Lece obrac cały gar ziemniaków, bo dzis z kotletem a jutro zrobie kopytka albo kluski śląskie, żeby się nie narobić
Agulka kończ juz obierac te ziemniaki ile można ;-)
No to jestem spowrotem!Tuska śpi a plan się powiódł w 100% o 12:10 byłyśmy już w domku Szczepienie zniosła dzielnie oczywiści był płacz przy ukłuciu ale jak już ją puściłam to moment i uśmiech był na twarzy. Dostała pierścionek, naklejkę i długopis w nagrodę od pielęgniarki
Ale prezenty :-) a u Nas był zastrzyk i............następny proszę a nie jeszcze zapłacić trzeba było rzecz jasna ale 135 zł nie 164 jak ostatnio dziwne te ceny u nas mają myślałam że zawsze powinno byc tyle samo a tu jakoś dziwnie.
S pojechał po resztę styczniowej wypłaty. Ciekawe kiedy będzie za luty
Mateusz ostatnio straszny nerwus się zrobił. Jak coś mu nie wychodzi to piszczy i drze tą japkę, zaraz wszystkim rzuca,aż mamuśkę ręka świerzbi,żeby tą kozinę przez dupkę wypędzić.
Rano znowu ząb mnie napierdzielał,ale na całe szczęście tabletka pomogła. Ciekawe jak długo tak wytrzymam. Raczej jest do wyrwania,ale i tak się boję i kasa kasa. U nas za wyrywanie ze znieczuleniem pewnie 100,a za leczenie, zwykłe 100 minimum,no a kanałowe to strach myśleć 300-400, może więcej.
Nie dość,że u nas brzydko to jeszcze przez te czorne okna nic nie widać
Tak jakos nie mam weny ostatnio
To w sumie i dobrze że czarne bo jak brzydko to na co tu patrzeć ;-)
A co do humorków to mój Igor ostatnio coś zaczął wymuszać płaczem na mnie to nie działa ale za to na babcię tak i teraz młody w domku próbuje tego samego nie na darmo się mówi "Rodzice są od wychowywania a babcie od rozpieszczania"
Anetasa jak malutka ? ja mocna dzisiaj trzymałam kciuki żeby nie było gorączki i co udało mi się ????
Hrudzia kochanie gdzie jesteś ??? Wróciłaś już ???? Czekamy na cudne wieści i foto relację
Donkat hop hop gdzie się schowałaś???
Carioca jak kruszynka???
Kasiu jak noga mamy?
Gabids pytałam wcześniej (nie wiem czy ominęłam odp czy nie docztałaś pytania)jak mama sobie radzi z tą stratą pogodziła się już ???
Ostatnia edycja: