reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
a ja siedze jeszcze na chomiku i szukam bajki Benjamin Blumchen ale ja narazie u nikogo jeszcze nie znalazlam :-(a strasznie się napalilam na tą bajkę bo pamiętam że kiedy bylam mala to bardzo ją lubialam a teraz chętnie bym se ją przypomniala i przy okazji pokazala Olia może któras z was ma tą bajke i może wrzucić albo na chomika albo na naszą pocztę
reklama
No i ja dotarłam!Obejrzałam M jak miłość i 39 i pół Mała śpi przed chwilą sprawdzałam i temperatury nie ma więc chyba się udało bez skutków ubocznych przejść to szczepienie:-)
Carioca nie wiem co dodać do tego co napisała Nuśka. Trzymam mocno kciuki i codziennie się modlę za Ciebie i za kruszynkę i głęboko wierzę że się Wam uda.
U nas było tak samo co wizytę a że wizyty miałam raz w miesiącu to też będzie jakoś około 10 USG i z Tuśką jest wszystko w porządku
Carioca witam ściągnęłam Cię myślami właśnie napisałam do Ciebie sms-ka a tu już na forum wszystko opisałaś musi ci być strasznie ciężko jejku nie wiem co napisać Tobie na pocieszenie ...... ale dasz radę musisz w to wierzyć będę trzymała kciuki za kruszynkę :-)
Carioca nie wiem co dodać do tego co napisała Nuśka. Trzymam mocno kciuki i codziennie się modlę za Ciebie i za kruszynkę i głęboko wierzę że się Wam uda.
My też mieliśmy ponad normę robione USG, w sumie chyba z 10 razy i wszystko ok.
U nas było tak samo co wizytę a że wizyty miałam raz w miesiącu to też będzie jakoś około 10 USG i z Tuśką jest wszystko w porządku
Podziel się: