reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja się zastanawiam czy składać teściowej życzenia:confused: chyba sobie odpuszczę skoro składam jej na dzień matki:baffled: a mój M jak usłyszał że dzisiaj jest dzień teściowej to powiedział cyt"no pewnie w niedzielę dzień kobiet a dziś dzień teściowej i co może 2 razy w tygodniu mam biegać z kwiatkami":-D

Ja teściowej nie składam życzeń na dzień mamy, mame mam tylko jedną = ) ma synka i córeczke to ma jej kto składać. Mój mąż również nie składa życzeń mojej mamie z okazji dnia mamy.

U nas też zaświeciło słonko juz dawno go nie widziałam.:tak::-D:-D:-D

Larcia mam nadzijeę, że choróbska juz Amandę będą omijały z daleka.:-D

Moja teściowa tez spoko, mieszka 80 km od nas i widzimy się od święta więc jest na medal. Nawet jak widzi , że sa zgrzyty ( w czasie tych świąt) między nami to i tak J dostaje po głowie, bo : ŻONĘ SYNU TRZEBA SZANOWAĆ I NOSIC JĄ NA RĘKACH. - jej słowa:sorry2::tak::-D:-D:-D

U nas też zaświeciło słonko juz dawno go nie widziałam.:tak::-D:-D:-D

Larcia mam nadzijeę, że choróbska juz Amandę będą omijały z daleka.:-D

Moja teściowa tez spoko, mieszka 80 km od nas i widzimy się od święta więc jest na medal. Nawet jak widzi , że sa zgrzyty ( w czasie tych świąt) między nami to i tak J dostaje po głowie, bo : ŻONĘ SYNU TRZEBA SZANOWAĆ I NOSIC JĄ NA RĘKACH. - jej słowa:sorry2::tak::-D:-D:-D

Jakbym słyszała swoją:-D;-):-) ale moja mieszka też w Kłodzku za co dziękuję Bogu bo kto by z małą siedział jak ja jestem wpracy:baffled: pozatym mała dużo się przy niej uczy a teściowa to taki typ człowieka co nie potrafi siedzieć w miejscu więc jak mała śpi to zawsze coś posprząta:tak: więc ja mam mniej roboty:-) szkoda tylko że nie lubi prasować:sorry2:

My składamy życzenia obu mamą czyt. mamie i teściowej, i na dzień matki, i kobiet i teściowej ( po raz pierwszy) , bo wiemy, że się cieszą. Kwiatków to nie ale słowa sa ważne dla nich i pamięć.

Jakbym słyszała swoją:-D;-):-) ale moja mieszka też w Kłodzku za co dziękuję Bogu bo kto by z małą siedział jak ja jestem wpracy:baffled: pozatym mała dużo się przy niej uczy a teściowa to taki typ człowieka co nie potrafi siedzieć w miejscu więc jak mała śpi to zawsze coś posprząta:tak: więc ja mam mniej roboty:-) szkoda tylko że nie lubi prasować:sorry2:
jakąś czynnośc w domu musisz w końcu robic a nie tylko wyręczasz sie innymi:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Fajnie, że macie taki kontakt z teściókami : ) moja teściowa uwielbia prasować i zawsze wyprasuje mi wszystko co upiore choć zawsze jej powtarzam, że sama sobie wyprasuje.

Natomiast jak przychodzi o zajmowanie się dzieckiem to siedzi na czterech literaz i rozwiązuje krzyżówke a Kuba sam się sobą zajmuje : /

Jestem 100% pewna , że konflikt miedzy Nami polega na mieszkaniu razem : ( i niestety to jest główna przyczyna zgrzytów!!!! Bo tak to to jest kochana osoba o gołebim sercu.

reklama
Do góry