reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Doti, dzięki ci serdeczne, dobra duszyczko ty moja! Ja jestem ewidentnym dowodem na to, że to forum jest zaczarowane - choć bez ingerencji sił nadprzyrodzonych - czytaj Nuśki i Carioci - się nie obyło! One udowodniły mi, że nie jesteśmy tylko jakimś tam zlepkiem zupełnie obcych i obojętnych sobie osób, ale chyba czymś więcej... Qurcze, BB to bezprecedensowe zjawisko godne tematu pracy magisterskiej;-):tak: Jestem wam wszystkim wdzięczna za pamięć, troskę i dobre słowa. Nie wiem, czy dam radę udzielać się równie aktywnie jak kiedyś, bo nie mam już laptopa (Tymek nauczył go fruwać, hi hi) a konkurencja do "dużego komputera" jest silna. No i forma już nie ta, nie wiem, czy to jakieś pogodo-zależne ale naprawdę o tej porze jestem już totalnie wypluta, oczy na zapałkach, a kręgosłup włazi w cztery litery. Podziwiam wszystkie BBony, a już w szczególności podwójne BBony, bo ja totalnie się opuściłam.

uwielbiam cię czytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mateusz też jest osikany jak widzi chomiki, szczury, myszoskoczki i takie inne...
To M też tirowiec?? A co z planami związanymi z armią?
Z armią na obecna chwile nic nie wiadomo- bo wszelakie przyjęcia są wstrzymane aż do odwołania ze względu na ...dziurę budżetową:crazy: Poza tym M swego czasu prawie, ze marzył jeździć tirami i odkąd zrobił prawko uwielbia jeździć takimi kolosami no i kasa z tego niby jest- i nadarzyła się sposobność- firma o której w naszych rejonach słyszało sie stosunkowo pochlebne opinie ma przyjęcia-warunkiem jest pozytywne ukończenie kursu w Holandii. Jesteśmy w takiej sytuacji, że musi spróbować bo inaczej będziemy do usranej śmierci tkwić w tym burdelu mieszkaniowym.

A co tu tak pusto???? polałabym Wam winka ale w poście nie piję więc i Wam nie dam:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D za to po zrobimy imprezkę :-)

Anetasa
dzisiaj nie zajrzy do nas miała bardzo ciężki dzień :-( i jest jej smutno i nie ma siły na BB ale jutro obiecała się pojawić . Trzymaj się kochana i do jutra pa pa

reklama
Do góry