie zaglądała.

reklama
Dziewczyny a co się dzieje z naszym Tygryskiem?Dawno tu do nas nie zaglądała.

no wlasnie,Anetasa, ty o wszystkich pamietasz dobra duszyczko:tak::-) oby u nich bylo wszystko ok. ma ktoras do tygryska nr tel?

Hrudzia, pewnie ze nie zaskzodzi pojechac i pogadac. troszke sie odchamic:-D

coz to sie do Stasiulka przyplatalo zlego??:-(

no właśnie Tygrysek nas raczej na tak długo nie zostawiał... Pewnie jest zarobiona.

Hruda - a jakie miałby by być to godziny pracy? Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę, a nóż widelec jednak oferta będzie bardzo dobra? Czego Ci serdecznei życzę.

Mateusz spał dzisiaj od 14 do 17.30 więc wyobrażacie sobie co jest teraz? Śpiewa jak dziki w łóżeczku i liczy do 3:szok:
Harsh jest pewnie nadal u teściów,a tam chyba kiepsko ma z kompem. I z tego co pamiętam to pewnie zakówa. No mam nadzieję,że to to. A co z Aneczką? Ma któraś nr do niej?

I to samo z Maraniko, szkoda, że się nie odywa.

NIE dziewczyny mam doła jak czytam Wasze posty :-( Wasze dzieciaki to chodzące geniusze!!!!! Oj mój Kuba marnie przy nich wypada :dry: chyba a raczej na pewno coś źle robię :baffled:

Carioca mój ulubiony film to oczywiście trylogia Indiana Jones, Władca Pierścieni, James Bond, Casablanca, Bodyguard i pewnie jeszcze mnówsto innych o których teraz zapomniałam :-p

Hruda życzę zdrówka dla Stasia!!!

Witam wieczorkiem:-)
dzień zlecial niewiadomo kiedy wzielam się dziś za porządki, robilam dziś na obiadek placek po wegiersku wersja z kielbasą i warzywami,Mateusz od rana byl jeczacy i marudny chcialam więc go polożyć wcześniej spać tzn jakośok 10.30 ale on nie mial zamiaru usnąc:no:no a o 11.45 przypomnialo mi się że mieliśmy iść na szczypienie no więc ze spania nici:sorry2:Matuśna szczepieniu byl bardzo dzielny mimo że byl kuty aż 3 razy:-( :tak:dzieciaczki dostali pelno naklejek od pielęgniarki Ola za to że grzecznie powiedziala ,,dzień dobry" i wogóle że byla grzeczna a Mati że byl bardzo dzielny:tak::-)no i w efekcie tego Maly poszedl spać o 14 i spal do 17 no i martwilam sie że wieczorem będą problemy z uśnięciem ale na martwieniu tylko się skończylo bo poszedl ladnie spać przed 20:happy:

Atru trzymam caly czas kciuki za Ciebie i za Tymusia,żebyście szybko wrócii do domku:tak:
Hurdzia dużo zdrówka dla Stasia, no a Tobie powodzenia na jutrzejszej rozmowie
Donkat ogromna gratulacje dla Julitki,no i fajnie by bylo gdyby jej to wesszlo w nawyk
Justyna i jak z wyplatą byla???
mialam coś jeszcze napisać ale zapomnialam co i komu:baffled::zawstydzona/y:

Agulka - trochę się zmieniłaś odkąd wkleiłaś ostatnio swoje zdjęcie :rofl2::-p

.
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: to znaczy???? Rozwiń tą myśl:baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

NIE dziewczyny mam doła jak czytam Wasze posty :-( Wasze dzieciaki to chodzące geniusze!!!!! Oj mój Kuba marnie przy nich wypada :dry: chyba a raczej na pewno coś źle robię :baffled:
halo matka, opanuj się Kuba jest ok :baffled: on jest bardziej skoncentrowany na rozwoju ruchowym , daj mu babo czas a niebawem Cie mile zaskoczy:tak::tak:

Hrudzia powodzenia i zdrówka dla niezniszczalnego:tak:

Agulka Ty potrafisz człowieka postawić do pionu :tak: może rzeczywiście ta jego gadanina jest przytłoczona przez rozwój ruchowy bo bojdziu wszędzie go pełno!!!! Kiedy widzi w tv na reklamie biegajacych ludzi to chce oszaleć :dry: lata po całym domu.

reklama
Donakt a tak nie dawno mój mały mnie tak zaskoczył, nasze skarby zaczynaja kumać o co kaman.

Monia jak tam allegro?

Adaś też dzis popołudniowa drzemkę miał długą aż 2h15 min to do niego nie podobne, ale za to wieczorem dał popis i nie chciał bez mamusi usnąc, wrrrrrrrrrrrrrr siedziałam 20 min przy łóżeczku.

Ostatnio był jakiś niegrzeczny a dziś zobaczyłam w buziolce, że 3 na dole mu sie przebiła. Innych objawów brak.

Do góry