reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasiu czyli koniec leniuchowania w domu?:-p:-)
Agulka ja normalnie też mam takie podejście do pogrzebów jak Ty:zawstydzona/y: nigydy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć bliskim zmarłego:baffled: i wiem że pewnie Was tym wszytskim w tym tygodniu zmęczyłam:zawstydzona/y: ale potrzebowałam jakoś się wygadać i dzieś uzewnętrznić ten ból:zawstydzona/y: mam nadzieję że mi wybaczycie. I teraz tak się zastanawiam czy Donkat nie zniknęła przeze mnie:zawstydzona/y: bo nie chciała słuchac tych smutów:zawstydzona/y:

reklama
Anetasa jak tam w pracy jeszcze 10 minutek i do domku:-)

Hrudzia jak imprezka ??? Bo ja cały czas trzymam kciuki za Was

Kasiu czy mi się wydaje czy powrót do pracy Cię ucieszył??:-)

Naomi
obiecałaś fotki brzuszka i co?????:-) My wciąż czekamy

Dobrej nocki:-)

Kochane, w związku z tym, że wiele z Was okazuje serduszko zamieszczjąc zdjęcie Poli Wesołowskiej chciałabym Wam napisać, że w internecie pojawił się apel rodziców iż akcja TVP nie ma miejsca, a w związku z użyciem nazwy TVP mają kłopoty. Pozwoliłam sobie wysłać Wam na pw informację na ten temat i zamieściłam w swojej galerii zdjęcie, które rodzice proszą aby zamieścić zamiast tego z TVP. Na naszej-klasie jest profil Poli, gdzie można sprawdzić te informacje.
Buźka.

Wpadłam tylko życzyć wszystkim dobrej nocy bo w pracy komp mi tak mulił że nie dałam rady nerwowo:wściekła/y: ale widzę że tu pustki więc uciekam spać:tak:

Anetasa jak tam w pracy jeszcze 10 minutek i do domku:-)

Hrudzia jak imprezka ??? Bo ja cały czas trzymam kciuki za Was

Kasiu czy mi się wydaje czy powrót do pracy Cię ucieszył??:-)

Naomi obiecałaś fotki brzuszka i co?????:-) My wciąż czekamy

Dobrej nocki:-)

:tak: i to bardzo!!!! :-D Najbardziej się cieszę z wypłaty i z tego że odpocznę trochę od Kubali :zawstydzona/y: ale jak mówiłam psssssss

W
Atruviel - widzę jaki spadek wagi zaliczyłaś :szok: Szok. To po kopenhaskiej?
Nie, nie po kopenhaskiej. Po 3 m-cach brania Meridii. Teraz pasek troszkę nieaktualny, ale boję się wejść na wagę, bo na pewno ostatnio przytyłam;-) To przez te chandrę, znowu dopadłam do słodkości, cholewka:zawstydzona/y::sorry2:;-)
Muszę podejść do mojej osobistej lekarki po receptę, bo do wakacji muszę zejść poniżej 70 kg. Taki mam cel:-)

Zapomniałam :-p dziś się dowiedziałam, że chyba wrócę do pracy, ale to tak bardzo po cichu :-p:tak: jeszcze nic nie jest pewne i nie chcę zapeszyć.
O, to dobra wiadomość:tak: Koniec leniuchowania, brać się do roboty! Hi hi hi:-D:-D:-D

Wieczór spędziłam z uchem przy radiu, bo grał mój Turów w Warszawie, a potem wpadł mój brat z winkiem. Miło było sobie pogadać, tym bardziej, że ślubny się zawinął do kolegi, dzieci spały, a ja z bratem dawno się nie widziałam.

Qurcze, Tymek poszedł z K. na zastrzyk i właśnie dostałam telefon, że muszą pokazać się na oddziale pediatrycznym lekarzowi. Wczoraj wieczorem na brzuszku Tymka pojawiła się czerwona wysypka. A dzisiaj objęła jeszcze pupę, w sumie miejsce, gdzie pielucha styka się ze skórą. Może to od antybiotykoterapii... Nasza lekarka nie kazała dawać nic osłonowego, bo ponoć przy zastrzykach nie ma takiej konieczności, ale pytałam się w aptece i gościu powiedział, że byłoby dobrze dawać. No więc dawałam, ale w piciu i nie zawsze mały wypijał całą porcję:baffled::zawstydzona/y::-( Jak nie urok, to...

Właśnie wrócili. Antybiotyk odstawiony, a jutro do przychodni. Pokrzywka paskudna - jak się okazało w szpitalu - jest też na plecach, nogach. Nawet nie daje sobie pieluchy zmienić, musi go diabelnie piec. Mamy podawać mu Calcium i Clemastinum.
Dziwne, że reakcja uczuleniowa wyszła dopiero po tygodniu stosowania leku:baffled:

Kasiu - to lek hamujący głównie uczucie głodu. Lek przepisuje lekarz o ile wyniki (obowiązkowo) i wywiad medyczny pacjenta to umożliwia. Nie przepisuje się go osobom, których BMI jest niższe niż 30. Ma masę przeciwwskazań i skutków ubocznych, ale większości udało mi się uniknąć. Więcej w okolicach października pisałam na wątku o odchudzaniu.

A Tymuś faktycznie coś jakby gorzej wygląda...:-:)-:)-( Przed chwilką wpadł w histerię jak tylko położyłam go do łóżka z zamiarem spania. Na szczęście zasnął, ale jakoś tak kiepsko to wygląda...:-( Jeszcze lekarz na oddziale zwymyślał mężowi, że pozwalamy kłuć takie małe dziecko i że faszerujemy antybiotykiem bez potrzeby:wściekła/y: To co miałam zrobić? Może mam pójść na medycynę i sama podejmować decyzje? A leki podawać jak kaczce - rurką od razu do żołądka! Co on myśli, że my histerycy pozwalamy na zastrzyk, bo nam tak wygodnie?:wściekła/y: Burak jeden!

reklama
Kochane, w związku z tym, że wiele z Was okazuje serduszko zamieszczjąc zdjęcie Poli Wesołowskiej chciałabym Wam napisać, że w internecie pojawił się apel rodziców iż akcja TVP nie ma miejsca, a w związku z użyciem nazwy TVP mają kłopoty. Pozwoliłam sobie wysłać Wam na pw informację na ten temat i zamieściłam w swojej galerii zdjęcie, które rodzice proszą aby zamieścić zamiast tego z TVP. Na naszej-klasie jest profil Poli, gdzie można sprawdzić te informacje.
Buźka.

Właśnie miałam zapytać o co chodzi w tej akcji bo nie było żadnego konta żadnej informacji jak można pomóc a teraz juz jest jasne lecę wysłać sms-ka.

:tak: i to bardzo!!!! :-D Najbardziej się cieszę z wypłaty i z tego że odpocznę trochę od Kubali :zawstydzona/y: ale jak mówiłam psssssss

:-) to cichosza tylko tak po cichu trzymam kciuki:-)

A Tymuś faktycznie coś jakby gorzej wygląda...:-:)-:)-( Przed chwilką wpadł w histerię jak tylko położyłam go do łóżka z zamiarem spania. Na szczęście zasnął, ale jakoś tak kiepsko to wygląda...:-( Jeszcze lekarz na oddziale zwymyślał mężowi, że pozwalamy kłuć takie małe dziecko i że faszerujemy antybiotykiem bez potrzeby:wściekła/y: To co miałam zrobić? Może mam pójść na medycynę i sama podejmować decyzje? A leki podawać jak kaczce - rurką od razu do żołądka! Co on myśli, że my histerycy pozwalamy na zastrzyk, bo nam tak wygodnie?:wściekła/y: Burak jeden!

:szok: to co masz robić jak Ci tak lekarz zaleca to jest chore przecież po to idziemy do lekarza żeby pomógł skąd mamy wiedzieć co jest najlepsze dla naszych dzieci:confused::confused: same mamy wybierać :confused::baffled:

Kasiu poruszyłaś bardzo ciekawy temat ale chyba nikt nie chce o tym pisać:baffled:
Ja bardzo lubię pozycje na pieska :-p nie musze tez dodawać że jest to ulubiona pozycją P:-D ale co do orgazmu to... nigdy go nie zaznałam po przez stosunek:zawstydzona/y::-( ponoć niektóre kobiety tak już mają...

Ciekawy ciekawy :tak::-) ale może przenieśmy się na zamknięty:-p:-)

Muszę kończyć bo mi Igor pomaga pisać :rofl2::baffled::-)Udanej niedzieli życzę pa pa

Do góry